|
isu
|
 |
« Odpowiedz #15 : Lipiec 07, 2008, 09:06:55 » |
|
Taaak, lateks! Nastepnym razem poprosze o sesje w klimacie fetish XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #16 : Lipiec 07, 2008, 09:09:36 » |
|
Ale widać ją ( tzn twoja twarz ) na zdjeciach Boromirki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #17 : Lipiec 07, 2008, 09:13:17 » |
|
Hebiichigo, wiesz - nie przez przypadek pokazałam zdjęcia, na których prawie nie widać twarzy... XDDD nie bluźnij, masz piękną twarz! <zazdrosna...^^'>
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #18 : Lipiec 07, 2008, 09:15:23 » |
|
Idzie przywyknąć. Salvuś ma wypaczone poczucie piękna XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Salvatura
|
 |
« Odpowiedz #19 : Lipiec 07, 2008, 09:15:41 » |
|
Ale widać ją ( tzn twoja twarz ) na zdjeciach Boromirki  cholera XDDD Ale tam, mniejsza. Nie liczy się głowa, ale to co w głowie! XDD Isu -> FETYSZysta śmietników i kontenerów 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #20 : Lipiec 07, 2008, 09:18:06 » |
|
Haha, a to zdjęcie mam na kompie, strasznie mi się podoba xD Taka metafora dzisiejszej młodzieży bez wzorców godnych naśladowania i szukająca ich nie tam gdzie trzeba 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LivingDeadGirl
|
 |
« Odpowiedz #21 : Lipiec 07, 2008, 09:42:39 » |
|
Hyy.. co w tym Zgierzu takie ładne dziewczyny są?! Baardzo ładnie na zdjęciach wychodzisz, normalnie złość mnie bierze xD.No i tło macie w tym Zgierzu też ładne, brakuje mi lasów, bo śmietników to ja mam pełno ^^. No i właśnie zdjęcie przy śmietniku - abrakadabra jakieś? ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #22 : Lipiec 07, 2008, 09:43:34 » |
|
Ona nie ze Zgierza. Z Czech, a teraz z Łodzi xD długa historia. A lasów to u mnie pod dostatkiem XD ha, nawet ziemiankę w lesie mam jako moje radosne włości xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LivingDeadGirl
|
 |
« Odpowiedz #23 : Lipiec 07, 2008, 09:46:53 » |
|
Aa. Ale Słowianki to przecież najpiękniejsze dziewczyny i tak ^^ Niedługo jadę w góry i też będę lasy miała, ha! Narazie śmietniki pozostają 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blacky
|
 |
« Odpowiedz #24 : Lipiec 07, 2008, 09:50:45 » |
|
Bardzo klimatyczne zdjęcie przy tym śmietniku xD
|
|
|
|
|
|
See you in hell with beer...
|
|
|
|
sweet ichigo
|
 |
« Odpowiedz #25 : Lipiec 07, 2008, 11:05:02 » |
|
Ha a mi się z Marylin w ogóle nie skojarzyły, ale jestem inna.
to ja też jestem inna xP Strasznie podoba mi sie pierwsze zdjęcie! *.*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pinku
|
 |
« Odpowiedz #26 : Lipiec 08, 2008, 12:38:59 » |
|
Zdjęcie przy śmietniku jest złe. Zue. A poza tym to naprawdę ślicznie wychodzisz na zdjęciach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #27 : Lipiec 08, 2008, 12:51:18 » |
|
podoba mi sie najbardziej ostatnie zdjecie z pierwszego postu, tylko bym je troche wykadrowala  a ciuchy sa piekne  )) nie ma to jak zdolnosc ich dobierania, tego tobie nie brakuje
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Salvatura
|
 |
« Odpowiedz #28 : Lipiec 15, 2008, 08:36:41 » |
|
Byłam ze znajomymi na cmentarzu, chcieliśmy się tylko przejść i pooglądać, a wyszło jak zwykle - ponad setka zdjęć. NIE jest to lolicie, wiem ;>        Znajoma określiła tę sesję jako Dark Cinderella , znajomy jako Dark Sleeping Beauty , jednak dla mnie najbardziej adekwatną nazwą jest Dark Dead DupaElokwentnie 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 27, 2009, 01:45:18 wysłane przez Salvatura »
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #29 : Lipiec 15, 2008, 08:40:27 » |
|
Cudnie jak zawsze, ale nie podchodzi mi makijaż oka- mam do takiego uraz  Wrzuć małpę!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|