Inti
Newbie
Strasznie wredna istotka
|
 |
« Odpowiedz #15 : Czerwiec 30, 2006, 06:58:54 » |
|
Nie bardzo lolicia, ale i tak urocza XD
|
|
|
|
|
|
"Jestem sługš Bożym, młotem na czarownice i mieczem w ręku Aniołów..." ---------------------------------------------------- "Młot na czarownice" Jacek Piekara
|
|
|
|
|
|
Glamur Princess Doll Maldoror
|
 |
« Odpowiedz #16 : Lipiec 02, 2006, 09:08:39 » |
|
Nie bardzo lolicia, ale i tak urocza XD Jak to wszystkie suknie ślubne :> Nic tylko życzyć udanego ślubu i wesela
|
|
|
|
|
|
...And the ambulance died in my arms...
|
|
|
|
yuki
Gość
|
 |
« Odpowiedz #17 : Lipiec 02, 2006, 10:02:36 » |
|
cóż.. opalam się kiedy mam okazje.. parę razy korzystałem solarium [stojącego] i było bardzo miło... człowiek taki " cieplejszy " wychodzi ^^. Może ja jestem S F ale moim zdaniem EGA w opaleniźnie [lekkiej] powinien dobrze [a nawet bardziej] wyglądać
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Glamur Princess Doll Maldoror
|
 |
« Odpowiedz #18 : Lipiec 02, 2006, 11:05:19 » |
|
Opalenizna to oznaka niskiego urodzenia  i pracy fizycznej, rednecks nie powinni być EGL ani EGA  :P:P:P [jakie to ograniczone stwierdzenie - a jakie stare] Dlatego unikam opalania i już i także uważam że tylko bladzi ludzie dobrze wyglądają w eleganckich ciuchach, bo jak się ubierze białą koszulę do opalenizny to czasami widok potrafi zabić :/
|
|
|
|
|
|
...And the ambulance died in my arms...
|
|
|
|
Ashirath
|
 |
« Odpowiedz #19 : Lipiec 08, 2006, 07:27:59 » |
|
bo jak się ubierze białą koszulę do opalenizny to czasami widok potrafi zabić :/
oj tak, to wygląda przeobrzydliwie po prostu>.< chociaż nic nie przebije rednecka właśnie:D taka semi opalenizna na twarzy i brązoooowa szyja... eeeeew>.< Ja też kiedyś chodziłam z parasolką i w ogóle robiłam wszystko żeby uniknąć słońca, teraz mam hippisowskie ciągoty więc mi to zwisaxD ale i tak siedzę przed kompem całymi dniami, więc siłą rzeczy unikam słońca jak się da - wypala mi oczy-__- No i do lolity moim zdaniem absolutnie jak najbledsza skóra musi być - opalona lolitka wygląda jakoś nie na miejscu:/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marie-Magdalene
Newbie
pure sex, pure art
|
 |
« Odpowiedz #20 : Lipiec 08, 2006, 09:18:18 » |
|
ja opaleniznie mowie zdecydowane: TAK!! ^_^ bardzo dobrze czuje sie brazowa, opalona wygladam duzo lepiej. biala skora? tylko na zdjeciach :/ co prawda lolicie przystoi miec porcelanowoblada cere, jednak wcale nie czuje sie gorzej kiedy nosze lolicie ciuszki brazowa  zwlaszcza kiedy nosze krotkie spodniczki  wiadomo, wszystko zalezy od typu urody. ja opalam sie ladnie i szybko, tylko ostatnio sie niezle spalilam xD nigdy wiecej nie bede sie opalac bez filtra >.>
|
|
|
|
|
|
..::pure sex, pure art::..
marie-magdalene.deviantart.com <-- sztuka ga-bri-el.deviantart.com <-- moda
|
|
|
|
Arachne
|
 |
« Odpowiedz #21 : Lipiec 08, 2006, 09:58:27 » |
|
Bez filtra :O oo to musisz być juz czekoladka jak tak ostro się opalasz^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marie-Magdalene
Newbie
pure sex, pure art
|
 |
« Odpowiedz #22 : Lipiec 08, 2006, 10:08:41 » |
|
Bez filtra :O oo to musisz być juz czekoladka jak tak ostro się opalasz^^
heh, jaka tam czekoladka u_u tak sie spalilam, ze na razie unikam slonca. nie mam czasu teraz czasu sie opalac, ale za pare dni poloze sie plackiem na sloncu i wtedy bede miala ten wymarzony kolor ^^
|
|
|
|
|
|
..::pure sex, pure art::..
marie-magdalene.deviantart.com <-- sztuka ga-bri-el.deviantart.com <-- moda
|
|
|
|
Arachne
|
 |
« Odpowiedz #23 : Lipiec 08, 2006, 11:05:10 » |
|
uwazaj...mam kolezankę co sie duuuzzzoo opalała i teraz wyglada jak murzynka, naprawdę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen.
|
 |
« Odpowiedz #24 : Lipiec 10, 2006, 03:59:19 » |
|
ja sie nie opalam, na pierwszym miejscu sa... pobudki ideologiczne XDD :wszyscy sie opalają więc ja nie! a poza tym nie lubie sie opalac i w sumie nie specjalnie mogę... w dodatku mam jasna cere i opalam sie na czarwono bleee :/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PhillyaB.V.
|
 |
« Odpowiedz #25 : Lipiec 10, 2006, 05:20:03 » |
|
 nie no np ja sie opalac nie moge ani za bardzo nasłonce wychodzic bo mam alergie ^^" tak więc długi rękaw przez cały rok a jezeli krótszy to rękawiczki.tak czy siak nienawidze słonca.a co powiecie o solarium?
|
|
|
|
|
|
.Urlop.
|
|
|
Zimna
Full Member

=Zimna=
|
 |
« Odpowiedz #26 : Lipiec 10, 2006, 08:42:44 » |
|
solarce mówię nie >_>" znaczy może inaczej XD PRZESADNEJ solarce mówie nie... sama nie powiem, że nigdy tam nie wejdę, ale nie bywałam... jednak stawiam na słoneczko.
|
|
|
|
|
|
"Bo taka zimna jestem, że nikt mnie nie lubi. I co ja wam na to ludu poradzę?"
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #27 : Lipiec 10, 2006, 09:21:48 » |
|
W tym roku nie da się nie opalić. Dzisiaj będąc cały dzień w mieście i to w cieniu spaliłam się delikatnie mówiąc, a mam alergię na słońce, więc aktualnie jestem cała w bąblach :/
A solarium mówię stanowczo NIE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hethell
Newbie
Fetish Lolita
|
 |
« Odpowiedz #28 : Lipiec 15, 2006, 08:18:55 » |
|
ja sie nie opalam po prostu to mi sie nie podoba. zreszta opalanie jest szkodliwe bo jest to rekcja obronna skory slonce. a to o czyms swiadczy :]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Suzuha
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #29 : Sierpień 10, 2006, 01:37:08 » |
|
Mi się podoba porcelanowa skóra z lekkimi rumieńcami ^_^. Jedyne co mi się szybko opala to brzuch. Nogi mam białe, ale to lepiej. Białe kobiety mają tendencje do żylaków, a opalanie tylko pogarsza sprawę. Mam krem z filtrem(50^_^) Ale rzadko go stosuje- główinie na pieprzyki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|