|
Lilcia
|
 |
« : Luty 23, 2008, 07:33:19 » |
|
no i zrobilam wlasna galerie  oto fotki; \      sukienka; metamorphose (juz znana, ale co tam  ) bluzeczka; ESCADA (ile wybulilm to sekret, ale jest boska ^.^) buty; ALDO skarpetki; z plazy za 40 cos zl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #1 : Luty 23, 2008, 07:41:54 » |
|
Bardzo ładnie wyglądasz tylko nie potrafie zrozumiec czemu wstawiłaś nie obrócone fotki. Sukienka śliczna, kokarda też tylko mając ją tak założoną wyglądasz jak z rozklepanym różowym naleśnikiem na głowie. Masz bardzo zgrabne nogi ^^
|
|
|
|
|
|
Nie ma potrzeby się tym krępować, Spock. To zdarza się ptaszkom i pszczółkom.
Ptaki i pszczoły nie są Wolkanami, kapitanie.
|
|
|
|
Jacqueline
|
 |
« Odpowiedz #2 : Luty 23, 2008, 07:44:19 » |
|
Woooooooooooooooooooow... Co z tego, że sukieneczka znana, jak piękna? Sukienki z metamorphose są nie na mój obecny stan kieszeni  Kokardę sama robiłaś?
|
|
|
|
|
|
AMOL, PROTOS, KAKA DEMONA
Wichajster czipsy dwa Łyżwiarz wie, ze kotek odkopał prezent Ściągnij wianki i stań przed Wyżellakiem Golonkę masz, Pan?
|
|
|
|
Lilcia
|
 |
« Odpowiedz #3 : Luty 23, 2008, 07:54:57 » |
|
ile ja siedzialam by je obrocic >.< kokarda made in ribbon
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pacynka
|
 |
« Odpowiedz #4 : Luty 23, 2008, 08:09:35 » |
|
bardzo ładne zdjęcia  ile siedziałaś? zdjęcia obraca sie w banalny sposób przecież... co w tym trudnego? jeśli masz normalnie Windowsa to otwórz zdjęcie i tam na dole masz taki pasek z różnymi ikonkami, po środku jest lupka "+" i "-" a na prawo od tego takie dwa znaczki z zielonymi trójkącikami i strzałką- jeden obraca w prawo a drugi w lewo. koniec! (samo się zapisuje) w photoshopie wchodzisz w zakładkę obrazek > obróć obszar roboczy > i wybierasz to co chcesz (180 st, 90 w prawo, 90 w lewo itd) być może mam jakąś fobię ale nie lubię sobie karku łamać do oglądania zdjęć 
|
|
|
|
|
|
Landrynkolandia pełna cukierków
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #5 : Luty 23, 2008, 08:16:35 » |
|
Sukienka ładna. Buty nie pasują mi do całości. Kokarda zbyt klapnięta, a szkoda. I nie podoba mi się, że te podkolanówki się tak marszczą. I faktycznie - zrób coś z tymi zdjęciami, bo kark można sobie zwichnąć.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lilcia
|
 |
« Odpowiedz #6 : Luty 23, 2008, 08:21:15 » |
|
-__-' wiemm...za maly mrok dla ciebie 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 23, 2008, 08:26:39 wysłane przez Lilcia »
|
|
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #7 : Luty 23, 2008, 09:21:59 » |
|
Ooooh, te zdjecia sa tak niesamowicie slodkie  Bardzo mi sie podobaja, szczegolnie pierwsze!  A twoja sukienka jest przesliczna, te pudelki sa milutkie ^_^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #8 : Luty 23, 2008, 09:30:05 » |
|
-__-' wiemm...za maly mrok dla ciebie  Uśmiałam się, doprawdy XD Jeżeli masz coś do mnie, to zapraszam na PW - nie zaśmiecaj forum. Czytanie tego chyba nie sprawia innym przyjemności.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
|
 |
« Odpowiedz #10 : Luty 24, 2008, 08:18:59 » |
|
Rysunek fajny, zdjęcia pod względem jakościowym takie sobie, mogłaś wybrać jakieś inne miejsce z doświadczenia wiem, ze w pokoju nie maą tej magii (co innego w saloniku u mojej babci, ale trzeba wyganiać stamdąd dziadka, pakującego na rowerku stacjonarnym). Sukienka jest ładna, ten sweterek tak sobie, kokarda mi się podoba tylko na pierwszym zdjęciu ci dziwnie zjechała. A buty mogą być wg mnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet ichigo
|
 |
« Odpowiedz #11 : Luty 25, 2008, 11:57:28 » |
|
Sukienka jest prześliczna! I faktycznie kokarda jest ciut oklapnięta v.v' uważam, że masz śliczne włosy @.@
i rysunek jest bardzo ładny ^___^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #12 : Luty 25, 2008, 12:44:01 » |
|
Sukienka jest super! Kokardka za bardzo na grzywce i jakas taka oklapnieta, lepsza bylaby ze sztywnego materialu. I co kogo obchodzi "ile zabulilas" za bluzke tak naprawde? Nie rozumiem tego kometarza i zlosliwych uwag do innych osob na forum, to ujmuje zdjeciom uroku. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lilcia
|
 |
« Odpowiedz #13 : Luty 25, 2008, 04:02:14 » |
|
Sukienka jest prześliczna! I faktycznie kokarda jest ciut oklapnięta v.v' uważam, że masz śliczne włosy @.@
i rysunek jest bardzo ładny ^___^
wlosy- doczepiane  teraz mam nowe (robione na zamowienie) kolor- idealny!!!) a wrazenie bardziej...hmm...mangowe 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jacqueline
|
 |
« Odpowiedz #14 : Luty 25, 2008, 08:17:47 » |
|
Wg mnie fotki fajne, rysunek też. Wydaje mi się (bez obrazy), że niektóre z Was po prostu szukaja zaczepki.
|
|
|
|
|
|
AMOL, PROTOS, KAKA DEMONA
Wichajster czipsy dwa Łyżwiarz wie, ze kotek odkopał prezent Ściągnij wianki i stań przed Wyżellakiem Golonkę masz, Pan?
|
|
|
|
|