|
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #1 : Styczeń 02, 2009, 10:44:06 » |
|
Oooo śliczne. Stylizacja bardzo mi się podoba. Fryzura wygląda też ciekawie. Zazdroszczę ślicznej sesji hi hi.
|
|
|
|
|
|
Dreaming with fae creatures....
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #2 : Styczeń 02, 2009, 01:52:23 » |
|
Zdjęcia są świetnie zrobione  bardzo mi się podoba szczególnie to pierwsze z linka *__*
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #3 : Styczeń 02, 2009, 01:56:32 » |
|
Ładnie to wygląda i fajne foty, tylko ta ilość różu mnie nieco razi  no ale co kto lubi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alice in Wonderland
|
 |
« Odpowiedz #4 : Styczeń 02, 2009, 02:36:01 » |
|
pierwsze zdjęci najlepsze. Wyglądasz naprawdę super. Tak bajkowo 
|
|
|
|
|
|
***Beautiful World*** ♣Moje życzenia są jak marzenie, lecz moje marzenia są nie do spełnienia♣
|
|
|
|
Yui Tohma
|
 |
« Odpowiedz #5 : Styczeń 12, 2009, 08:13:25 » |
|
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 12, 2009, 08:23:44 wysłane przez Yui Tohma »
|
|
Nazwy, imiona i nazwiska których używam nie odnoszą się do prawdziwych osób. Kiedy wkońcu przestanę dać sie zastraszać?
|
|
|
|
LivingDeadGirl
|
 |
« Odpowiedz #6 : Styczeń 12, 2009, 09:56:42 » |
|
Pierwsza sesja - podoba mi się ostatnie zdjęcie, a klimat całej sesji jest świetny ^^.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alice in Wonderland
|
 |
« Odpowiedz #7 : Styczeń 13, 2009, 10:49:10 » |
|
Fajne zdjęcia. ładnie wyszłaś  Najlepszy jest klimat
|
|
|
|
|
|
***Beautiful World*** ♣Moje życzenia są jak marzenie, lecz moje marzenia są nie do spełnienia♣
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #8 : Styczeń 13, 2009, 11:29:55 » |
|
a nie dalo sie bez kaloryfera? poza tym nieostro...
sesja moze i z fajnym pomyslem, ale technicznie mocno srednio.
|
|
|
|
|
|
upon the Bosh - like world...
|
|
|
|
Yui Tohma
|
 |
« Odpowiedz #9 : Styczeń 13, 2009, 12:13:53 » |
|
a nie dalo sie bez kaloryfera? poza tym nieostro...
sesja moze i z fajnym pomyslem, ale technicznie mocno srednio.
Nie dało się bo kawałek okna by się nie złapał (próbowałam go zamalować ale też było widać że "cos tam było") Ostrzej bym nie dała rady (ale ostatnie zdjęcie specjalne zblurowane) bo miałam tylko jeden zwykły aparat i żadnych rąk co by mi zrobiła zdjecia
|
|
|
|
|
|
Nazwy, imiona i nazwiska których używam nie odnoszą się do prawdziwych osób. Kiedy wkońcu przestanę dać sie zastraszać?
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #10 : Styczeń 13, 2009, 05:39:05 » |
|
W tej drugiej nie podoba mi się strój (no i można było wybrać inną 'scenerię' ;p), a w pierwszej dałabym lepszy gorset. Ale poza tym ciekawie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krln.
|
 |
« Odpowiedz #11 : Styczeń 13, 2009, 05:52:18 » |
|
B.ładnie wyglądasz *__* i nawet ten kaloryfer nie przeszkadza, masz śliczne skrzydełka 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #12 : Styczeń 15, 2009, 08:55:04 » |
|
Ach jak niebiesko! *_*
Pierwsze mi się najbardziej podoba.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Klaudynka
|
 |
« Odpowiedz #13 : Styczeń 16, 2009, 10:53:23 » |
|
Podobają mi się dwa pierwsze zdjęcia z tej drugiej sesji. Widzę subtelną młodą kobietę, u której właśnie budzi sie zmyslowość. Te chłodne pastele bardzo Ci są do twarzy. Jeśli się nie dało bez kaloryfera no to trudno, imo jakoś strasznie to nie przeszkadza (chociaż może warto w przyszłości postawić tam coś, co się będzie komponowało ze zdjęciem a go zasłoni- stolik, albo krzesło?). Trzecie zdjęcie mi się nie podoba bo: za mało widać Twojej buzi, trzeba było może odgarnąć włosy, to co masz na głowie imo zupełnie nie pasuje i widać, że to ozdoba bynajmniej nie do włosów :X, te kwiatki trzeba było wyjąć z folii. Pierwsza sesja nie podoba mi się. Moim zdaniem przekombinowane to wszystko, nie do końca trafnie dobrane, niepotrzebnie pogrubia Cię, upospolica Ci rysy twarzy, i generalnie jestem na nie. Osobna uwaga co do trzeciego zdjęcia pierwszej sesji: NIKT nie wygląda dobrze w takim świetle.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
La Lolita Hime Lala
Gość