|
Chester
|
 |
« Odpowiedz #45 : Maj 15, 2008, 12:48:23 » |
|
Na początek- masz DS'a- nienawidzę Cię T__T
Zdjęcia urocze- szkoda, że nie pogadałyśmy dłużej na magni ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #46 : Maj 15, 2008, 10:27:14 » |
|
Elluin - dziękuje ^__^ W cosplayu mnie nie było bo niestety jak wróciłam z jedzenia jakiegoś obiadu to sala była już tak zapełniona, że chyba nie dała bym rady się już tam przepchnąć...
Chester - też żałuje, że tak krótko ale mam nadzieje, że następnym razem uda się dłużej ^___^
|
|
|
|
|
|
Dreaming with fae creatures....
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #47 : Lipiec 12, 2008, 10:54:41 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vinkei
|
 |
« Odpowiedz #48 : Lipiec 12, 2008, 10:59:26 » |
|
jak ty się wdrapałaś na to drzewo na drugim zdjęciu...? xD twoje kreacje piękne, ty sama śliczna, zdjęcia wspaniałe - cóż więcej? też bym chciała taką Emily  mam nadzieję, że wycieczka się podobała i miło spędziłaś czas 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #49 : Lipiec 12, 2008, 11:01:31 » |
|
Ślicznie wyszłaś, czwarte podoba mis ię najbardziej ^^ I w ogóle bardzo fajne zdjęcia 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #50 : Lipiec 12, 2008, 11:10:31 » |
|
Emilka jak zawsze śliczna  Bardzo ładne masz ubranka ^^
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
pinku
|
 |
« Odpowiedz #51 : Lipiec 12, 2008, 11:19:25 » |
|
Jak zwykle ślicznie. Najbardziej podoba mi się trzecie.
Też mnie zastanawia to drzewo^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackqueen2
|
 |
« Odpowiedz #52 : Lipiec 12, 2008, 11:55:20 » |
|
Bardzo slicznie wyglądasz Emily 
|
|
|
|
|
|
My love lives at the end of the rainbow, someday I'm gonna fly there on a firefly...
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #53 : Lipiec 13, 2008, 12:20:01 » |
|
Ale krajobrazy!! :O Gdzie Ty takie znajdujesz? Zdjecia ladne, tylko wydaje mi sie, ze do bialej sukienki w ogole nie pasuja czarno biale skarpetki, moze cos bialego albo bez skarpetek? ^^ Poza tym ladnie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #54 : Lipiec 13, 2008, 08:27:48 » |
|
Łał to na drzewie jest boskie, podobnie jak to z kłosami zbóż. Ślicznie wyglądasz w spódniczce z AH <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #55 : Lipiec 13, 2008, 09:43:57 » |
|
Vinkei - *czerwieni się* dziękuje ^___^ Zdjęcie z drzewem jest dosyć ciekawe hi hi. Tak naprawdę to było rozdwojone drzewo, którego połówka była ścięta i mój narzeczony wsadził mnie na ten pozostały pień. Klaka - mi również podoba się to zdjęcie ze zbożem, chyba najładniejsze z całego wyjazdu. dziękuje ^__^ lamiette - dziękuje hi hi. pinku - mrauu dziękuje blackqueen2 - również dziękuje ^___^ Mada - znajduję je oczywiście na naszej, polskiej wsi hi hi (ehh jak ja bym chciała mieszkać za miastem). Co do skarpetek, to przyznaje się, jestem niezdrowo uzależniona od podkolanówek w paski. Ale staram się z tym walczyć ^___^ Bormoirka - dziękuje, szkoda tylko, że brak mi do spódniczki pasujących bluzek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet ichigo
|
 |
« Odpowiedz #56 : Lipiec 13, 2008, 12:00:23 » |
|
Jejku! Jak słodziutko! ^_____^ aż nie wiem co powiedzieć 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
isu
|
 |
« Odpowiedz #57 : Lipiec 13, 2008, 12:14:58 » |
|
Moze to przez krajobrazy na zdjeciach, ale wygladasz jak taki lolici elfik ^^.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #58 : Lipiec 13, 2008, 05:15:42 » |
|
łaa pięknie *w* ta biała sukienka w kropki, trochę króciutka, ale i tak mi się podoba ;3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #59 : Lipiec 13, 2008, 05:55:32 » |
|
sweet ichigo - dziękuje ^___^ isu - wii lolici elfik, fajnie by było hi hi kaori - dziękuje, sukienka faktycznie jest króciutka, ale i tak ją lubię. Wiem, że na zdjęciu tego nie widać ale tak naprawdę jest w małe czarne róże (niżej daje jej zdjęcie z bliska) http://img403.imageshack.us/my.php?image=p5110573pq2ar3.jpg
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|