|
Mada
|
 |
« : Kwiecień 27, 2008, 01:10:59 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #1 : Kwiecień 27, 2008, 01:14:18 » |
|
Dzieki Mada za utworzenie  . No to ja wstawiam swoje: http://pupe.jp/item/2pbRr3iBlDUM/
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 27, 2008, 01:18:23 wysłane przez Miaka »
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #2 : Kwiecień 27, 2008, 01:21:08 » |
|
jejku, śliczne macie pazurki ^_^ szkoda że moje są takie popsute i się rozdwajają ciągle  , też bym pewnie coś z nimi kombinowała...
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #3 : Kwiecień 27, 2008, 01:25:31 » |
|
jejku, śliczne macie pazurki ^_^ szkoda że moje są takie popsute i się rozdwajają ciągle  , też bym pewnie coś z nimi kombinowała... polecam ci stosowanie na co dzien lakierow pielegnujacych z serii Manhattan! sa niesamowite. Po pierwsze jak masz pomalowane to mniej ci sie rozdwajaja a po drugie te lakiery przezroczyste poprawiaja wyglad paznokcia. Ja u stop mam brzydkie, wiec zawsze przed wyjsciem na plaze jakims pielegnujacym mazne i od razu lepiej ^^. A oprocz tego coz, witaminki  , owocki, zelki i powinno sie poprawic.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Toshiko
|
 |
« Odpowiedz #4 : Kwiecień 27, 2008, 08:39:47 » |
|
ja wcinam non stop magnez i wtedy mi ładne rosną (niestety nie mam paznokci jak moja mum, która może dzień w dzień robić 5 godzin przy kwiatkach + 8 godzin w pracy i żaden jej się nie złamie >.>"). Kurdę musze sobie pomalować jakoś ładnie pazurki i wrzucić zdjęcie^^"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
La Lolita Rock Diva
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : Kwiecień 27, 2008, 09:07:36 » |
|
hmm ja też sobie kiedys jakies ładne zrobię i Wam pokaże 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #6 : Kwiecień 27, 2008, 11:33:48 » |
|
Podziwiam dziewczyny ktore umieja sobie zrobic ladne paznokcie. Nawet pomalowac je porzadnie lakierem  Jedyne co potrafie to pokryc je sobie transparentnym lakierem, ale i to nie do konca 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Toshiko
|
 |
« Odpowiedz #7 : Kwiecień 28, 2008, 08:13:37 » |
|
maluj je częściej kolorowymi lakierami i nabierzesz wprawy^^"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #8 : Kwiecień 28, 2008, 08:41:26 » |
|
jejku, śliczne macie pazurki ^_^ szkoda że moje są takie popsute i się rozdwajają ciągle  , też bym pewnie coś z nimi kombinowała... mi tez sie strasznie lamia i rozdwajaja... biore rozne rzeczy i niewiele pomaga. za to na pewno pomaga takie "codzienne" dbanie o nie. to znaczy zawsze powinny byc dobrze opilowane i KONIECZNIE pomalowane. warstwa lakieru to jest taka ochrona od wszelkich uderzen zadrapan i zarysowan i zawsze najpier krzywda sie stanie lakierowi, a dopiero potem paznokciom... no i przy takich slat\bych nie mozna ich miec za dlugich niestety, ale znow bez przesady, maja wygladac ladnie ;P ale na rozne kombinacje artystyczne to zazwyczaj nie mam czasu 
|
|
|
|
|
|
upon the Bosh - like world...
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #9 : Kwiecień 28, 2008, 03:23:48 » |
|
A mi się nigdy nie złamał nawet jeden paznokieć, bo mam miękkie XD Nie wiem jakim cudem, pewnie czegoś mi brak (5 klepki) i nie maluje, bo sobie potem zdrapuje, a zresztą mam tak obrzydliwie neregularne, że nawet nie ma czego.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #10 : Kwiecień 28, 2008, 03:58:00 » |
|
A ja mam zawsze tylko na czarno, albo bordowo (choć to zdecydowanie rzadziej), bez wodotrysków. I nie łamią mi się same z siebi, tylko czasem sama je łamię, zeby było łatwiej upiłować, bo są takie cholerstwa twarde, że szkoda mówić >_<
Kiedyś nosiłam takie dwucentymetrowe i malowałam na czarno, ale odkąd zaczęłam grać, to mam zupełnie krótkie, bo jakoś nie widzę siebi grającej na pianinie z takimi szponami O_o
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jacqueline
|
 |
« Odpowiedz #11 : Kwiecień 29, 2008, 03:48:47 » |
|
A moja mamusia jest kosmetyczką i między innymi zajmuje się paznokciami  Często, gdy ma nowe wizje, to córka idzie jako królik doświadczalny (nieraz też pod kątem makijaży)  Raz bardziej mi się podoba, raz mniej... Jak zrobię kiedyś fotki, to wstawię 
|
|
|
|
|
|
AMOL, PROTOS, KAKA DEMONA
Wichajster czipsy dwa Łyżwiarz wie, ze kotek odkopał prezent Ściągnij wianki i stań przed Wyżellakiem Golonkę masz, Pan?
|
|
|
|
Lilcia
|
 |
« Odpowiedz #12 : Kwiecień 29, 2008, 05:38:40 » |
|
hmm...moze ktos zna link do sklepu z fajnymi naklejkami na paznokcie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
La Lolita Rock Diva
Gość
|
 |
« Odpowiedz #13 : Kwiecień 29, 2008, 08:36:12 » |
|
o! z jakimis kokardkami ...?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pinku
|
 |
« Odpowiedz #14 : Kwiecień 29, 2008, 11:27:42 » |
|
o. na jakieś fajne naklejki to też bym była chętna. Bo takie malowanie lakierem to mi nie wychodzi ;__; (wiem wiem kwestia wprawy, ale jakoś nie mam czasu i chęci żeby się wprawiać^^)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|