|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #15 : Czerwiec 14, 2008, 04:24:45 » |
|
O jaki słodki pucek ^^ (czemu wszystkie dzieciaki mają pucki? O_o)
A ostatnie zdjęcie to już mhrok widzę XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ninquelen
|
 |
« Odpowiedz #16 : Czerwiec 14, 2008, 04:43:32 » |
|
Świetne jest to drugie zdjęcie, takie... radosne  A na ostatnim faktycznie mhrok 
|
|
|
|
|
|
Gdy jednak lata zmieniają się w stulecia, odkrywają, że zaczynają tęsknić za miejscem, którego nigdy nie odwiedzili i lepiej czują się na północy, gdzie smok zamyka w swych splotach obie niedźwiedzice i mroźną gwiazdę polarną…
|
|
|
|
Alice in Wonderland
|
 |
« Odpowiedz #17 : Czerwiec 14, 2008, 04:57:30 » |
|
Wyglądasz uroczo na tych zdjęciach. Taki fajny bobas 
|
|
|
|
|
|
***Beautiful World*** ♣Moje życzenia są jak marzenie, lecz moje marzenia są nie do spełnienia♣
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #18 : Czerwiec 14, 2008, 08:55:03 » |
|
na tym ostatnim skojarzyłaś mi się z Christiną Ricci  a drugie jest słodziutkie 
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
Dei
|
 |
« Odpowiedz #19 : Czerwiec 15, 2008, 02:08:41 » |
|
uwielbiam takie tematy  XD tez mam akurat zaladowane takie randomki, to sie dorzuce   deik z czasów kiedy jeszcze nie uciekałam pred aparatem. /pewnie dlatego, że po pierwsze nieświadoma byłam konsekwencji tego, że robią mi zdjęcie, a po drugiej, jeszcze jako tako na nim wychodziłam  /
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #20 : Czerwiec 15, 2008, 10:21:00 » |
|
jej, jaka masz sliczna lolicia sukienke!!! 
|
|
|
|
|
|
upon the Bosh - like world...
|
|
|
|
Dei
|
 |
« Odpowiedz #21 : Czerwiec 15, 2008, 03:14:05 » |
|
dziękuję najeli!  mama mnie ubierała w sukienki głównie aż do momentu kiedy przestała już wyrabiać z kupowaniem rajstop które darłam odrazu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #22 : Lipiec 09, 2008, 08:40:47 » |
|
 To zdjęcie jest absolutnie kozackie. Model: ja, około 5 lat, mistrz robienia głupich min i demonstrowania kłów. Nie jestem pewna, co robię na tym zdjęciu... Chyba kładę kotu szynkę na głowę. Wybaczcie marną jakość tego zdjęcia, ale zawsze mnie ono rozwalało i uznałam za stosowne podzielić się nim z wami : 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 09, 2008, 08:45:25 wysłane przez Kar Lin »
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #23 : Lipiec 09, 2008, 09:14:26 » |
|
wygląda jakbyś chciała popełnić morderstwo na tym kocie 
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #24 : Lipiec 09, 2008, 09:18:00 » |
|
Jakie zło xD Kot wygląda na ostro przyduszonego
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #25 : Lipiec 09, 2008, 09:22:24 » |
|
Bo ja byłam utalentowane dziecko, potrafiłam złapać kota pod lewą pachę, otworzyć mu pyszczek lewą ręką a prawą wkładać słodycze. No myślałam, że będzie wtedy zadowolony 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|