|
Chester
|
 |
« Odpowiedz #135 : Październik 18, 2008, 10:27:39 » |
|
No właśnie nie mogę... Też mam astygmatyzm i poważną wadę wzroku i jak mi okulista próbował dobrać, to nic w zwykłych nie widziałam a takie na moją wadę by trzeba było z zagranicy sprowadzać, więc jak cenę usłyszałam to podziekowałam  Ja mam z poza tabeli, bo te które mam to nie są zwykłe, a toryczne (w zwykłych też nic nie widzę) i muszą być sprowadzane też z zagranicy- płacę 150 za 6 par, czyli gdzieś tak na pół roku. Sklep- Twoje Soczewki. Czasem można odpuścić nowy łaszek, kino czy inną przyjemność i zaoszczędzić na to co ważniejsze ne? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet ichigo
|
 |
« Odpowiedz #136 : Październik 20, 2008, 09:20:39 » |
|
Kar Lin: dziękuję! ^^ dokładnie  dzięki takiej fryzurze mam większe pole do stylizacji ^^ Gillanek, Chester, Kar Lin: współczuję wam z powodu problemów z soczewkami... Moja mama nie chciała się zgodzić żebym nosiła soczewki, bo uważała, że to niewygodne, drogie i dla moich wrażliwych oczu niewskazane... Więc kupiłam je sobie jak się rodzina wyprowadziła ode mnie xD gdy postawiłam mamę przed faktem dokonanym i powiedziałam jak tanio mnie one wyszły, że sa nie tylko ozdobne, ale i korekcyjne, a także niezwykle wygodne i moim oczom nic się nie dzieje, to się przekonała do soczewek i aż chciała kupić soczewki mojemu bratu xD niestety ma on astygmatyzm, więc nie byłam w stanie powiedzieć jej jakie soczewki były by dla niego dobre i poleciłam pójść z tym do specjalisty ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet ichigo
|
 |
« Odpowiedz #138 : Listopad 13, 2008, 10:56:14 » |
|
Wróciłam dziś do domu z zajęć i naszło mnie na sesję xD Przepraszam za żółte zabarwienie... To przez włączoną lampę ^^"    i jedno zdjęcie w sepii: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miwako
|
 |
« Odpowiedz #139 : Listopad 14, 2008, 12:25:29 » |
|
*poszła szukać porzadnego fotografa co by mayce prześliczne fotki porobil o* >.>'
[wbrew pozorom to był komplement ^^']
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #140 : Listopad 14, 2008, 06:22:22 » |
|
Ale kawaii!  Kurka, wygladamy podobnie xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aeris
|
 |
« Odpowiedz #141 : Listopad 14, 2008, 11:28:52 » |
|
sweeet! wyglądasz cudnie, a Twoje prace są świetne, najbardziej spodobała mi się sowa 
|
|
|
|
|
|
It's gonna be LEGEN................wait for it!...............DARY!!!
|
|
|
|
porcelalka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #142 : Listopad 14, 2008, 12:13:36 » |
|
Pewnie możesz- ja do tej pory myślałam, że nie mogę nosić, a okazało się (bardzo duża wada i astygmatyzm), że mogę- co prawda to są zwykłe, bez bajerów, ale zawsze lepsze to niż okulary ><"
Jak duza wade? Bo ja znam ludzi dla ktorych -6 jest duza wada q; a mam znacznie wiecej. I mam szkla cylindryczne, ale Pani powiedziala mi, ze jakbym chciala soczewki to beda od 30-50 zl .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alice in Wonderland
|
 |
« Odpowiedz #143 : Listopad 14, 2008, 01:45:20 » |
|
Zgadzam się z tobą Mada, bardzo podobnie wyglądacie i bardzo bardzo bardzo ładnie 
|
|
|
|
|
|
***Beautiful World*** ♣Moje życzenia są jak marzenie, lecz moje marzenia są nie do spełnienia♣
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #144 : Listopad 14, 2008, 03:43:35 » |
|
sukienka jest wspaniała, a Ty śliczna *_* i miwako ma rację, prosisz się o sesję z prawdziwego zdarzenia 
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
isu
|
 |
« Odpowiedz #145 : Listopad 14, 2008, 04:02:36 » |
|
Wygladasz slodko jak mala dziewczynka! Moze przez te warkoczyki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #146 : Listopad 14, 2008, 04:25:06 » |
|
śliczna jsk! <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lilcia
|
 |
« Odpowiedz #147 : Listopad 14, 2008, 06:03:07 » |
|
hahaha, prawie jak Mada  ^o^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LivingDeadGirl
|
 |
« Odpowiedz #148 : Listopad 15, 2008, 03:29:58 » |
|
Łii, cudownie ^^.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet ichigo
|
 |
« Odpowiedz #149 : Listopad 17, 2008, 07:57:12 » |
|
Miwako: faktycznie można to odczytać jako krytykę, że jestem kiepskim fotografem xD Mada: dziękuję! podobnie? *.* dla mnie to ogromny komplement! aeris: dziękuję ^^ sowa jest moją ulubioną pracą  Alice, Lilcia: dziękuję ślicznie ^^ porównanie do tak ślicznej Mady jest dla mnie wielkim komplementem  lamiette: dziękuję ^.^ mam nadzieję, że kiedyś uda mi się załapać na taką sesję  isu: dziękuję ^///^ prawdopodobnie tak  choć i tak podobno nie wyglądam na swoje 20 lat xD kaori: uwielbiam ją! ^o^ LivingDeadGirl: dziękuję ^^ próbowałam z jednego zdjęcia wyciągnąć oryginalne kolory... niestety nie udało mi się to, ale za to wyszedł dość ciekawy efekt: http://89.149.226.14/dev282/0/529/276/0529276418.jpg
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|