Od razu chcęęęęęęęęęęęę :< Proszęproszęproszęproszę dziękuję, zaczynam.
1. Siatkówka, GA, GS, sporty ekstremalne, lotnictwo
2. Komedie i kiczowate horrory, historyczne
3. Klasyka, jazz, rock
4. Od mojego imienia, tylko chciałam by brzmiał bardziej egzotycznie

5. Z zespołów to Linkin Park, RHCP
6. Kiedyś chciałam być wykształconym bezrobotnym (czytaj humanistą), potem przechodziłam etap fascynacji zawodem nauczyciela (Wredna Baba Od Fizy, Chemii i Matmy Na Humanie, Przez Którą Nie Zda Nikt), lekarza (sądowego albo chirurga), obecnie planuję studiować architekturę oraz pracować w studiu tatuażu. Może jeszcze drugi kierunek na studiach, sama matma albo lotnictwo?
7. Byłam najlepsza w szkole \m/ Poszłam do liceum i trochę się to zmieniło bo w pierwszej szkole olewałam matmę i bardzo dużo chorowałam. Jednak pierwszą klasę skończyłam na 3 miejscu w klasie

I jestem uczniem maksymalnie leniwym
8. Czasopisma naukowe, związane z tatuażem, historyczne, Newsweek, Przekrój, czasem dla lola kupię Bravo
9. Wiek nie gra roli
10. Zdarza mi się

11. Oficjalnie nie piję, ale lubię wszelkiego rodzaju drinki, wódkę, czerwone wino
12. Madama Butterfly, Don Giovanni, słaby balet, Il Muto, wielkie, upudrowane peruki
13. Każde forum schodzi na psy
14. Paliłam kadzidełka o zapachu maryśki w pokoju lol
15. Zależy. Staram się ustępować, ale jak byłam chora to stanie 20 min było nie na moje siły

16. Mam jeden strój lolici, w którym na razie zasuwałam przed lustrem
17. A bo ja wiem ;p
18. Gdyby była super hiper mega zajebista i dobrej jakości to tak. Z kolei jestem przeciwna wydawaniu fortuny na luksusową bieliznę, skarpetki, szmatki na głowę, biżuterię i takie tam
19. Japonia to kraj jak kraj, egzotyczny ale coraz mniej mnie pociąga