|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #45 : Kwiecień 10, 2009, 08:00:24 » |
|
Według mnie mało kto zdecydowałby się na kupienie samej halki na 125$ do cosplay'u 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #46 : Kwiecień 10, 2009, 08:03:45 » |
|
Według mnie mało kto zdecydowałby się na kupienie samej halki na 125$ do cosplay'u  podalam tylko propozycje, moze znajdzie taka w polsce, choc watpie szczerze. i tak cosplay polega na odtworzeniu stroju a nie idetycznym stroju ;/ nikt nawet na brak czy obecnosc halki nie zwroci uwagi, juz to zauwazylam cosplayuyac kilka lat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yui Tohma
|
 |
« Odpowiedz #47 : Kwiecień 11, 2009, 04:46:50 » |
|
Według mnie mało kto zdecydowałby się na kupienie samej halki na 125$ do cosplay'u  podalam tylko propozycje, moze znajdzie taka w polsce, choc watpie szczerze. i tak cosplay polega na odtworzeniu stroju a nie idetycznym stroju ;/ nikt nawet na brak czy obecnosc halki nie zwroci uwagi, juz to zauwazylam cosplayuyac kilka lat. W moim stroju? Wyśmiałabym Cię, ale mogłoby to być z mojej strony nie miłe... Cosplay się zmienił w przeciągu ostatnich lat, teraz jeśli chcesz by ktoś docenił twój strój to trzeba się starać. A halka tu chamsko wystaje więc być musi!
|
|
|
|
|
|
Nazwy, imiona i nazwiska których używam nie odnoszą się do prawdziwych osób. Kiedy wkońcu przestanę dać sie zastraszać?
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #48 : Kwiecień 11, 2009, 05:47:11 » |
|
napisalabym cos o tym zmienionym cosplayu i staraniu sie... ale nie :x
|
|
|
|
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
Juka
|
 |
« Odpowiedz #49 : Kwiecień 11, 2009, 07:03:19 » |
|
czesto zdarza sie, ze wygra taki worek z tektura - vide ecchicon 4, ale zwykle zwyciezcy musieli zasluzyc na nagrode.
|
|
|
|
|
|
Does your depravity know no bounds?
|
|
|
|
Salvatura
|
 |
« Odpowiedz #50 : Kwiecień 12, 2009, 09:58:42 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
La Lolita Hime Lala
Gość
|
 |
« Odpowiedz #51 : Kwiecień 12, 2009, 10:04:18 » |
|
wow - co za cuda wow - co za ceny ^^"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyu_Chan
|
 |
« Odpowiedz #52 : Kwiecień 12, 2009, 10:07:23 » |
|
w takich halkach mozna utonac ^^""
|
|
|
|
|
|
gdzie tam miłości do żarcia.
|
|
|
|
Salvatura
|
 |
« Odpowiedz #53 : Kwiecień 12, 2009, 10:13:08 » |
|
w takich halkach mozna utonac ^^""
Ja w takiej bym mogła nawet umrzeć. Swoją drogą, 'layer' to warstwa. Myślicie, że halka z jedną warstwą będzie o wiele mniej bujna niż ta z maksymalną ilością - tj czterema?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vinkei
|
 |
« Odpowiedz #54 : Kwiecień 12, 2009, 10:27:20 » |
|
-
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 27, 2011, 11:40:14 wysłane przez Vinkei »
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #55 : Kwiecień 12, 2009, 11:37:36 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Himiko
|
 |
« Odpowiedz #56 : Kwiecień 14, 2009, 10:34:51 » |
|
Pytanie pytanie ! Czy próbował może ktoś, albo orientuje się jak wygląda zamawianie halki do uszycia, np. tam gdzie szyją suknie ślubne? Szukałam takich ślubnych halek po lumpeksach, ale szczęścia nie mam, a wszystko co sprzedają na allegro w przystępnych cenach to halki do ziemi i jeszcze się ciągną ciągną, panny młodej nie widać, a one się ciągną ciągną.. A ja bym taką do kolan, typowo na długość do przeciętnej bodylajnowej spodniczki... No i jak to cenowo wygląda. Wie ktoś, może, ktoś ? 
|
|
|
|
|
|
"See, the bright light... it ain't heaven, son. It's just a muzzle flare.."
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #57 : Kwiecień 16, 2009, 09:47:12 » |
|
Pytanie pytanie ! Czy próbował może ktoś, albo orientuje się jak wygląda zamawianie halki do uszycia, np. tam gdzie szyją suknie ślubne? Szukałam takich ślubnych halek po lumpeksach, ale szczęścia nie mam, a wszystko co sprzedają na allegro w przystępnych cenach to halki do ziemi i jeszcze się ciągną ciągną, panny młodej nie widać, a one się ciągną ciągną.. A ja bym taką do kolan, typowo na długość do przeciętnej bodylajnowej spodniczki... No i jak to cenowo wygląda. Wie ktoś, może, ktoś ?  taniej bedzie jak zamowisz halke z Anna House w jakims groupie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #58 : Kwiecień 16, 2009, 09:49:06 » |
|
Według mnie mało kto zdecydowałby się na kupienie samej halki na 125$ do cosplay'u  podalam tylko propozycje, moze znajdzie taka w polsce, choc watpie szczerze. i tak cosplay polega na odtworzeniu stroju a nie idetycznym stroju ;/ nikt nawet na brak czy obecnosc halki nie zwroci uwagi, juz to zauwazylam cosplayuyac kilka lat. W moim stroju? Wyśmiałabym Cię, ale mogłoby to być z mojej strony nie miłe... Cosplay się zmienił w przeciągu ostatnich lat, teraz jeśli chcesz by ktoś docenił twój strój to trzeba się starać. A halka tu chamsko wystaje więc być musi! cosplayowalam od pierwszego konwentu w Polsce , mam calkiem niezly przekroj i nie sadze, ze sie zmienil. Chodzilo mi tylko o to, ze nikt nie zwroci uwagi, czy masz pod spodem biala spodnoczke z 5 falbankami czy halke za 100$, ceny stroju nikt nie doceni, doceni tylko efekt koncowy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Juka
|
 |
« Odpowiedz #59 : Kwiecień 16, 2009, 04:20:37 » |
|
Miaka, od ostatnich mniej wiecej dwoch lat cosplay w Polsce przezywa ogromny skok, serio. Znalezli sie ludzie, ktorym chce sie to organizowac. Teraz startuje co konwent 60-80 osob. takim tlumie trzeba sie wyrozniac.
|
|
|
|
|
|
Does your depravity know no bounds?
|
|
|
|
|