|
Fairy_Emily
|
 |
« : Luty 04, 2008, 09:14:56 » |
|
|
|
|
|
|
|
Dreaming with fae creatures....
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #1 : Luty 04, 2008, 10:57:31 » |
|
Świetne prace! No i genialnie robisz grafiki na kompie, jestem pełna podziwu ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #2 : Luty 05, 2008, 07:12:34 » |
|
Ja nie jestem wielkim znawcą rysunku i grafiki ale Twoje prace wygladają bardzo profesjonalnie. Masz wyrobioną ładna stylistykę. Praca 5 z obandażowanym kotkiem i 6 z barankiem są przesłodkie ^^ Ogólnie lubisz dołączac do modelek male stworki- jak na 8 
|
|
|
|
|
|
Nie ma potrzeby się tym krępować, Spock. To zdarza się ptaszkom i pszczółkom.
Ptaki i pszczoły nie są Wolkanami, kapitanie.
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Luty 05, 2008, 07:54:07 » |
|
No baranek rządzi  Na głowie kwietny ma wiaaaneeeek... i tak dalej. Słodziasto rysujesz, juz ci chyba mówiłam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #5 : Luty 05, 2008, 09:38:52 » |
|
Mi najbardziej podoba sie ostatni obrazek :3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ribbon
|
 |
« Odpowiedz #6 : Luty 05, 2008, 10:07:09 » |
|
ten ostatni mi emilke przypomina ^^ Kya ^^ 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arinae
|
 |
« Odpowiedz #7 : Luty 05, 2008, 11:21:24 » |
|
Prześliczne ^^ Zwłaszcza 6 i ostatnia mi się podobają ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Klaudynka
|
 |
« Odpowiedz #8 : Luty 05, 2008, 02:29:38 » |
|
Jejku, jakie śliczne. *_* Zdolne demoniątko. ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mahoutsukai
|
 |
« Odpowiedz #9 : Luty 05, 2008, 07:47:52 » |
|
Przesłodkie!! 7-my jest słodki ^.^ <:3)~~ Muszę przemyszać twojego Deviantarta <:3)~~
|
|
|
|
|
|
W 70% jestem zbudowana z cukrów ^.^
Meta-Mysi Księżniczce Pokłony oddajcie swe! Podnieście Ręce! Pomachajcie! Panią swą chwalcie!!
|
|
|
|
Jacqueline
|
 |
« Odpowiedz #10 : Luty 05, 2008, 08:39:29 » |
|
Ta trzecia od góry jest super! Ogółem wszystkie są śliczne, ale ta jest...mmm... Brak wyrazu! Wstaw więcej swoich rysunków!
|
|
|
|
|
|
AMOL, PROTOS, KAKA DEMONA
Wichajster czipsy dwa Łyżwiarz wie, ze kotek odkopał prezent Ściągnij wianki i stań przed Wyżellakiem Golonkę masz, Pan?
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #11 : Luty 05, 2008, 09:04:23 » |
|
Dziękuje wszystkim i naprawdę bardzo się ciesze, że obrazki się podobają ^___^ Klaka - ojej, aż się zaczerwieniłam od komplementów hi hi Sumire - uwielbiam małe, evil stworzonka ^__^ Najeli - z tym bapho jr. jest moja lord knightka, a jest jeszcze obrazek z barankiem, którego trzyma dziewczyna w niebieskich włosach Boromirka- a ja już dziękowałam hi hi Mada, Ribbon - na tym ostatnim obrazku to miała wyjść Emilka (zawsze mam problem żeby siebie narysować podobną) w wersji walentynkowej, narysowane dokładnie rok temu ^__^ Arinae - dziękuje Tuethan - również ładnie dziękuje Mahoutsukai - dziękuje, pamiętam jak dawno temu, jak go stworzyłam byłam niezwykle dumna z siebie Jacqueline - dziękuje, to miał być czerwony kapturek wersja nieco lolicia, to niestety większośc moich obrazków, popsuł mi się tablet i nie mogę nic nowego na komputerze tworzyć, a nie mam skanera do moich bazgrołków na papierze
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #12 : Kwiecień 02, 2008, 09:31:04 » |
|
Chciałam pochwalić się jakimiś moimi zdjątkami z magni ale niestety wszystkie wyszły niewyraźne,może później uda mi się od kogoś jakieś wyciągnąć. Jedyne jakie mogę pokazać to ja i Emilka po drugiej stornie lustra (co dziwne moje odbicie nie wygląda jak ja....) Strój mało lolici, ale chodziarz troszkę widać moje kochane buciki ^___^ 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka