|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #15 : Lipiec 10, 2008, 07:46:14 » |
|
Dzwony poszerzają? Od kiedy? O_o Jak ktoś ma grube łydki i kostki, to dzwony są idealne, bo to tuszują. Sama jak jeszcze nosiłam spodnie, to lubiłam dzwony, bo moim zdaniem fajnie wyglądają
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LivingDeadGirl
|
 |
« Odpowiedz #16 : Lipiec 10, 2008, 07:47:16 » |
|
Ja jestem strasznie chuda, więc w rurkach, to takie living-dead (yeah ^^).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #17 : Lipiec 13, 2008, 10:22:30 » |
|
Mi się wydaje, że te spodenki które pokazała Mada wyglądały by całkiem fajnie wystając nieco spod spódniczki ^____^
|
|
|
|
|
|
Dreaming with fae creatures....
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #18 : Lipiec 14, 2008, 08:39:38 » |
|
slodkie te spodeneczki pantalonki  Szczegolnie te takie kremowe mi sie podobaja. Super do spodniczki. Klaka >> tez nie widzialam, zeby mada gdzies pisala, ze to japonskie musza byc ubrania.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cialolincia
Gość
|
 |
« Odpowiedz #19 : Lipiec 14, 2008, 11:16:06 » |
|
Mi też się podobaja te spodenki ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
porcelalka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #20 : Lipiec 17, 2008, 07:48:33 » |
|
Jeśli je połączyć z sukienką nieco krótszą to okej, uroczo nawet, Ale same to tylko do spania ^^;
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Salvatura
|
 |
« Odpowiedz #22 : Lipiec 22, 2008, 06:38:58 » |
|
Często wykorzystuję w swoim stroju forbę 'primabalerinowską'. Sama bym może na to uwagi nie zwróciła, ale jak idę po ulicy to co druga osoba która mnie komentuje mruczy coś o "jeziorze łabędzim"
Cóż, Cajkovskij jest nieśmiertnelny O,O XDD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #23 : Lipiec 22, 2008, 06:44:44 » |
|
O tak, to jest absolutnie pikne. Uwielbiam takie tiulowe, sterczące cudeńka =.= ale nigdy nie mogę znaleźć takich ładnych rzeczy jak Salva.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #24 : Lipiec 22, 2008, 06:48:02 » |
|
nie no, takie kiecki mi tez nie obce. tylko tak sie zastanawiam, czy to aby na pewno takie trendy jak pisza... bo nic ani w sklepach w tym stylu nie widzialam.
a szkoda. bo jakby takie rzeczy w normalnych sklepach sprzedawali.... ah, marzenie ;P
(i naprawde nie obchodziloby mnie, ze inne laski tez w podobnych chodza...;P)
|
|
|
|
|
|
upon the Bosh - like world...
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #25 : Lipiec 22, 2008, 07:09:48 » |
|
a szkoda. bo jakby takie rzeczy w normalnych sklepach sprzedawali.... ah, marzenie ;P
(i naprawde nie obchodziloby mnie, ze inne laski tez w podobnych chodza...;P) No marzenie <3 ale niestety nie ma tak dobrze. Tak jak nie widziałam koronkowych majciochów tak i tiulowych cudeniek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #26 : Lipiec 22, 2008, 07:11:25 » |
|
Jak dla mnie to nazywanie większości tych tiulowych cośków 'baletowymi' to dla mnie czysta herezja (tak samo jak buty- 'pointy'  ), ale nie powiem- trafią się czasem jakieś ładne. Profesjonalne paczki romantyczne (bo w klasycznej to raczej mało kto zasuwałby po ulicy  ) kosztują mniej więcej tyle, co pierwszy lepszy firmowy ciuch, więc drogie panie- do dzieła! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #27 : Lipiec 22, 2008, 07:12:32 » |
|
No w Łodzi jest sklep z ciuchami do baletu, ale rzadko coś ładnego tam widzę. Za mocno sterczące te cudeńka są.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #28 : Lipiec 22, 2008, 07:15:25 » |
|
Znaczy się pewnie same klasyczne mają. W prawie każdym większym mieście są sklepy baletowe, a i jest masa tego w internecie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #29 : Lipiec 22, 2008, 07:20:55 » |
|
e tam od razu stricte baletowe... ja bym wolala zdecydowanie cos takiego:  niz zwykly baletowy kawalek bialego tiulu ;P
|
|
|
|
|
|
upon the Bosh - like world...
|
|
|
|
|