|
|
|
|
|
sweet ichigo
|
 |
« Odpowiedz #16 : Kwiecień 30, 2008, 10:35:28 » |
|
ja bardzo lubię swoje paznokci takie jakie są ^^ ale przyznaję się, ze nie potrafię ich pomalować nawet bezbarwnym lakierem =o=' w dodatku jak już pomaluję paznokcie to mam uczucie takiej ciężkości na paznokciach... jakby mi nie oddychały ^^" z powodu mojego anty-talentu do malowania (również paznokci xP) planuję zakupić sobie jakieś ładne tipsy *.* już mam 2 pary na oku :3
Mado... Twoje tipsy są piękne @_______@ jednak te różowe podobają mi sie najbardziej *.*
i jestem bardzo chętna na odkupienie od ciebie części twoich zdobyczy z japońskich aukcji! ^.^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #17 : Kwiecień 30, 2008, 12:30:57 » |
|
Mada- te paznokcie są po prostu piękne! Sama chciałabym takie  Niestety, skrzypce przekreślają moje marzenia o długich pazurach, mogę sobie pozwolić na nie jedynie czasami.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #18 : Kwiecień 30, 2008, 02:35:35 » |
|
o. na jakieś fajne naklejki to też bym była chętna. Bo takie malowanie lakierem to mi nie wychodzi ;__; (wiem wiem kwestia wprawy, ale jakoś nie mam czasu i chęci żeby się wprawiać^^)
pojdzcie do pierwszej lepszej drogerii i poproscie o naklejki, najczesciej maja gdzies schowane za lada. Tanie i dobre sa z Top Choice.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ninquelen
|
 |
« Odpowiedz #19 : Kwiecień 30, 2008, 10:43:42 » |
|
Ja zawsze mam dość krótkie paznokcie, jak mam długie, to się sama drapię  Poza tym to mało praktyczne, jak się jest plastykiem. Najczęściej używam jasnych lakierów, bo można nimi pomalować paznokcie bardzo szybko, ale niekiedy coś sobie na szponach wyprodukuję  To mam właśnie teraz: 
|
|
|
|
|
|
Gdy jednak lata zmieniają się w stulecia, odkrywają, że zaczynają tęsknić za miejscem, którego nigdy nie odwiedzili i lepiej czują się na północy, gdzie smok zamyka w swych splotach obie niedźwiedzice i mroźną gwiazdę polarną…
|
|
|
|
La Lolita Rock Diva
Gość
|
 |
« Odpowiedz #20 : Maj 01, 2008, 02:09:49 » |
|
Mado - te paznokietki - tipsy z kokardkami sa urocza - ja też chceee
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Toshiko
|
 |
« Odpowiedz #21 : Maj 01, 2008, 06:37:15 » |
|
te różowe są cudowne *__*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
La Lolita Rock Diva
Gość
|
 |
« Odpowiedz #22 : Maj 02, 2008, 08:15:49 » |
|
Mado!!! ja chce te z rózami i kokardkami ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #23 : Maj 08, 2008, 09:51:34 » |
|
Ozdobilam wczoraj sztuczne paznokcie i wyszlo tak: http://pupe.jp/item/h3A6wrvn4GDk/ Obejrzyjcie zdjecia w powiekszeniu, wtedy widac wszystkei detale, uzylam dwoch lakierow, rozowych naklejek, krysztalkow i malutkich plaskich kuleczek + srebrny brokat. Ozdabianie jest latwe i przyjemne, na pewno zrobie wiecej, moze czesc na sprzedaz, wiec jak macie jakies projekty na paznokcie, to pokazcie.  Nie mam tylko takich trojwymiarowych ozdob, ale poza tym, wszystko jest do zrobienia. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #24 : Maj 10, 2008, 08:32:36 » |
|
Japonski program "Kawaii Tokyo" o ... paznokciach! xD http://www.veoh.com/videos/v9203079FGj9h5DPhttp://www.veoh.com/videos/v9203079FGj9h5DPSprowadzam wlasnie materialy do robienia ozdobionych paznocki, (w tym ozdoby 3D), mysle ze raczej krotkich, tak zeby mozna bylo je nosic na codzien i miec mniejszy problem z podniesieniem monety. Jesli macie pomysl na jakis design albo polaczenie kolorow, temat, to piszcie.  No i wrzucajcie tu zdjecia, bo inaczej bede tu pisac jako jedyna (nie ma problemu) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vinkei
|
 |
« Odpowiedz #25 : Maj 11, 2008, 11:46:40 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pinku
|
 |
« Odpowiedz #26 : Maj 11, 2008, 12:35:48 » |
|
Świetne są te paznokcie w sklepie. Zwłaszcza te totalnie niepraktyczne, z których coś się majta^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
La Lolita Rock Diva
Gość
|
 |
« Odpowiedz #27 : Maj 11, 2008, 03:59:35 » |
|
oj Mado genialnie ^^* tez stworze "sliczne" paznokietki - tipsy  świetny pomysł
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cialolincia
Gość
|
 |
« Odpowiedz #28 : Maj 16, 2008, 10:08:38 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lilcia
|
 |
« Odpowiedz #29 : Maj 17, 2008, 06:26:04 » |
|
MADA!!!! skad sprowadzasz??? we wszystkich japonskich magazynach widze te pudeleczka z ozdobami >.< chce takie miec!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|