|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #30 : Czerwiec 06, 2008, 07:44:59 » |
|
a ja sie ciesze ze wreszcie udalo mi sie kupic imieninowy prezent dla taty!
|
|
|
|
|
|
upon the Bosh - like world...
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #31 : Czerwiec 06, 2008, 09:30:37 » |
|
Umieram umieram z radości <pada na ziemię i tarza się ze szczęścia> Sabaton będzie grał 24.10 w Krakowie. xD Jak bilety będa w miarę w przystępnej cenie to zapewne pojadę.
to pewnie się spotkamy jeśli mój chłopak nadal będzie miał fazę na nich 
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #32 : Czerwiec 06, 2008, 09:32:27 » |
|
Miejmy nadzieję, a ja na złosc wszystkiemu odwalę się na róż xD < a jutro, tudzież pojutrze idę szukać ich płyt w Media Markcie).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blacky
|
 |
« Odpowiedz #33 : Czerwiec 06, 2008, 09:41:14 » |
|
A ja się cieszę, bo dzisiaj wreszcie kupiłam sobie budyń, zrobiłam go i teraz wcinam aż miło xD... jak ja dawno budyniu nie jadłam xP.
|
|
|
|
|
|
See you in hell with beer...
|
|
|
|
Chester
|
 |
« Odpowiedz #34 : Czerwiec 06, 2008, 10:58:57 » |
|
A ja się ciesze z dzisiejszych zakupów- co prawda na dwie rzeczy poczekam z niecierpliwością, ale i tak sie cieszę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
La Lolita Rock Diva
Gość
|
 |
« Odpowiedz #35 : Czerwiec 06, 2008, 11:00:40 » |
|
ciesze sie,że ten plener gdzie ludzie mieli prawie same orgie i picia alkoholu<zwyjatkiem mnie i mego klubu"pokrzywdzonych przez los">sie zakończył ^^* Ciesze się,że poznałam sie na prawdziwej naturze ludzkiej i wiem komu nie powinnam tak naprawde ufać  < i jednoczesnie mnie to smuci - ktos kogo kocham i ufałam,nagle sie do mnie odwrocił plecami bez zadnych wyjasnien> Ciesze sie,ze jutro jade do Wawy ^^* ciesze sie ze zamowiłam sobie plecak kroliczek i parasolke z Babyssb
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miwako
|
 |
« Odpowiedz #36 : Czerwiec 07, 2008, 07:54:53 » |
|
A mnie ucieszyło dziś niezmiernie to że mnie znajomi odwiedzili ^^ tj. mam ostatnio mi dała karę [hmm.nawet ja nie wierze w moje niespełna 21 latek.. _^_'] na odwiedziny znajomych ale stwierdziła ze wyjątkowo dziś nic nie powie..a kolejnych wyprosi heh ^^;
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
isu
|
 |
« Odpowiedz #37 : Czerwiec 08, 2008, 10:51:48 » |
|
Upieklam ciasteczka! XDD I sa jadalne, uiii ^__^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #38 : Czerwiec 08, 2008, 02:43:30 » |
|
costam umiem z calek... yupi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #39 : Czerwiec 08, 2008, 04:13:20 » |
|
Zdecydowałam się wreszcie na przekłucie uszu Tylko jeszcze nie wiem gdzie  Chciałabym w Sauronie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pinku
|
 |
« Odpowiedz #40 : Czerwiec 10, 2008, 02:41:08 » |
|
A ja się cieszę, że dostałam pracę^^ I teraz pinkowe fimowyroby można kupić w sklepie Hand-Made w Gdańsku na Grunwaldzkiej. Łiiii pinki jest oficjalnym artystą rezydentem^^.
I jeszcze cieszę się, że gołębie które miały gniazdko na moim balkonie już się wykluły i urosły i odleciały. Słodkie były, ale były też brudne i głośne i dobrze że już sobie poszły.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #41 : Czerwiec 10, 2008, 02:44:20 » |
|
Super pinku  A dziś mój super mega magiczny kucyk przyniósł mi szczęście w szkole 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alice in Wonderland
|
 |
« Odpowiedz #42 : Czerwiec 10, 2008, 08:12:32 » |
|
A ja dzisiaj dostałam nową papużkę i jestem szczęśliwa bo moja poprzednia papużka już nie jest sama i ma się z kim bawić (chodziarz na razie to tylko sie gryzą) 
|
|
|
|
|
|
***Beautiful World*** ♣Moje życzenia są jak marzenie, lecz moje marzenia są nie do spełnienia♣
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #43 : Czerwiec 10, 2008, 09:14:41 » |
|
A ja się cieszę, że zaraz wyjeżdżam. Węgry i Słowacja, o!  Więc przy okazji żegnam się z wami, wracam w nocy z piątku na sobotę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #44 : Czerwiec 10, 2008, 09:30:25 » |
|
Nyyy Emilka się cieszy, bo dostała w zeszłym tygodniu od swojego narzeczonego Dynasty Warriors 6 na urodziny ^_________^ Teraz tylko siedze i cały czas sobie gra. I jeszcze się ciesze, że jest przyjemnie cieplutko, maruu uwielbiam upały.
|
|
|
|
|
|
Dreaming with fae creatures....
|
|
|
|
|