|
hebiichigo
|
 |
« : Maj 08, 2008, 01:20:42 » |
|
Z ktorego sklepu polecilybyscie zamowic buty? Z ktorego z nich zamawialyscie i czy jestescie zadowolone?  Sprzedaja oni praktycznie te same modele, ale buty z Refuse To Be Usual ma jednak wieksze ceny, czy rzeczywiscie za one uzasadnione lepsza jakoscia czy niczym sie nie roznia? Prosze o pomoc, mam juz upatrzone dwie pary i sa one w obydwoch sklepach, ale teraz nie wiem z ktorego sklepu kupic
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1 : Maj 08, 2008, 01:32:55 » |
|
Ja mam sukienkę i buty z tego sklepu, szły długo i namiętnie, ale narzekac na nie nie mogę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #2 : Maj 08, 2008, 05:19:48 » |
|
Ja ze swojego doświadczenia mogę polecić Little Chili Lolita Shop, mam stamtąd 2 pary butów i jestem z nich bardzo zadowolona. Buty powinny dojść w 2 czy 3 tygodnie... chyba że okaże się, że są out of stock i będziesz na nie czekać jak ja i Boromirka 2 miesiące... tylko do tego trzeba mieć pecha hi hi.
|
|
|
|
|
|
Dreaming with fae creatures....
|
|
|
|
|
|
Vinkei
|
 |
« Odpowiedz #4 : Maj 25, 2008, 01:15:45 » |
|
tylko buty czy z czymś innym można się dołączyć?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #5 : Maj 25, 2008, 02:03:00 » |
|
tylko buty czy z czymś innym można się dołączyć?
mozna, mozna  a co chcesz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackqueen2
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lipiec 26, 2008, 01:32:58 » |
|
Planuje zamówieniez Litlle chili Lolita shop, na początku września, ktoś coś by chciał?
|
|
|
|
|
|
My love lives at the end of the rainbow, someday I'm gonna fly there on a firefly...
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #7 : Lipiec 26, 2008, 07:27:03 » |
|
może ja, ale to się zobaczy jeszcze, do września sporo czasu 
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
blackqueen2
|
 |
« Odpowiedz #8 : Sierpień 18, 2008, 12:49:52 » |
|
Kto zamawia ze mna buty? XD
|
|
|
|
|
|
My love lives at the end of the rainbow, someday I'm gonna fly there on a firefly...
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #9 : Sierpień 20, 2008, 09:13:54 » |
|
Moze ja, potrzebuje wysokich butow na jesien i zime, ale to jeszcze nic pewnego, wiec mnie nie zaklepuj ostatecznie, musze sie jeszcze ugadac z rodzicami >.< bo chyba bede zamawiac dwie pary, wiec nie wiem czy oplaci ci sie przesylka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #10 : Sierpień 20, 2008, 09:22:41 » |
|
jeśli zdobędę jakąś kasę jeszcze to może też się zastanowię nad jakimiś na zimę...ale to też nic pewnego..
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
blackqueen2
|
 |
« Odpowiedz #11 : Sierpień 24, 2008, 03:31:10 » |
|
Poszukuje kogoś kto zamówi mi buty z Ebaya.. im więcej osób tym mniejsza wysyłka,więc to nie ma znaczenia! Piszcie do mnie na PM jakie buty chcecie, jeśli ktoś się zdecyduje..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #12 : Sierpień 31, 2008, 06:30:36 » |
|
a jak oceniacie rozmiar butów z chili shop? sa ok, czy zmawiac troche wieksze? (mniejsze?)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #13 : Sierpień 31, 2008, 06:36:06 » |
|
Hm, ja nie mialam nigdy problemu z rozmiarem u nich, wybralam swoje zwyczajowe 39 i jest w porzadku 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #14 : Sierpień 31, 2008, 09:40:03 » |
|
Wydaje mi się, że rozmiary odpowiadają wielkości. Przy nóżce 22,5 cm zamówiłam sobie numer 35 i pasują idealnie.
|
|
|
|
|
|
Dreaming with fae creatures....
|
|
|
|
|