|
Yui Tohma
|
 |
« : Sierpień 28, 2008, 10:54:47 » |
|
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 29, 2008, 09:00:29 wysłane przez Yui Tohma »
|
|
Nazwy, imiona i nazwiska których używam nie odnoszą się do prawdziwych osób. Kiedy wkońcu przestanę dać sie zastraszać?
|
|
|
|
|
|
miwako
|
 |
« Odpowiedz #1 : Sierpień 28, 2008, 10:57:08 » |
|
Koszula śliczna ;;___;; ale czemu glany?U_U
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #2 : Sierpień 28, 2008, 11:01:20 » |
|
góra ładna bardzo, ale dół... no właśnie, glany psują efekt.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yui Tohma
|
 |
« Odpowiedz #3 : Sierpień 28, 2008, 11:03:49 » |
|
Bo...bo... ja nie mam innych butów (prócz szpilek) T__________T przepraszam.
|
|
|
|
|
|
Nazwy, imiona i nazwiska których używam nie odnoszą się do prawdziwych osób. Kiedy wkońcu przestanę dać sie zastraszać?
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #4 : Sierpień 28, 2008, 11:04:53 » |
|
to samo co reszta. Sliczne! Szczególnie bluzka zachwyca (skąd jest?  ) Ale glany psują efekt. Jakies platformy wypucowane bylyby super.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #5 : Sierpień 28, 2008, 11:07:04 » |
|
Hm, koszula jest ladna, ale nie podoba mi sie koronkowa wstawka na rekawie, ani glany - spodnie tez sa "zwykle", te ubrania nie krzycza "Arystokrata!!", czyli innymi slowy, dol stroju jest jeszcze do doracowanie.  Kapelusk bylby wg. mnie lepszy caly w jednym kolorze, a nie czarno-bialy, a spodnie proponuje przerobic na np. taki kroj http://pupe.jp/item/V1MPxwt42kik/uZllNfevZJK1/ lub cos w tym stylu (nie musza byc w kratke) http://pupe.jp/item/gJxj33vLejqq/xVX8cv96iEC7/ Wydaje mi sie, ze wtedy wygladalabys swietnie. To zdjecie ( http://img98.imageshack.us/img98/7398/kopiadsc00743oq8.jpg) jest bardzo ladne, ale niepokoi mnie ta klodka na twojej glowie. xD Mam nadzieje, ze nie obrazisz sie za moje prywatne uwagi, oczywiscie feel free zeby je zignorowac 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #6 : Sierpień 28, 2008, 11:08:55 » |
|
Buu glany popsuły cały efekt.. Pasują bardziej do jrokowców, dla arystokraty są zbyt hmmm bojowe ^____^ Ogólnie ładna stylizacja, wersja bez mini hata podoba mi się bardziej. Nie wiem czemu ale na 3 zdjęciu kojarzysz mi się z Ablem z Trinity Blood hi hi.
|
|
|
|
|
|
Dreaming with fae creatures....
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #7 : Sierpień 28, 2008, 11:12:00 » |
|
Co do stroju to zgadzam się, że glany nie pasują (choć jestem ich wielką fanką). Poza tym rzuciły mi się w oczy dwie rzeczy: 1. okulary. Noszenie ich na końcu nosa wygląda według mnie bardzo źle 2. włosy. Masz ładną buźkę ale fryzura wszystko psuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yui Tohma
|
 |
« Odpowiedz #8 : Sierpień 28, 2008, 11:14:16 » |
|
O...rzeczywiście...a zazwyczaj mówią mi, że jestem podobna do Quistis z Final Fantasy 8
Zobaczycie, kupie sobie kiedyś inne buty!
Spodnie - wiem to mnie samą razi, i czułam, że 3/4 byłyby idealne, poszukuje takich. Te próbowałam podwijać, ale wyglądały źle. Też uważam, że bez kapelusza lepiej XDDD
Dlatego też mówię, że to pierwsze podejście jest XDD Będe jeszcze lepszym arystokratą w przyszłości.
Co do bluzki, metka mówi, że jest z firmy "G.L.P GOTHIC-LOLITA-PUNK"
Ja mam bardzo dobry wzrok. A te okulary były dość mocne
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 28, 2008, 11:15:49 wysłane przez Yui Tohma »
|
|
|
|
|
|
Juka
|
 |
« Odpowiedz #9 : Sierpień 28, 2008, 11:32:58 » |
|
powtirze za wiekszoscia, glany sa koszmarne!
|
|
|
|
|
|
Does your depravity know no bounds?
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #10 : Sierpień 28, 2008, 11:42:32 » |
|
Glany same w sobie nie są tutaj tragiczne, tylko ich sznurówki O_o Spodnie i okulary - out, skoro masz dobry wzrok, to moim zdaniem wszystko jedno - sesja czy nie, zakładanie ich nie było konieczne  I faktycznie fryzura nieco inna by się przydała. Ale podoba mi się strasznie kapelusz i bluzka *o* Ogólny klimat zdjęć też mi się podoba  Cóż rzec....czekam na kolejną sesję 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #11 : Sierpień 28, 2008, 11:43:42 » |
|
a mnie się okularki poobają
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackqueen2
|
 |
« Odpowiedz #12 : Sierpień 28, 2008, 11:46:17 » |
|
Ogólnie ładnie, glany można rzeczywiscie usunąc i zmienić spodnie,ale góra mi się bardzo podoba
|
|
|
|
|
|
My love lives at the end of the rainbow, someday I'm gonna fly there on a firefly...
|
|
|
|
Vinkei
|
 |
« Odpowiedz #13 : Sierpień 28, 2008, 11:47:15 » |
|
zdjęcia mają klimacik. podoba mi się wstążka na włosach, naprawdę pięknie to wygląda :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|