|
aisu
|
 |
« : Kwiecień 14, 2008, 09:01:51 » |
|
http://miwitch.com/vivi/infanta.html Czy ktoś kiedykolwiek zamawiał coś u nich? Ja zdecydowanie szykuje sie na coś z kolekcji zimowo jesiennej mimo ze nadchodzi lato 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pacynka
|
 |
« Odpowiedz #1 : Kwiecień 14, 2008, 10:20:22 » |
|
wow! bardzo ładne  też bym chętnie coś zamówiła- no ale to jeszcze nie teraz.
|
|
|
|
|
|
Landrynkolandia pełna cukierków
|
|
|
|
Blacky
|
 |
« Odpowiedz #2 : Kwiecień 15, 2008, 07:52:11 » |
|
rzeczywiście śliczne rzeczy ^^ płaszczyk z działu jesień/zima jest świetny, chociaż te złote guziki trochę tam mi nie pasują ;], szkoda, że człowiek nie ma walizki wypchanej banknotami stu złotowymi :>
|
|
|
|
|
|
See you in hell with beer...
|
|
|
|
Alice in Wonderland
|
 |
« Odpowiedz #3 : Kwiecień 15, 2008, 09:22:47 » |
|
A kiedy masz zamiar zamawiać bo może i ja bym się załapała. Chodziarz to zależy od funduszy
|
|
|
|
|
|
***Beautiful World*** ♣Moje życzenia są jak marzenie, lecz moje marzenia są nie do spełnienia♣
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #4 : Kwiecień 16, 2008, 03:03:57 » |
|
oj, chyba zacznę w końcu oszczędzać... strasznie mi się podoba ten szary płaszczyk 
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
BakaNeko
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : Kwiecień 16, 2008, 08:03:02 » |
|
Nooo płaszczyk śliczny ^^ podobaja mi sie gorsetowe spudniczki ale nie jestem pewna co do tego wzoru.. no i jeszcze problem z funduszami Blacky mam nadzije ze kiedyś znajdziesz taką walizeczkę i wramach loliciego przymierza wesprzesz nas finansowo xD. Pomarzyc można.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
isu
|
 |
« Odpowiedz #6 : Kwiecień 17, 2008, 11:10:45 » |
|
A mi sie podobaja sukienki i spodniczki *O* urocze
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blacky
|
 |
« Odpowiedz #7 : Kwiecień 18, 2008, 10:20:34 » |
|
Nooo płaszczyk śliczny ^^ podobaja mi sie gorsetowe spudniczki ale nie jestem pewna co do tego wzoru.. no i jeszcze problem z funduszami Blacky mam nadzije ze kiedyś znajdziesz taką walizeczkę i wramach loliciego przymierza wesprzesz nas finansowo xD. Pomarzyc można.
Też mam taką nadzieję xD ... *poszła poszukać pod łóżkiem...a nóż widelec walizeczka jednak tam będzie?*
|
|
|
|
|
|
See you in hell with beer...
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #8 : Kwiecień 18, 2008, 11:22:51 » |
|
hmmm... oni twierdza, ze ich sukienki maja 94 w biuscie... to tylko 6 cm za ciasne ;P moze daloby sie na wcisk ;P
tylko potem i tak musialabym dopasowywac w talii... kurde, musze to powaznie przemyslec...
|
|
|
|
|
|
upon the Bosh - like world...
|
|
|
Mortia
Towarzysze
Sr. Member
Nanomachine Crusnik 04
|
 |
« Odpowiedz #9 : Kwiecień 18, 2008, 12:17:01 » |
|
Najeli ,nie chce Cię zniechęcać ale one mają tylko trochę więcej w biuście ponieważ pod sukienka ma się zmiescic bluzeczka/koszula....Swoją drogą sama zaśliniłam klawiaturę jak zobaczyłam ich ciuszki *.*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #10 : Kwiecień 19, 2008, 09:02:43 » |
|
no wiem, wiem... ale ja specjalnie zakladam pod niektore rzeczy bardzo obcisle bluzki zeby mnie troche splaszczyly... czesto dziala 
|
|
|
|
|
|
upon the Bosh - like world...
|
|
|
|
aisu
|
 |
« Odpowiedz #11 : Maj 18, 2008, 12:26:59 » |
|
Wiec zrobiłam zamówienie w tym oto sklepiku i jakie było moje zaskoczenie gdy dolary okazały sie dolarami singapurskimi czyli jeden 1$ = 1,6 zł  , poza tym miły kontakt i można negocjować rozmiary, jeśli został im dany materiał uszyją w takich rozmiarach jakich ktoś sobie życzy  , czekam na paczkę Przy okazji oprócz infanty istnieje jeszcze seria: http://miwitch.com/rs/1.html 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 18, 2008, 12:39:50 wysłane przez aisu »
|
|
|
|
|
|
Pacynka
|
 |
« Odpowiedz #12 : Maj 18, 2008, 12:53:57 » |
|
cooooo? dolary singapurskie!!! OMG! :O życie jest piękne!  ps. jaką metodą im płaciłaś jesli można się zapytać 
|
|
|
|
|
|
Landrynkolandia pełna cukierków
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #13 : Maj 18, 2008, 03:41:29 » |
|
kurczę, a mi się strona przestała wyświetlać...  jeśli to faktycznie w dolarach singapurskich to chyba zacznę zbierać na ten szary płaszczyk, może do października nazbieram...^^
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
pinku
|
 |
« Odpowiedz #14 : Maj 18, 2008, 04:07:39 » |
|
Śliczne rzeczy. Jak mi skapną jakieś fundusze to chyba się skuszę na zakupy^^
|
|