|
najeli
|
 |
« : Czerwiec 28, 2006, 02:38:27 » |
|
mam taka mala koncepcje... pomyslalam sobie ze milo by bylo zalozyc galerie uzytkownikow tego forum. znaczy po prostu topic, do ktorego kazdy moglby wkleic swoje zdjecie:) wy pewnie jakos tam znacie sie w realu, ja nie znam nikogo, i milo by bylo zobaczyc wasze pysie:) a przy okazji zawsze mozna troche pokomentowac (oczywiscie w granicach dobrych manier;P). no i nie chcialabym tez zeby zrobilo sie z tego kolko wzajemnej adoracji... nie wklejac zdjec z komentarzem "wygladam beznadziejnie" itp, zeby na wszystkich wymusic wlewanie sobie... no i takie tam... no i tak a propos tych wszystkich aktualnie toczacych sie dyskusji... niech to beda zdjecia zwykle, takie codziennie, a nie superwystylizowane sesyjne, profesjonalne foty... mam nadzieje ze koncepcja wam sie spodoba:) ja ide na pierwszy ogien. to zdjecie z moich "rzymskich wakacji" w maju:)  naj
|
|
|
|
|
|
upon the Bosh - like world...
|
|
|
|
|
|
Arachne
|
 |
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 28, 2006, 03:30:02 » |
|
Moim zdaniem to bardzo fajny sposób...ja tez nie znam tu zbyt wielu ludzi więc jak tylko uda mi się wytrzasnąć jakieś zdjęcia to chetnie je umieszcze na forum....
ps. śliczna torebka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 28, 2006, 04:48:20 » |
|
 Sorka, nie mam chyba dobrego zdjecia, ale chcialam jakies postnac przed wyjazdem na wakacje. Wracam w pazdzierniku, papa! *^^*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Otai
|
 |
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 28, 2006, 05:51:58 » |
|
najeli -> fajne.. ta torba X3 Mada _> czy na jakimś twoim zdjeciu widac dokładnie twoją twarz  ? Bo to kolejne na którym nie do końca ją widać  No ten... To ja wkleję trzy zdjecia :p Takie odrobineczkę lolicie, ale całkiem stare  - z pierwszego hideconu  To też troszke lolicie z jakiegoś konwentu sprzed roku ^^'  I takie wogole nie lolicie, ale nowe - z ostatniej soboty^^' *mam nadzieję, że moge je tu umieścić  * 
|
|
|
|
|
|
Heaven's not enough you think you've found it and it loses you
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #4 : Czerwiec 28, 2006, 05:55:22 » |
|
jaka drobniutka jestes:) Mada, niewiele na tym widac oprocz sciany i lustra:P (torba jest z www.lukatme.com , polecam sklepik:P)naj
|
|
|
|
|
|
upon the Bosh - like world...
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #5 : Czerwiec 28, 2006, 06:10:56 » |
|
Wiem, sorry!! xD Na forum o dolfach jest moej zdjecie przeziez... :/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Otai
|
 |
« Odpowiedz #6 : Czerwiec 28, 2006, 06:13:13 » |
|
Ale zanim cię nie poprosiliśmy dałaś takie rozmazaane  W sumie i tak na forum dolfowym większosć obrazków mi się nie wyświetla 
|
|
|
|
|
|
Heaven's not enough you think you've found it and it loses you
|
|
|
Zimna
Full Member

=Zimna=
|
 |
« Odpowiedz #7 : Czerwiec 28, 2006, 06:56:28 » |
|
http://ftp.lgbt.nazwa.pl/votum/temp/fotkiglupotki.jpg1. sprzed kilku dni 2. sprzed miecha (jakby ktoś był ciekaw jak mój fryz wygląda) 3. sprzed roku, moje ulubione foto ;]
|
|
|
|
|
|
"Bo taka zimna jestem, że nikt mnie nie lubi. I co ja wam na to ludu poradzę?"
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #8 : Czerwiec 28, 2006, 06:59:51 » |
|
hadzik>> a niewystylizowane mialy byc 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zimna
Full Member

=Zimna=
|
 |
« Odpowiedz #9 : Czerwiec 29, 2006, 03:44:28 » |
|
Ale nie mam innych ^^; Obiecuję poprawę, postaram się zrobić jakieś casualowe foto ;]
|
|
|
|
|
|
"Bo taka zimna jestem, że nikt mnie nie lubi. I co ja wam na to ludu poradzę?"
|
|
|
|
|
|
HES
Gość
|
 |
« Odpowiedz #11 : Czerwiec 29, 2006, 10:59:48 » |
|
a to mua  zdjęcie robione dziś w mieście 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arachne
|
 |
« Odpowiedz #12 : Czerwiec 30, 2006, 10:23:25 » |
|
Oooo masz takie same pieszczochy na szyje jak ja^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Glamur Princess Doll Maldoror
|
 |
« Odpowiedz #13 : Lipiec 02, 2006, 11:02:37 » |
|
Uwaga na oczy!!!! To mandi [obok cydienne] w trakcie imprezowania w krakowie  jak widac nie pozowane [bo po zaprawie niezlej już]Niesety robione w nocy wiec i jakośc lekko nietaka 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 10, 2006, 09:44:14 wysłane przez Maldorors doll »
|
|
...And the ambulance died in my arms...
|
|
|
|