|
yuki
Gość
|
 |
« : Czerwiec 27, 2006, 01:39:32 » |
|
http://video.google.com/videoplay?docid=-7856088529253683907Czyli płonące kule zaczepione na łańcuchach. Bawię się tym już prawie miesiąc u uważam to za coś nieziemsko przyjemnego gdy po 22 zapada z mrok a ja "tańczę" między płomieniami na jakimś odludziu lub wśród znajomych. Szkoda tylko że nikt z nich nie umie na niczym grać _^_.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 08, 2006, 01:51:20 wysłane przez yuki »
|
|
|
|
|
|
|
|
Arachne
|
 |
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 27, 2006, 01:54:31 » |
|
Wow! Ja ym się bała ze podpale sobie kłaczki^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yuki
Gość
|
 |
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 27, 2006, 02:00:45 » |
|
2 tygodnie nauki na sucho i można zaczynać z ogniem  trzeba mieć tylko samo zaparcie ... a włosy można upiąć ^^. btw Ja mam takie pytanie do all... potrzebuje jakiś materiał który może być palny ale się nie spali oraz który dobrze się nasączy !. Na razie używam materiału do plandek i ropy. Jednak na długo mi to bardzo nie starcza dlatego pytam. edit: ten tutaj http://video.google.com/videoplay?docid=-7949612908864396033&q=fire+balls bawi się półmetrowymi .. można bardzo szybkie i zgrabne ruchy robić... ja robię na metrowych gdyż się uczę. Po za tym jedne z bardziej efektownych są 3 metrowe jednak jest to jeden łańcuch 3 metrowy zakończony na 2 stronach kulami. Bardziej męczący niż pół i metrowe.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 27, 2006, 02:13:04 wysłane przez yuki »
|
|
|
|
|
|
HES
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 27, 2006, 02:50:07 » |
|
to samo w sobie jest bardzo fajne i wygląda ekstra. ale ja bym się bał spróbować. znając życie bym się cały tym obwiązał i by był mały hesowy stos 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dokke * pokke
|
 |
« Odpowiedz #4 : Czerwiec 27, 2006, 02:56:02 » |
|
Pamietam, że na Reanimce był taki show, przyznaje, że wyglądało to bardzo efektownie... 
|
|
|
|
|
|
 "Osobiście bardzo eleganckie i śliczne obówie" U are such a nice'n'silly Fashion Victim, poor baby...
|
|
|
|
yuki
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : Czerwiec 27, 2006, 04:03:49 » |
|
owszem bardzo dobrze pamiętam Reanimke i ten pokaz... i naprawdę HES wystarczy tylko troche samo zaparcia i czasu a każdy się nauczy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Glamur Princess Doll Maldoror
|
 |
« Odpowiedz #6 : Czerwiec 27, 2006, 08:05:45 » |
|
Wełna mineralna do upraw bezglebowych, nie powinna się spalic w takiej temperaturze. Pomyślę dalej co jeszcze jest dużo takich materiałów, ale nic mi nie przychodzi puki co do głowy
|
|
|
|
|
|
...And the ambulance died in my arms...
|
|
|
|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #7 : Czerwiec 27, 2006, 08:09:37 » |
|
Niebezpiecznymi zabawkamni się chłopcze bawisz XD Jestem pełna podziwu.
|
|
|
|
|
|
Nie ma potrzeby się tym krępować, Spock. To zdarza się ptaszkom i pszczółkom.
Ptaki i pszczoły nie są Wolkanami, kapitanie.
|
|
|
|
yuki
Gość
|
 |
« Odpowiedz #8 : Lipiec 01, 2006, 12:19:07 » |
|
ostatnio z jeansem spróbowałem bo koleżanka poleciła... cóż to jedno razowa zabawa, płonie niesamowicie i bardzo bardzo długo (więc nawet się zmęczyłem) ale spala się i później nie ma co znów zaczynać.
Mandi ? A gdzie można nabyć taką wełnę?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zimna
Full Member

=Zimna=
|
 |
« Odpowiedz #9 : Lipiec 01, 2006, 01:59:51 » |
|
Ja sie raczej zastanawiam ile trzeba mieć pieniędzy żeby się tym bawić.
|
|
|
|
|
|
"Bo taka zimna jestem, że nikt mnie nie lubi. I co ja wam na to ludu poradzę?"
|
|
|
|
yuki
Gość
|
 |
« Odpowiedz #10 : Lipiec 01, 2006, 02:19:24 » |
|
Zbudować 50 cm x2 kosztuje max 8 zł. [do ćwiczeń]
Do fire balls'a trza litr ropy/paliwa [ok 4zł] i jakiś materiał [naj lepiej nie palny ( wtedy nie jest to jedno razowa zabawa]
edit: jak narazie przez ten cały okres czasu nie wydalem na to mniej niż 20 zł
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 01, 2006, 02:25:17 wysłane przez yuki »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #11 : Lipiec 02, 2006, 06:37:45 » |
|
Wełna mineralna jest albo do kupienia w sklepach ogrodniczych [jako podłorze] albo w sklepach budowalanych jako materiał do ociepleń. Polecam pierwszą opcje, bo druga oznacza zakup minimum 20 kilowej beli XD Jeszcze mi do głwy przyszedł keramzyt, takie porowate kamyczki z gliny co nasiąkają cieczą i ona siedzi w nich, ale pytanie czy ty to wsypujesz do jakiejś "klatki" czy mocujesz bezpośrednio do łańcucha.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yuki
Gość
|
 |
« Odpowiedz #12 : Lipiec 02, 2006, 09:56:04 » |
|
materiał nabijam na śrubę doczepiam to do łańcucha i umacniam.
Dzięki za rade. Mam pytanko.. jest taki materiał Tetra.. czy jakoś tak .. nie mogę sobie przypomnieć ktoś może coś kojarzy?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #13 : Lipiec 02, 2006, 10:05:53 » |
|
od pieluch 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #14 : Lipiec 02, 2006, 11:07:51 » |
|
Tetra to tetrachlormetan o ile pamiętam, uzywa się w gaśnicach i pralniach chemicznych - lotna ciecz o niskiej temperaturze wrzenia, niepalna, moża używać jako rozpuszczalnika XDDD Tym też nie popalisz, a kasio ma racje tetro pieluchy kiedyś były [moja dupa ponoć je pamięta XD]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|