|
Bilq
|
 |
« Odpowiedz #135 : Kwiecień 29, 2011, 02:57:09 » |
|
Naprawdę świetne  Zazdroszczę cierpliwości do malowania miniaturowych żyrandoli 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #136 : Kwiecień 29, 2011, 02:59:37 » |
|
Ja jak malowałam kokardki to myślałam, że zwariuje tak ciężko bylo a tu mini żyrandole.. cierpliwości chyba masz nad to.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kurenaisuiren
|
 |
« Odpowiedz #137 : Kwiecień 29, 2011, 03:28:35 » |
|
Dziekuję  Cierpliwość... Cóż, czego to się nie zrobi, żeby dobrze wyglądać przed Asagim XDD
|
|
|
|
|
|
Who's to say what is proper? What if it was agreed that proper was wearing a codfish on your head, would you wear it?
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #138 : Kwiecień 29, 2011, 09:50:28 » |
|
kurenaisuiren - cokolwiek nie pokazujesz na forum; czy stylizacje, czy swoje twory, zawsze jest niesamowite ^_____^
Btw ktoś wrzucał gdzieś link do tutorialu jak pomalować łapki na te tęczowe kolorki, a ja za nic nie mogę tego linku znaleźć, mógłby go ktoś jeszcze raz wkleić?
|
|
|
|
|
|
Dreaming with fae creatures....
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #139 : Kwiecień 29, 2011, 10:15:57 » |
|
Hmm, to było gdzieś na pingerze...
Kurenaisuiren, jak patrzę na te Twoje cudowne twory to sama mam ochotę pobawić się tipsami, ale boję się, że całkiem sobie zniszczę moje i tak już słabe paznokcie :< Masz na to jakieś sposoby? albo dobry klej do polecenia?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kurenaisuiren
|
 |
« Odpowiedz #140 : Kwiecień 29, 2011, 10:23:36 » |
|
@ Fairy_Emily Dziękuję  Nie wiem, jaki tutorial był tu zamieszczony, ale ten wygląda całkiem fajnie: http://www.youtube.com/watch?v=qPnytAFANigWystarczy zamienić kolory na bardziej tęczowe. W ogóle pełno tego na youtube'ie. Jak wpiszesz "gradient nails" albo "blending nail polish" to pewnie coś fajnego znajdziesz. @ Elluin Szczerze mówiąc, to w ogóle nie dbam o paznokcie. Tipsy faktycznie niszczą paznokcie, ale wychodzę z założenia, że i tak odrosną. A że rosną dość szybko, to mogę się raz na jakiś czas pobawić. Jeśli chodzi o klej, to jeszcze nie znalazłam takiego, który byłby dość mocny dla mnie. Nie potrafię utrzymać rąk przy sobie i zawsze gdzieś uderzę ręką i paznokcie mi odpadają XD
|
|
|
|
|
|
Who's to say what is proper? What if it was agreed that proper was wearing a codfish on your head, would you wear it?
|
|
|
|
koharu
|
 |
« Odpowiedz #141 : Kwiecień 29, 2011, 11:31:27 » |
|
Bardzo ładne te tęczowe, fajny efekt.
A te żyrandole... zbieram szczękę z podłogi. Podziwiam jak na tak małej powierzchni można coć takiego wyczarować ^^
Pobawiłabym się z tipsami, ale nie chcę ostatecznie zabić moich i tak już strasznie słabych paznokci :<
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rika
|
 |
« Odpowiedz #142 : Kwiecień 29, 2011, 11:53:41 » |
|
na tipsach to żadna sztuka, gorzej na własnych paznokciach. :< ja sobie nawet zwykłym lakierem nie umiem równo pomalować. ._.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BlackGeisha
|
 |
« Odpowiedz #143 : Kwiecień 29, 2011, 11:55:24 » |
|
Super ci wyszły ** bardzo ładna detalika, pozazdrościć tylko : ) Robiłaś na białych czy przeźroczystych tipsach?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kurenaisuiren
|
 |
« Odpowiedz #146 : Maj 01, 2011, 09:22:47 » |
|
@ BlackGeisha Dziękuję Na białych. Kupiłam kiedyś zestaw 120 paznokci od Sally Hansen i jeszcze mi trochę zostało, to wykorzystałam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BlackGeisha
|
 |
« Odpowiedz #147 : Maj 02, 2011, 12:29:20 » |
|
Ja mam przeźroczyste i to takie, które są do żelu przystosowane, więc musiałam przycinać (nie radzę kupować takich, to straszna droga przez mękę :/ ). Czekam na dalsze twoje prace w takim detalu bo serio, super to wygląda <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Medra de Mort
|
 |
« Odpowiedz #148 : Maj 02, 2011, 12:27:50 » |
|
Mi pazury rosną stosunkowo szybko. Niestety obgryzam paznokcie w stresie lub z nudów. Jakiś czas nosiłam rękawiczki i wtedy urosły mi piękne długie szponki, ale podczas mycia głowy złamałam jednego więc i reszte obgryzłam..
Też myślę nad żelowymi, nie sadzę bym mogła je szybko zjeść xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #149 : Maj 02, 2011, 02:20:34 » |
|
Jakiś czas nosiłam rękawiczki i wtedy urosły mi piękne długie szponki,
Oj, a ja nie mam za długich już nie chodzi o to, że zbyt długie paznokcie przeszkadzają w niektórych czynnościach, ale właśnie o koronkowe rękawiczki, które dziurawią się od paznokci.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|