|
Alice in Wonderland
|
 |
« Odpowiedz #15 : Kwiecień 28, 2008, 10:40:37 » |
|
Ja podobnie ja arinae też to przeżywałam głównie z powodu mamy i ogólnie rodziny. Zawsze słyszałam, że wyglądam strasznie i że nie powinnam się tak ubierać. Oni chcieli żebym była taka jak wszyscy inni, ale w pewnym momencie powiedziałam sobie, że przecież nikt mi nie będzie mówił co mam robić. I chodziarz teraz czasami przeżywam takie jak by znudzenie to mówi sobie, że to kocham i dalej to robie.
|
|
|
|
|
|
***Beautiful World*** ♣Moje życzenia są jak marzenie, lecz moje marzenia są nie do spełnienia♣
|
|
|
|
|
Tomo-tan
Newbie
aka madame Dziwaczna <3
|
 |
« Odpowiedz #16 : Wrzesień 30, 2008, 08:10:38 » |
|
W pewnym momencie myślałam że też przeżywałam taki syndrom. Zaczęły bardzo pociągać mnie inne style jak cyber, yamanba, hime-gyaru...a jednak wróciłam do lolicenia. W końcu uznałam że nie mogę się ograniczać, że będę interesować się tym wszystkim, co by nie znudzić się pojedyńczymi rzeczami i tak oto stworzyłam swój własny styl - Tomusia-hime xD ^_^ jakkolwiek lolity najbliżej memu sercu, bo elegancję ukochałam najbardziej ^_^
|
|
|
|
|
|
Drinking by the mausoleum door <3
|
|
|
|
Lilcia
|
 |
« Odpowiedz #17 : Październik 04, 2008, 02:24:03 » |
|
ja go wlasnie przezywam :/ totalnie nie podoba mi sie juz styl sweet lolita :/ wole cos takiego bardziej....mrocznego?
ostatecznie zmienilam juz styl :/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #18 : Październik 04, 2008, 02:47:23 » |
|
mnie też kiedys do emo ciągnęło ^^ ale to z dwa lata temu, jak jeszcze nie było takie popularne ;P i ten styl był jakiś taki inny... wtedy przeżywałam też zwątpienie ze względu na słabą dostępność lolicich ciuchów w Polsce xD ale szybko minęło ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #19 : Październik 04, 2008, 06:18:15 » |
|
No ciekawam co nowego wykminisz Lilcia 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lilcia
|
 |
« Odpowiedz #20 : Październik 04, 2008, 06:27:50 » |
|
aaa, juz niebawem foty  w piatek poszlam do szkoly w zakrwawionym plasterku na nosie (prawdziwa krewXD) poraniona na rekach i w mojej dark ix owej soczewce XD http://photos128.nasza-klasa.pl/dev227/0/455/038/0455038438.jpg tu troche widac, jem lizaka XD
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 04, 2008, 06:29:53 wysłane przez Lilcia »
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #21 : Listopad 21, 2008, 12:10:21 » |
|
Hebi, ja pare tygodni temu przezywalam syndrom wypalenia XD. chcialam nawet cala swoja lolicia szafe sprzedac. przed sprzedaza nausznikow kroliczkow z Baby powstrzymal mnie moj facet, bo mnie barzdo w nich lubi  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sythriel
|
 |
« Odpowiedz #22 : Czerwiec 16, 2009, 01:27:20 » |
|
Ja ubieram sie tak jak mam ochote, czasami mam ochote na lolite czasami nie. Grunt to nie skupiac sie na jednym konkretnie stylu, i trwanie w nim na sile. Trzeba sie ubierac w zgodzie ze saba, nastrojem, okazja itp. Po co sie ograniczac i unieszczesliwiac przy okazji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #23 : Czerwiec 16, 2009, 12:19:38 » |
|
A ja myślę, że 'syndrom wypalenia' niekoniecznie wiąże się z ubieraniem się w dane ciuchy na siłę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sythriel
|
 |
« Odpowiedz #24 : Czerwiec 16, 2009, 02:23:17 » |
|
wiec z czym? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #25 : Czerwiec 16, 2009, 02:37:34 » |
|
Wydaje mi się, że jeśli ktoś ubiera się w coś na siłę to w końcu rzuci to w cholerę bez gadania, więc 'syndrom wypalenia' mi tu niebyt pasuje ;p Tym bardziej, że ten syndrom może dopaść każdego, nie tylko osoby maniakalnie ograniczające się do jednego stylu (patrzcie na Boro- można by sądzić, że z jej 'stażem' powinna
Dla mnie jest to swojego rodzaju znudzenie lub nie czerpanie z tego takiej przyjemności, jak kiedyś (co nie oznacza, że zakładanie loli ciuchów jest w tym momencie katorgą i swego rodzaju przymusem).
Wiadomo- pierwszy raz jest zawsze najlepszy ;p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sythriel
|
 |
« Odpowiedz #26 : Czerwiec 16, 2009, 02:55:00 » |
|
I oczywiscie ze 'syndrom wypalenia' moze dorwac kazdego, nie mowilam nic innego.
Ale wtedy trzeba sobie poprostu zrobic przerwe i ubierac sie inaczej przez jakis czas, oddetchnac.
A jesli jednak Loli (czy inny styl) to naprawde "TO" i nie jedynie przyzwyczajenie, to mozna wrocic i znowu czerpac z tego radosc:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #27 : Czerwiec 16, 2009, 03:02:58 » |
|
Jak mnie teraz dopadnie syndrom wypalenia, to nie bede miala juz w co sie ubierac ;p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sythriel
|