|
Miaka
|
 |
« : Listopad 21, 2008, 03:28:49 » |
|
Otwieram watek, bo takiegoz jeszcze nie znalazlam (do uzytku wszystkich). No a to co chcialam kupic to JSK z Bodyline (tak, zaraz mnie Mada ukatrupi XD, wybacz to tylko 1 rzecz! XD) w motywy karciane, ktorego juz niestety w sklepie nie ma  . Moze jednak ktoras z was go kupila i chce odsprzedac. Nie mam niestety dobrego foto ale wyglada on mniej wiecej tak: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackqueen2
|
 |
« Odpowiedz #1 : Listopad 23, 2008, 12:12:55 » |
|
Miaka nie kupuj ciuchów z Bodyline! I mówię to całkowicie poważnie. Salvie kieca się cała zepsuła, mi się popsuł zamek a falbana w spódnicy była zżółknięta. Poza tym nie jest już tam tak całkowicie tanio.
|
|
|
|
|
|
My love lives at the end of the rainbow, someday I'm gonna fly there on a firefly...
|
|
|
|
pinku
|
 |
« Odpowiedz #2 : Listopad 23, 2008, 01:17:31 » |
|
Ja mam spódnicę z tej karcianej serii Bodyline i wszystko z nią w porządku. Nic nie zżółkło, nic nie odpadło, nic się nie popruło. Może to dlatego, że używam jej dość oszczędnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackqueen2
|
 |
« Odpowiedz #3 : Listopad 23, 2008, 01:20:13 » |
|
Cóź, ja swoich ciuchów z BL jeszcze w ogóle nie założyłam a już byly z defektami... widać to kwestia 'szczęścia" 
|
|
|
|
|
|
My love lives at the end of the rainbow, someday I'm gonna fly there on a firefly...
|
|
|
|
Salvatura
|
 |
« Odpowiedz #4 : Listopad 23, 2008, 01:20:53 » |
|
Boromirce wszystkie rzeczy z bodyline bez problemu 'działają', za to moja kieca po wypraniu (bardzo delikatnym i ostrożnym, tak na marginesie) puściła barwnik. Wydaje mi się jednak, że z tą czarną nie powinno być problemu. Pomijam fakt, że bardzo trudno będzie ją zdobyć bo Bodyline chyba nie uzupełnia magazynów XDD (czekam na przyszłą niedoszłą błękitną spódnicę już kilka miesięcy i nic)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #5 : Listopad 23, 2008, 01:23:32 » |
|
Ja swoją spódnicę w ciastka prałam i nadal jest w świetnym stanie  Myślę, że to zależy po prostu od egzemplarza i modelu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #6 : Listopad 23, 2008, 02:44:29 » |
|
ja mam dwie spodnice z BL, lacznie z ta w wisienki, z ktora laczy sie urban legend o rozplywaniu sie nadruku w deszczu, i jakos nie zauwazylam, zeby cokolwiek sie z nimi dzialo nie tak... a tez juz pralam i tak dalej...
chyba po prostu trzeba zle trafic...
|
|
|
|
|
|
upon the Bosh - like world...
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #7 : Listopad 23, 2008, 11:55:38 » |
|
czy te komentarze moga byc przeniesione do watku o Bodyline? XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #8 : Grudzień 04, 2008, 02:33:15 » |
|
no moze tutaj to bedzie pasowac... szukam takich paputkow domowych... znaczy w stylu emu, tylko slodsze ;P no i domowe. http://www.kappahl.com/pl/misc/ProductDetails/?ArtNo=891960moze widzialyscie gdzies podobne ale tansze? bo te sa dla mnie troche za drogie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #9 : Grudzień 04, 2008, 03:13:48 » |
|
to zdecydowanie najtansza cena.. w etam widzialam takie za ponad 100 zl (byly tez slodsze) , mozesz sprawdzic cene w La Senza, ale wydaje mi sie, ze tez byly okolo 59, 69. Albo zobacz czy bardziej oplaca ci sie zamowic z www.lasenza.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #10 : Grudzień 04, 2008, 03:42:37 » |
|
Miaka, tam biora 50 dolarow za przesylke ;P a la senze mam 5 sklepow obok mojej pracy ;P
wzdeh... tez sobie wymyslilam. jakbym nie mogla chodzic w kapciach z bazarku za 10 zeta...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #11 : Grudzień 04, 2008, 04:53:56 » |
|
Miaka, tam biora 50 dolarow za przesylke ;P a la senze mam 5 sklepow obok mojej pracy ;P
wzdeh... tez sobie wymyslilam. jakbym nie mogla chodzic w kapciach z bazarku za 10 zeta...
nie moglabys! te zakrywaja kostke i sa cieplesze od zwyklych papuciow! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #12 : Grudzień 04, 2008, 04:59:05 » |
|
no wiem wlasnie... i nie maja kretynskich nadrukow, ani kartonu zamiast podeszwy... a mi zawsze tak nogi marzna...
eh, chyba sie skonczy na tym, ze je w koncu kupie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pacynka
|
 |
« Odpowiedz #13 : Grudzień 04, 2008, 05:04:30 » |
|
widziałam takie w Reserved, były różowe itd. kosztowały coś 30zł  przejdź się, może właśnie tego szukasz.
|
|
|
|
|
|
Landrynkolandia pełna cukierków
|
|
|
|
najeli