Muszę potwwierdzić złe wykadrowanie - jest krzywo
Zdjęcie "świdnica" - krzywe, a jakby nie brać w kard tych nagrobków z lewej, wyglądałoby lepiej

"Świdnica 2" - też przekrzywione. Zdaje się, że to wina tego, jak trzymasz aparat, musisz nad tym popracować. Poza tym ładnie, ale lepiej byłoby, jakby te dwa kwiaty na górze też były ostre.
"Świdnica 3" - Dlaczego nie zrobiłaś tego biskupa pośrodku? Albo po prawej. Figura ma twarz skierowaną w lewo, powinno być więcej wolnej przestrzeni po lewej, a mniej po prawej. Wtedy to zdjęcie byłoby świetne.
"Świdnica 4" Za mało światłocienia.
"kfiatek" - Rozumiem, że to "małpa", a szkoda, bo jakby użyc lepszego aparatu, możnaby wydbyć skrzydła owada bardziej

"Środa śl." Kolory mi się podobają

"lubiąż" - Zdjęcie jest niby dobre, ale nie zachwyca mnie.
"lubiąż 2" No to, to jest koszmarek, przykro mi bardzo. Wygląda, jakby migawka Ci si niechcący wcisnęła. Nie widzę tam żadnej kompozycji. Jakby uciąć ten pusty dół, byłoby nieco lepiej.
"krzeszów" - Muszę przyznać, że nie robi to zdjęcie na mnie żadnego wrażenia. Ot, jest sobie.
"krzeszó 2" Tu jest ciś ciekawego, pojawiają się formy, linie i kolory. Tak, to jest interesujace zdjęcie

Jeśli nie chce Ci się skanować lepszych zdjęć, to po co pokazujesz gorsze? Ja bym cierpliwie poczekała na możliwość pokazania lepszych

W każdym razie domagam się tych zdjęć z analoga

Widać, ze nie robisz zdjęć byle jak, tylko nad nimi myślisz, choć nie zawsze wychodzi to dobrze, ale nie martw się, każdy tak zaczynał. Moje pierwsze próby w fotografii były straszliwe