|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #90 : Marzec 22, 2011, 10:08:40 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet ichigo
|
 |
« Odpowiedz #91 : Marzec 22, 2011, 10:18:17 » |
|
I bardzo dobrze, bo ta dyskusja zaczęła być coraz bardziej prymitywna...
Bardzo sobie cenię LizLisa. Czasem zdarzają im się rzeczy kiczowate, ale kolekcje są zawsze bardzo dziewczęce. Mam 2 sukienki i baaardzo je lubię <3 Widzę, że w sieciówkach znowu odradza się boom na różane motywy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #92 : Marzec 22, 2011, 10:22:32 » |
|
A ja żeby uniknąć takich sytuacji radzę pilnować swoich własnych 4 liter. Również pozdrawiam jeszcze serdeczniej  Wiesz dziewuszko że piszesz publicznie i każdy może to przeczytać i skomentować? Więc jeśli chcesz byśmy się nie czepiały to tym podobne rzeczy pisz sobie na PW. Pozdrawiam najserdeczniej <3 Miwako, zwracanie się per 'dziewuszko' jest bardzo zaczepne. Zupełnie niepotrzebnie Rosehime: 1. Nadal nie czaję o co chodzi z kartkami na zdjęcia modelek. Nie, że muszę, ale jestem ciekawa o co chodzi właściwie. 2. Super, że wklejasz dużo fotek  Taka nowa krew jest potrzebna hehe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #93 : Marzec 22, 2011, 10:23:56 » |
|
Ja w ogóle lubie zakładać tematy ale nie wiem czy opierdziela nie dostane że tak dużo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #94 : Marzec 22, 2011, 10:25:07 » |
|
Jeśli nie dublują się z już istniejącymi, to nie ma problemu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BlackGeisha
|
 |
« Odpowiedz #95 : Marzec 22, 2011, 11:14:20 » |
|
Widzę, że w sieciówkach znowu odradza się boom na różane motywy.
Ano  w sumie bardzo podobne rzeczy do tych co ma teraz LL, można dostać w Tally Wejil-> sama się zdziwiłam, ale serio, bardzo dużo "replik" z LL teraz jest w sprzedaży :O
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #96 : Marzec 22, 2011, 11:46:34 » |
|
dla mnie tylko te europejskie modelki (niektóre) wyglądają w tych kieckach jakoś śmiesznie ;d
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blondzilla
|
 |
« Odpowiedz #98 : Maj 02, 2011, 07:28:00 » |
|
a propo LL - są przeceny. a ja mam zamiar z nich skorzystać w tym miesiącu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
parow_chan
|
 |
« Odpowiedz #99 : Sierpień 14, 2011, 11:49:47 » |
|
odnawiam wątek, Mi ubrania LL strasznie się podobają XD Ale za dużo zachodu z tym ss i wg X_X
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xXasukaxchanXx
|
 |
« Odpowiedz #100 : Sierpień 14, 2011, 12:18:51 » |
|
lol? Parow, ale wiesz, że na L_J masz coś takiego jak gyaru community i tez coś takiego, jak gyaru-com-sales, gdzie ludzie sprzedają ciuchy między innymi z LizLisa, Jesus diamante itp itd?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
parow_chan
|
 |
« Odpowiedz #101 : Sierpień 14, 2011, 01:11:21 » |
|
Wiem bo jestem zapisana czy jak to tam się do mówi do tych community, chodzi mi o zamawianie z oryginalnej stronki ^^ Ale dzięki za pomysł, poszukam ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xXasukaxchanXx
|
 |
« Odpowiedz #102 : Sierpień 14, 2011, 01:16:28 » |
|
No ale ja tego nie rozumiem. Szukasz SS który robi zamówienia z tej strony, piszesz mu co chcesz, on Ci mówi, czy to jest, mówisz mu, żeby Ci wszystko podliczył razem z marżą i przesyłką i on Ci mówi ile to wyniesie, wysyła Ci na pp invoice no i lol, co to za filozofia to ja nie rozumiem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
parow_chan
|
 |
« Odpowiedz #103 : Sierpień 14, 2011, 01:29:30 » |
|
Może i nie filozofia ale nie chcę się w to bawić, wolę sama zamawiać i wiedzieć na czym stoję. O_o tak już mam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xXasukaxchanXx
|
 |
« Odpowiedz #104 : Sierpień 14, 2011, 01:36:30 » |
|
no lol. Przecież z tym pośrednikiem i tak się kontaktujesz to wiesz na czym stoisz. Nie rozumiem tego bo dla mnie to żadna filozofia. A jak nie chce ci się w to bawić to nie marudź przynajmniej. Te ubrania Ci z nieba nie spadną przez to, że marudzisz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|