|
admin
|
 |
« : Sierpień 27, 2008, 11:26:39 » |
|
Forum jest juz na nowym serwerze, wraz z nowym designem. Przez najblizsze pare tygodni zapewne jeszcze bede robic drobne zmiany w wygladzie, wiec jak ktos znajdzie cos co gdzies nie styka, to prosze dac znac - jak przyciski bez tla itd, czy cos sie rozjezdza, Firefox i IE7 powinno byc w porzadku, IE6 bede jeszcze dopieszczac.
Pozdrawiam, Admin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #1 : Sierpień 28, 2008, 12:37:13 » |
|
Ouch, jak dla mnie kolor za wsciekly - jesli mozna prosic o mniej gryzacy w oczy, to prosze. ^^; (moze byc fioletowy czy jaki tam, tylko mniej nasycony) Bola mnie oczy od takiej ilosci tego koloru (T_T) A poza tym gratuluje udanej przeprowadzki ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #2 : Sierpień 28, 2008, 12:39:07 » |
|
Kolor jest dobry, właśnie fajny!
Tylko przy napisach "odpowiedz" itd.....no właśnie, są same napisy i trochę ciężko zauważalne (używam opery, nie wiem, może gdzie indziej jest inaczej, dzisiaj już nie sprawdzę)
I jak teraz odpisuję na posty, to napisy przy postach poprzednich np. "Wysłany przez: Mada" są takie strasznie wielkie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #3 : Sierpień 28, 2008, 12:45:04 » |
|
Zrobmy glosowanie w sprawie koloru ewentualnie. Tak czy inaczej to decyzja Kasio Wydaje mi sie tez ze czcionka o jeden punkt wieksza bedzie lepsza. Na moim monitorze to polaczenie kolor + male literki jest prawie zabojcze. Forum musi byc funkcjonalne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
|
 |
« Odpowiedz #4 : Sierpień 28, 2008, 12:45:40 » |
|
Tak, bede poprawiac napisy i rozmiary - niestety forum jest tak zbudowane, ze to troche syzyfowa praca...  Ale teraz jak juz jestesmy na nowym to bede dlubac na spokojnie... Co do koloru, to sugeruje zmniejszyc jasnosc monitora czy cos  bo to sa fiolety  ))) i u mnie na jednym monitorze sa stnowane, a na drugim nieco jasniejsze ale nadal nie gryzace  Moze zrobie jakas alternatywna wersje kolorystyczna, ale to troche pozniej. Admin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #5 : Sierpień 28, 2008, 12:47:55 » |
|
Mada, a może po prostu o ile jest taka możliwość....zaistnieje jeszcze jedna wersja kolorystyczna i wszyscy będą zadowoleni ^^ W sumie powiem tak: mi się ten kolor bardzo podoba, ale jak ulegnie zmianie, to nie szkodzi. Byle nie było wściekłego różu.
Tylko te czcionki są takie niestabilne, że tak to ujmę. Reszta chyba jest ok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #6 : Sierpień 28, 2008, 12:53:09 » |
|
Zmniejszylam jasnosc monitora do 20% i jest znosnie.  Milo byloby jesli z czasem pojawilyby sie inne wersje kolorystyczne, na razie moze byc.  Wiem ze to duzo pracy, ale prosze admina zeby nie zapomnial o mojej prosbie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackqueen2
|
 |
« Odpowiedz #7 : Sierpień 28, 2008, 12:54:36 » |
|
Kolor jest okropny,poprzednia wersja wyglądu bardziej mi się podobala i była przyjemna dla oczu -.-...
|
|
|
|
|
|
My love lives at the end of the rainbow, someday I'm gonna fly there on a firefly...
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #8 : Sierpień 28, 2008, 01:02:23 » |
|
a mnie sie strasznie podoba  Bardzo mi sie podoba kolor i paseczki i gwiazdeczki. Nie jest taki oczojebny fiolet, tylko po prostu ciemny.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #9 : Sierpień 28, 2008, 07:40:26 » |
|
W pierwszym momencie- o.O ojejjj Ale po kilku minutach spędzonych na forum kolor juz nie razi. Myslę że to kwestia przyzwyczajenia, bo kolor sam w sobie jest ładny.
Gratuluję i dziękuje za przeprowadzkę.
|
|
|
|
|
|
Nie ma potrzeby się tym krępować, Spock. To zdarza się ptaszkom i pszczółkom.
Ptaki i pszczoły nie są Wolkanami, kapitanie.
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #10 : Sierpień 28, 2008, 08:12:22 » |
|
ej... ale u mnie jest normalnie jak było, tylko pojawiła się kanapa O.o
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yui Tohma
|
 |
« Odpowiedz #11 : Sierpień 28, 2008, 08:18:59 » |
|
Kolor na początku mnie poraził, ale ogólnie mam wrażenia bardzo pozytywne ^_^
|
|
|
|
|
|
Nazwy, imiona i nazwiska których używam nie odnoszą się do prawdziwych osób. Kiedy wkońcu przestanę dać sie zastraszać?
|
|
|
|
Blacky
|
 |
« Odpowiedz #12 : Sierpień 28, 2008, 08:42:49 » |
|
uuuuu....  a mnie się podoba kolor i całokształt... póki co nie mam zastrzeżeń ^^
|
|
|
|
|
|
See you in hell with beer...
|
|
|
Chloe_Luxury
Newbie
Dorotka z Oz
|
 |
« Odpowiedz #13 : Sierpień 28, 2008, 08:54:06 » |
|
Czego chcecie, ładny kolorek  Mnie się to wszystko jak najbardziej podoba.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
|
 |
« Odpowiedz #14 : Sierpień 28, 2008, 08:55:15 » |
|
ej... ale u mnie jest normalnie jak było, tylko pojawiła się kanapa O.o
Czesc strony widac masz z nowego ip a czesc ze starego. Proponuje wyczyscic cache w przegladarce lub odswiezyc strone za pomoca ctrl + F5 Admin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|