|
Salvatura
|
 |
« : Lipiec 07, 2008, 08:10:22 » |
|
To, że nie jestem przykładem stricte lolicim, będzie cudownie widoczne w tej galerii. Jako, że kocham Boromirkę i się z nią spotykam, to jestem na kilku zdjęciach w jej galerii (do filmów video się nie przyznaję... XDD). Tak więc moja twarz nie jest całkiem obca. Nie będę wklejała starych zdjęć, pokażę te najświeższe. Tak na dobry początek ;> Wczorajsze, by Rapti:  Z zeszłego tygodnia, wykonanie - nadworny fotograf Boromirki ;] : 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blacky
|
 |
« Odpowiedz #1 : Lipiec 07, 2008, 08:18:17 » |
|
Świetne zdjęcia, a przy pierwszych skojarzenia z Marilyn Monroe  poza tym uwielbiam twój styl ^.^
|
|
|
|
|
|
See you in hell with beer...
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #2 : Lipiec 07, 2008, 08:20:19 » |
|
Prezentujesz się oczywiście cudownie.
Czarna spódnica jest po prostu PIĘKNA. Chcę ją.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Salvatura
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lipiec 07, 2008, 08:22:42 » |
|
Dziękuję ;>
Blacky, prawie każdy, kto widział te zdjęcia wspomniał coś o Marylin. A tam po prostu wiatr zaczął wiać... XDD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ninquelen
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lipiec 07, 2008, 08:23:32 » |
|
Świetne zdjęcia ^^ bardzo mi się podoba Twój styl  I pragnę spódnicy z ostatniego zdjęcia 
|
|
|
|
|
|
Gdy jednak lata zmieniają się w stulecia, odkrywają, że zaczynają tęsknić za miejscem, którego nigdy nie odwiedzili i lepiej czują się na północy, gdzie smok zamyka w swych splotach obie niedźwiedzice i mroźną gwiazdę polarną…
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lipiec 07, 2008, 08:24:41 » |
|
oddawaj ciuchy i fotografa!!  zatkało mnie, sorry, nic więcej nie powiem...
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
Trish
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lipiec 07, 2008, 08:27:02 » |
|
Przepiękne! Szczególnie ostatnie zdjęcie jest bardzo ciekawe. Czy Ty siedzisz na tym drzewie? Bo za bardzo nie mogę dojrzeć ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #7 : Lipiec 07, 2008, 08:29:12 » |
|
Hyhy, niezłe, niezłe  Oczywiście czekam na więcej
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Salvatura
|
 |
« Odpowiedz #8 : Lipiec 07, 2008, 08:31:29 » |
|
Danke, danke ;* Tak, siedzę na magicznej rozwidlonej brzozie XD Chciałam iść na wyższą, ale za dużo przedzierania się przez jeżyny by było. Biała spódnica to efekt sześciogodzinnej pracy krawcowej. Z kupionego w lumpie za cztery złote baldachimu, uszyła mi spódnicę. A czarna to już kiedyś wspominana podciągnięta czarna halka ślubna, z doszytą dodatkową warstwą tiulu. A na tym jeszcze nałożona spódniczka w panterkę (taaak "nigdy nie będę nosiła panterki!" XDD), ale jej nie widać 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
isu
|
 |
« Odpowiedz #9 : Lipiec 07, 2008, 08:38:00 » |
|
Slicznie *_* Uwielbiam tiul i falbanki. Masz genialne spodnice, co jedna to piekniejsza.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #10 : Lipiec 07, 2008, 08:43:00 » |
|
super foty! i super ciuchy! 
|
|
|
|
|
|
upon the Bosh - like world...
|
|
|
|
Vinkei
|
 |
« Odpowiedz #11 : Lipiec 07, 2008, 08:57:27 » |
|
oddawaj ciuchy i fotografa!!  zatkało mnie, sorry, nic więcej nie powiem... nic dodać, nic ująć.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #12 : Lipiec 07, 2008, 08:58:28 » |
|
Niesamowite sa te zdjecia... Jestes piekna, gdyby nie twoja uroda, te zdjecia nie bylyby takie same  Ps : Widac troche panterki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #13 : Lipiec 07, 2008, 09:02:58 » |
|
Ha a mi się z Marylin w ogóle nie skojarzyły, ale jestem inna. Za to z Lawinią stojącą na tym nieszczęsnym pniaczku i zasłaniającą się kikutkami owszem, ale ty wyglądasz jednak lepiej xD A brzózki rox jeszcze cię muszę na ruiny gdzie Elizabeth kręciłysmy zaciągnąć 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Salvatura
|
 |
« Odpowiedz #14 : Lipiec 07, 2008, 09:04:18 » |
|
Uwielbiam komplementy, ale nie umiem ich przyjmować <pac> Isu, ja bym jeszcze dodała trochę lateksu i jazdaa XD Hebiichigo, wiesz - nie przez przypadek pokazałam zdjęcia, na których prawie nie widać twarzy... XDDD
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 07, 2008, 09:06:43 wysłane przez Salvatura »
|
|
|
|
|
|
|