|
Mada
|
 |
« : Czerwiec 27, 2008, 07:27:15 » |
|
Zakladam watek na temat firmy LIZ LISA i jej roznych linii Liz Lisa, Liz Lisa Doll i Tralala. http://lizlisa.com/ - oficjalna strona LIZ LISA http://doll-web.jp/ - oficjalna strona LIZ LISA DOLL http://rshop.jp/lizlisa/ - sklep online (nie wysyla za granice) Firma robi sliczne dziewczece ubrania glownie biale i rozowe, pastelowe i jasne~ Linia Tralala ma tez troche czarnych rzeczy, Liz Lisa Doll to zwykle ubrania bardziej sportowe, glownie ciemne, w gwiazki, blyszczace, etc. Jesli macie jakies uwagi na temat tej firmy to piszcie. Jesli macie jakies ubranka Liz Lisa podzielcie sie zdjeciami i wrazeniami http://list2.auctions.yahoo.co.jp/jp/2084050338-category.html - kategoria Liz Lisa (リズリサ) na aukcjach yahoo japan i tlumaczenie pod-kategorii z Yahoo Japan: コート(63) plaszcze ジャケット、上着(119) kurtki, nakrycia wierzchnie ジャンパー、ブルゾン(29) (bluzy) na suwak, bluzy その他(91) pozostale トップス(2,070) tops - czyli tuniki, koszulki, tshirty, etc. ボトムス(586) bottoms - spodnice, spodnie, etc. スカート(421) spodnice その他(167) pozostale ワンピース(1,173) sukienki その他(1,012) pozostale/inne
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 15, 2008, 07:33:06 wysłane przez Mada »
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 27, 2008, 07:37:21 » |
|
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 27, 2008, 07:41:54 wysłane przez Mada »
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 27, 2008, 07:39:56 » |
|
Wszystko wygląda bardzo słodko na zdjęciach, ale mimo wszystko te ciuchy są jak dla mnie zbyt... zwyczajne 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 27, 2008, 07:43:52 » |
|
Wszystko wygląda bardzo słodko na zdjęciach, ale mimo wszystko te ciuchy są jak dla mnie zbyt... zwyczajne  Tak, a widzialas je na zywo?? Bo jak siedze w pociagu ubrana w ciuchy Liz Lisa, to wcale nie wydaja sie "zwyczajne". 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #4 : Czerwiec 27, 2008, 07:46:02 » |
|
Nie, nie widziałam. Dlatego mam nadzieję, że będę mogła Cię zobaczyć na żywo w tych ciuchach, może się przekonam. Moje koleżanki ubierają się bardzo podobnie i może dlatego taki rodzaj ciuchów mi 'spowszedniał' 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #5 : Czerwiec 27, 2008, 07:49:02 » |
|
Nie, nie widziałam. Dlatego mam nadzieję, że będę mogła Cię zobaczyć na żywo w tych ciuchach, może się przekonam. Moje koleżanki ubierają się bardzo podobnie i może dlatego taki rodzaj ciuchów mi 'spowszedniał'  Haha, no dobrze. W takim razie do zobaczenia. Jesli akurat bede miec na sobie Liz Lisa, to Cie przekonam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #6 : Czerwiec 27, 2008, 08:32:48 » |
|
Ja się zgadzam z Kar Lin...te ciuchy są według mnie strasznie zwyczajne...pomijam to, że bym ich nie ubrała, jest wiele rzeczy, które podoba mi się bardzo, mimo, że nie na mnie...ale te totalnie mi nie podchodzą w żaden sposób, właśnie przez tą prostotę
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #7 : Czerwiec 27, 2008, 08:37:10 » |
|
w sumie mam takie samo odczucie. to znaczy ciuszki same w sobie sa sliczne, faktycznie. ale nie wiem, czy sukienke w kwiatuszki trzeba sciagac az z japonii... zwlaszcza, ze takie rzeczy sa modne i w sklepach da sie takie znalezc...
|
|
|
|
|
|
upon the Bosh - like world...
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #8 : Czerwiec 27, 2008, 08:38:45 » |
|
Wystarczy przejść się po sklepach w pierwszej lepszej galerii handlowej- na takie ciuchy można się natknąć praktycznie wszędzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #9 : Czerwiec 27, 2008, 08:44:32 » |
|
No nie wiem, ostatnio probowalam znalezc sobie romantyczna sukienke w delikatne kwiaty w Galerii Baltyckiej i nie znalazlam zadnej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blacky
|
 |
« Odpowiedz #10 : Czerwiec 27, 2008, 08:45:23 » |
|
Na mnie też nie zrobiły jakiegoś większego wrażenia. Ot ładne rzeczy... ale to nie to.
|
|
|
|
|
|
See you in hell with beer...
|
|
|
|
pinku
|
 |
« Odpowiedz #11 : Czerwiec 27, 2008, 10:22:49 » |
|
Zgadzam się z większością osób wyżej. Wydają się takie no... zwyczajne. Przyznam się szczerze, że nie wyobrażam sobie, jakiego rodzaju niezwykłości mogą nabrać na żywo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mariolenka
|
 |
« Odpowiedz #12 : Czerwiec 27, 2008, 10:41:45 » |
|
Są bardzo urocze, ale takie coś to naprawdę można znaleźć blisko siebie ^^", nie aż w Japan 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet ichigo
|
 |
« Odpowiedz #13 : Czerwiec 28, 2008, 09:46:39 » |
|
Część ciuszków ze skanów Mady wygląda może tak "zwyczajnie", ale niektóre są naprawdę przeurocze ^^ Ale te sukienki w kwiatki czy inne dla księżniczek są przepiękne @_______@" mam jedną sukienkę u siebie w szafie, a druga czeka na mnie w magazynie Crescent Shop  Jak wyszłam ubrana w sukience LL to ludzie odnosili się do mnie z jakimś takim... większym szacunkiem o.O" (a może po prostu wielu miało bardzo dobry dzień? xD") w każdym razie uważam, że wiele ciuszków z LL jest przepięknych i na 2 sukienkach moje zakupy się nie zakończą  btw. Chyba zacznę tak malować oczy *.*
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 28, 2008, 10:45:31 wysłane przez sweet ichigo »
|
|
|
|
|
|
kaori