|
lamiette
|
 |
« : Kwiecień 13, 2008, 06:34:29 » |
|
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 05, 2008, 12:18:55 wysłane przez lamiette »
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
|
|
Marguerite Jeanne
|
 |
« Odpowiedz #1 : Kwiecień 13, 2008, 06:39:17 » |
|
Aż chce się powiedzieć 'niech żyje próżność!' Szkoda, że nie mieszkasz gdzieś w okolicach Szczecina, marzy mi się taka wdzięczna modelka 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #2 : Kwiecień 13, 2008, 06:40:08 » |
|
Łe tam zaraz nie lolicie. Nawet gdyby, to i tak nic nie szkodzi, bo wyszłaś ślicznie i zdjęcia są bardzo ładne ^_^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vinkei
|
 |
« Odpowiedz #3 : Kwiecień 13, 2008, 06:40:38 » |
|
jaaaak łaaaadnieee... *____* przepiękna sceneria, niezłą sobie wiosenną sesję zrobiłaś :3 ślicznie wyszłaś, a braciszek się na medal spisał (z moim coś takiego by nie przeszło  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #4 : Kwiecień 13, 2008, 06:41:43 » |
|
fajna sesja... ttylko jak dla mnie Twoja spodniczka wyglada raczej jak halka... niz spodniczka 
|
|
|
|
|
|
upon the Bosh - like world...
|
|
|
|
La Lolita Rock Diva
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : Kwiecień 13, 2008, 06:49:11 » |
|
Uroczo wyszłas - mi to zawsze jakies miny z [peikła rodem wychodzą,jak mi ise robi zbliżenie  zdolny fotograf bedzie z twego brata 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #6 : Kwiecień 13, 2008, 07:13:16 » |
|
oj dajcie spokoj, fotograf to jedno... modelka tez musi byc sliczna, zeby takie ladniutki zdjecia wyszly  gratuluje, fajnie wygladasz. I choc rzeczywiscie malo to lolicie, to twoje spojrzenie i caloksztalt = lolita  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blacky
|
 |
« Odpowiedz #7 : Kwiecień 13, 2008, 07:18:03 » |
|
Fajne zdjęcia, dobry braciszek i jaki miły nawet kwiatka dał ^^ A poza tym mi się całokształt podoba, lubię połączenie czerni i bieli :}
|
|
|
|
|
|
See you in hell with beer...
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #8 : Kwiecień 13, 2008, 09:13:15 » |
|
ojoj...ale fajnie ^^ dziękuję wszystkim  najeli: ja to mam pecha, znów mi mówią że jak halka  ale to akurat na serio i stuprocentowo jest spódnica 
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #9 : Kwiecień 13, 2008, 09:16:27 » |
|
Oj mi też wiecznie mówią że halka, jak mam białą spódnicę, nie przejmuj się, trzeba przywyknąć, wg mnie jest bardzo ładna. I masz piękne rękawiczki ^.^ pozazdrościć braciszka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
La Lolita Rock Diva
Gość
|
 |
« Odpowiedz #10 : Kwiecień 13, 2008, 09:24:21 » |
|
lolitą jest się w sercu,a nie tylko na zewnątrz  jesteś super ciudna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #11 : Kwiecień 14, 2008, 04:39:02 » |
|
robię się czerwona... ^.^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jacqueline
|
 |
« Odpowiedz #12 : Kwiecień 14, 2008, 05:58:18 » |
|
Jesteś ładna ^^. Tylko mi kokarda na kurtce troszkę nie pasuje Ale poza tym cud-miód ^^
|
|
|
|
|
|
AMOL, PROTOS, KAKA DEMONA
Wichajster czipsy dwa Łyżwiarz wie, ze kotek odkopał prezent Ściągnij wianki i stań przed Wyżellakiem Golonkę masz, Pan?
|
|
|
|
|
|
Itonia
|
 |
« Odpowiedz #14 : Kwiecień 16, 2008, 11:28:32 » |
|
lamiette śliczniaście wyszłaś na tych zdjęciach =^3^=