|
kaori
|
 |
« : Styczeń 15, 2009, 07:38:07 » |
|
http://lolifashion.za.pl/Tworzę xD Od dłuższego czasu już i raczej idzie mi powoli. Ale kiedyś tam skończę. Narazie prosiłabym o opinie, uwagi, porady itd. A jakby ktoś chciał coś napisać, albo coś w tym stylu, to bardzo proszę ^^ Stronę stworzyłam nie tylko z myślą o polskich lolitach, ale też dla siebie. Lubię bawić się takimi rzeczami xD No a poza tym lolity powinny mieć swój kawałek internetu ^^ Większość działów nie funkcjonuje, więc ułatwię wam i powiem co działa: co to jest, księga gości, rodzaje (nie wszystkie opracowałam xD) i autorstwo xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #1 : Styczeń 15, 2009, 09:12:04 » |
|
okej, mala krytyka z mojej strony jesli umieszczasz jakiegos linka to NIGDY nie rob tego do niedzialajacej strony!!! Przeciez osoba po kliknieciu na to od razu WYCHODZI potem z twojej strony xP. Innym wyjsciem jest umieszczenie strony z napisem "under construnction", to wkurza uzytkownikow jeszcze bardziej  . Najlepszym wyjsciem jest po prostu nie umieszczanie linka prowadzacego do nieistniejacego zasobu i basta. PS. Przeciez pakiety leca... obciazasz im tym serwer... ach... ale co ja bede mowic.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #2 : Styczeń 15, 2009, 09:20:47 » |
|
taaaa ale ta strona narazie nie jest jako otwarta xD umieściłam w necie po to, by móc wiedzieć, czy wszystko załadowało się i wyświetla poprawnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #3 : Styczeń 15, 2009, 09:27:49 » |
|
taaaa ale ta strona narazie nie jest jako otwarta xD umieściłam w necie po to, by móc wiedzieć, czy wszystko załadowało się i wyświetla poprawnie.
to mozesz sprawdzic na swoim wlasnym komputerze, do tego nie potrzeba Internetu... a strona jest otwarta do wszystkich na necie bo przeciez nie zalozylas na nia blocka dla wszystkich IP poza swoim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #4 : Styczeń 15, 2009, 09:29:53 » |
|
no wiem wiem ^^" ale dziś np. miałam sytuację, że rysunki nie do końca się wgrały (no i nie dało się nie wiem czemu ich dobrze wgrać), no i gdybym nie miała jej w necie, to bym nie wiedziała ;P a to i tak jest darmowy serwer, także tam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #5 : Styczeń 15, 2009, 09:35:16 » |
|
no wiem wiem ^^" ale dziś np. miałam sytuację, że rysunki nie do końca się wgrały (no i nie dało się nie wiem czemu ich dobrze wgrać), no i gdybym nie miała jej w necie, to bym nie wiedziała ;P a to i tak jest darmowy serwer, także tam moze nastepnym razem jak je wgrywasz to nie rob nic na kompie  zwiazanego z Internetem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #6 : Styczeń 16, 2009, 09:58:16 » |
|
no wiem wiem ^^" ale dziś np. miałam sytuację, że rysunki nie do końca się wgrały (no i nie dało się nie wiem czemu ich dobrze wgrać), no i gdybym nie miała jej w necie, to bym nie wiedziała ;P a to i tak jest darmowy serwer, także tam moze nastepnym razem jak je wgrywasz to nie rob nic na kompie  zwiazanego z Internetem o dzięki, nie wiedziałam, że to może zakłócać ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yui Tohma
|
 |
« Odpowiedz #7 : Styczeń 16, 2009, 11:09:19 » |
|
a ja powiem, że pod względem technicznym całkiem mi się podoba. Choć nie widzę nigdzie linka do strony autora artów które wykorzystałaś przy robieniiu strony (i nie mówię tu o twoich rysunkach tylko pozostałych)
|
|
|
|
|
|
Nazwy, imiona i nazwiska których używam nie odnoszą się do prawdziwych osób. Kiedy wkońcu przestanę dać sie zastraszać?
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #8 : Styczeń 16, 2009, 11:15:52 » |
|
jest w autorstwie ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yui Tohma
|
 |
« Odpowiedz #9 : Styczeń 16, 2009, 11:23:44 » |
|
jest w autorstwie ^^
Rzeczywiście ^_^ No to spoko ^_^
|
|
|
|
|
|
Nazwy, imiona i nazwiska których używam nie odnoszą się do prawdziwych osób. Kiedy wkońcu przestanę dać sie zastraszać?
|
|
|
|
Bubu
|
 |
« Odpowiedz #10 : Styczeń 16, 2009, 11:44:50 » |
|
Podoba mi się grafika, dokładnie przejrzę stronę później, bo nie mam teraz czasu. Chcę tylko zaprotestować przeciwko nazywaniu książkowej Lolity małoletnią nimfomanką :> Optowałabym raczej za jakimś określeniem typu "zdeprawowana/rozerotyzowana nastolatka/dziewczynka". Wiem, wiem, że czepiam się szczegółów, ale to moja ulubiona książka i nie lubię tego typu uproszczeń :> Wybacz.
|
|
|
|
|
|
Lo, w ustach czuję niesmak, dziś ich nie otworzę Zwłaszcza do ciebie, ale w oczach dojrzyj pożar. W mych oczach jest przysięga: w tym samym hotelu Znajdą mnie rano w wannie i we krwi całego.
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #11 : Styczeń 16, 2009, 11:47:32 » |
|
masz rację, ale mi chodziło o to, jak większość osób sobie tę nazwę kojarzy. a tak niestety jest XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirabelka_;)
|
 |
« Odpowiedz #12 : Styczeń 17, 2009, 12:10:25 » |
|
słodko
|
|
|
|
|
|
Se provi a volare... 
|
|
|
|
La Lolita Hime Lala
Gość
|
 |
« Odpowiedz #13 : Styczeń 19, 2009, 03:23:22 » |
|
a czemu nic prawie nie działa  ale mi się podoba 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #14 : Styczeń 19, 2009, 03:26:53 » |
|
a czemu nic prawie nie działa  ale mi się podoba  bo jestem leniem wstrętnym : <
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|