|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #15 : Luty 21, 2008, 08:31:34 » |
|
Sumire : Pewnie, znasz sie nie tylko z tymi podkolanowkami, ale jeszcze z dwiema innymi parami w mojej szafie  Tak tez myślałam  matka zawsze pozna swoje dzieci 
|
|
|
|
|
|
Nie ma potrzeby się tym krępować, Spock. To zdarza się ptaszkom i pszczółkom.
Ptaki i pszczoły nie są Wolkanami, kapitanie.
|
|
|
|
|
|
aisu
|
 |
« Odpowiedz #16 : Luty 21, 2008, 11:03:06 » |
|
Żeby sie nie powtarzać z tym, że to ładne, to ładne to jeszcze dodam ze masz ładny domek ;P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lilcia
|
 |
« Odpowiedz #17 : Luty 23, 2008, 08:01:20 » |
|
mi tez ta fotka podoba sie naj ^.^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #18 : Luty 23, 2008, 09:06:20 » |
|
Ślicznie wyglądasz! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet ichigo
|
 |
« Odpowiedz #19 : Luty 25, 2008, 11:53:15 » |
|
Jak słodko ^__________^
i gdzie ty masz czerwony nosek? >.>" prawdziwie czerwonego od zimna noska nie widziałaś! xD <zakrywa swój ;P>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirabelka_;)
|
 |
« Odpowiedz #20 : Marzec 09, 2008, 09:23:29 » |
|
Ojeje !! Jak ja kocham wasze ciuszki ^..^** <was też ^.^'> !! Nie mogę się doczekać nowych nowych foteczek !! ^..^ Ech.. Też bym takie chciałaa....
|
|
|
|
|
|
Se provi a volare... 
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #21 : Sierpień 30, 2008, 02:06:12 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #22 : Sierpień 30, 2008, 02:15:10 » |
|
Nic Cię nie pogrubia, wyglądasz bardzo ładnie, wszystko mi się podoba ^^
Widzę jakaś nowa moda jest na sesje z młodszym rodzeństwem....że też moja siostra taka "stara" XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #23 : Sierpień 30, 2008, 02:17:13 » |
|
Mi sie podoba! Wszystko czarne - super! Koszula wyglada bardzo dobrze!
Jedyne zastrzezenia - to nie podoba mi sie to ze koszula wystaje spod tej slicznej kurtki, wsadz ja w spodnice! :3 Hmm, no i jakas bardziej konkretna fryzura? ^^ Poza tym ladnie :DDDDDDD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #24 : Sierpień 30, 2008, 02:21:49 » |
|
Dzieki  Za koszule tez mnie mama opieprzyla ze sie tak rozchodzi, ale jak sie doszyje dodatkowy guzik to bedzie w porzadku. Albo schowac ją w spodnice. Och ja wiem Mada, ze te wlosy sa do bani... Chcialam je sobie upiac w natapirowane kitki, ale ze mam lewe rece do fryzur, to meczylam sie z nimi jakies pol godziny i poplakalam z nerwow XD : P Jedyna opcja to dla mnie chyba jakis headdress, ewentualnie wpiety kwiatek i wyprostowane wlosy... Czekam wiec na paczke od Rebbeki z opaska. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pacynka
|
 |
« Odpowiedz #25 : Sierpień 30, 2008, 02:25:54 » |
|
według mnie ta bluzka jest jak najbardziej okej  ale jest dosyć długa i wydaje mi się, że powinna iść pod spódnicę. bardzo ładne ubranka (o tym jak bardzo podoba mi sie Twój żakiecik juz chyba gdzieś pisałam XD). klasyczna stylizacja na gothic lolitę :3 rozumiem, że zdjecia są dla pokazania nowych strojów tylko tzn. bez fryzury i makijażu? według mnie masz ładny kształt oczu, ktróry aż sie prosi o podkreślenie. może rozważysz użycie ciemnej kredki i super czarnego tuszu? i prośba o zrobienie tematu (revival) z opisem ubrań z Retroscope <3 zdjęcia ze zbliżeniami na deltale itd. chętnie dowiem się czegoś wiecej bo ofertę maja ciekawą 
|
|
|
|
|
|
Landrynkolandia pełna cukierków
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #26 : Sierpień 30, 2008, 02:30:36 » |
|
Tak, chodzilo tylko o ubrania... Malowac sie maluje, i nastepne zdjecia beda juz na 100 % z makijazem. A jesli chodzi o temat, to czemu nie, zaloze taki temat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #27 : Sierpień 30, 2008, 02:56:01 » |
|
mi się bardzo podoba  nawet fryzura mi nie przeszkadza, wiem z doświadczenia jak ciężko może być zrobić sobie coś fajnego ^^
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
Toshiko
|
 |
« Odpowiedz #28 : Sierpień 30, 2008, 02:58:05 » |
|
Nie zauważyłam, żeby coś Cie pogrubiało  Zdjęcia bardzo ładne i co do bluzki to zgadzam się z resztą^^"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #29 : Sierpień 30, 2008, 06:05:32 » |
|
Ładnie, zdecydowanie wyglądasz bardzo ładnie ^____^ Bluzka w spódniczkę, wstążka we włosy i będzie perfekcyjnie.
|
|
|
|
|
|
Dreaming with fae creatures....
|
|
|
|
|