La loli
1. jak brzmią twoje inne nicki?
Termi byłam na Forum Grozy, a Caroline Warui na DA
2. ulubiony kolor?
Nie mam ulubionego. Każdy może być ładny
3. lubisz jakiegoś bohatera z Disneya?
Cały Haj Skul Mjuzikal \m/ Tak na serio Pumba i Timon
4. lubisz ludzi, którzy pozorują się na bycie "kawaii"?
Jeśli nie wydzierają mi się nad głową 'watashi wa kawaii desu', nie robią demolki w autobusie, nie wymachują palcami ułożonymi w rzymską piątkę to ujdą. Choć nie lubię, gdy ktoś usilnie stara się być kimś, kim naprawdę nie jest ;p
5. co zbierasz?
Blizny, znaczki, książki, kulki do kolczyka, biżuterię, koszulki z Camden Town, monety. Przechodziłam fazy na zbieranie dosłownie wszystkiego (tak, naklejki z bananów też były)
6. twój wymarzony zawód?
A bo ja wiem? Na pewno nie mogłabym być polonistką, coś by mnie chyba trafiło przy przeglądaniu takiej ilości błędów, jakie potrafią wytworzyć niektóre osoby. Chciałam być wredną nauczycielką przedmiotów ścisłych, by udupić jakąś humanistyczną klasę. Pragnęłam zostać chirurgiem, psychiatrą albo koronerem, miałam fazę na lutnictwo, lotnictwo też. Obecnie obstawiam za zostaniem architektem, matematykiem i lotnikiem \m/
7. jakie lubisz parasolki?
Nie lubię parasolek. W deszczu lubię czasem zmoknąć (albo inwestuję w lanserski płaszcz przeciwdeszczowy z H&M, Vero Mody itp.), na słońcu nie histeryzuję.
8. twoja wada?
Gadatliwość- uciszyć mnie jest baaaardzo trudno. Jestem poza tym upierdliwa i lubię poprawiać ludziom błędy ortograficzne
9. czy umiesz przyznać isę do błędu?
Jeśli wiem, że nie miałam racji to umiem. Kwestia tego, czy chcę

10. jak się ubierasz do szkoły?
Zależy. W dzień zajęć sportowych w poprzedniej szkole zakładałam coś, w czym da się przeskoczyć przez płot

Ubieram się na luzie, w sumie zakładam to, co wpadnie mi w ręce. Chyba, że mam kaprys i się odpicuję