|
miwako
|
 |
« Odpowiedz #30 : Luty 05, 2008, 11:42:15 » |
|
a me kupiło dziś w C&A torbę do noszenia moich cziłałek *-*; jest ciemno różowa i ma czaszeczkę i umieram ze szczęścia bo nie mogłam nigdzie znaleść ładnej torby w rozsądnych cenach >>;.potem obfotografie  pierw muszę spytać Bellcię i Pyzę czy im sie podoba haha xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Klaudynka
|
 |
« Odpowiedz #31 : Luty 05, 2008, 11:44:46 » |
|
Pomagałam, pomagałam! ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ribbon
|
 |
« Odpowiedz #32 : Luty 06, 2008, 08:07:23 » |
|
Mysle ze to jest urocze i stradznie sie ciekawie co tam moze w srodku byc ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #33 : Luty 06, 2008, 02:30:06 » |
|
Ja dzisiaj w seknedhendzie kupiłam bluzkę za 6 zł, bo szukałam jakieś pod mój gorset, ale po przyjściu do domu stwierdzałam, że jednak jest straszna i że lepie było sobie kupić ze 2 pączki z toffi... http://img248.imageshack.us/my.php?image=dsc01302uo0.jpgUhh okropne to zdjęcie, w rzeczywistości jest biała z czerwonymi kwiatkami (a tu wyszła jakaś brudno szara...) Poza tym kupiłam sobie koronki do sukienki którą właśnie szyje. Sprzedawczyni wzięła mnie za dziecko i ciągle zwracała się do mnie dziewczynko, a jakoś nie miałam sumienia wyprowadzić pani z błędu ^___^
|
|
|
|
|
|
Dreaming with fae creatures....
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #34 : Luty 06, 2008, 02:32:54 » |
|
Emily - ta bluzka nie jest zła. Nie w moim stylu, ale widziałam o wiele gorsze, więc nie mów, że jest straszna ^^
Mówią do Ciebie dziewczynko? Masz szczęście, ja to gdzie się nie pojawię, wszędzie mi jadą przez "pani" ==`
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #35 : Luty 06, 2008, 02:44:21 » |
|
No właśnie w moim stylu też nie za bardzo, no cóż, może oddam komuś w dobre ręce ^___^ Mam to szczęście mieć dziecięcą buzie, z czego jestem bardzo dumna. Niestety czasem to troszkę przeszkadza, bo często mnie ludzie przez to serio nie biorą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #36 : Luty 06, 2008, 02:51:05 » |
|
Ty tak wyglądasz, że właściwie to nie można stwierdzić ile masz lat  Cóż, mi też się wydawało, że mam dziecinną twarz...ale chyba niezbyt
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #37 : Luty 06, 2008, 03:15:57 » |
|
Ludziom zawsze trudno określić ile mam lat, a jeszcze trudniej uwierzyć, że mam ich już 22 ^__^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #38 : Luty 06, 2008, 03:23:33 » |
|
Ty masz 22 lata? O_____O W życiu bym nie powiedziała...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Klaudynka
|
 |
« Odpowiedz #39 : Luty 06, 2008, 03:47:38 » |
|
Emily: Buu! Też tak chcę! A bluzeczka mi się podoba.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #40 : Luty 06, 2008, 04:02:18 » |
|
Klaka - Hi hi właśnie o takie reakcje mi chodziło. Tuethan - Ja nad bluzką muszę jeszcze pomyśleć i zastanaowić czy mi się choć troszkę podoba...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #41 : Luty 06, 2008, 04:12:43 » |
|
Nie jest taka zla, nie marudz!  )) No ladnie, ja nie dalabym Ci wiecej niz 20 lat, a sama tez cierpie przez ocenianie na "okolo 16" (>_>;;'')
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #42 : Luty 06, 2008, 04:15:08 » |
|
mysle ze ta bluzeczka ma w sobie potencjal... tylko trzeba umiec cos do niej dobrac... ale na pewno nie jest straszna! ja ostatnio kupilam to http://pupe.jp/item/qN0xWj32ZFD6/za 10 zeta  tyklko mi sie ta falbana nie podoba na dole. chyba odpruje sciagacz i puszcze luzno...
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 06, 2008, 04:20:34 wysłane przez najeli »
|
|
upon the Bosh - like world...
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #43 : Luty 06, 2008, 05:02:04 » |
|
xD nie martwcie się też nie mogłam uwierzyć a bluzeczka ładna  podoba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #44 : Luty 08, 2008, 10:51:09 » |
|
Dzis przyszly do mnie dwie paczki!!  Bluzeczka z Liz Lisa:  I sukienka z Princess Doll! (Ta! http://www.princessdoll.biz/dress/1014-5.html) Poprosilam mojego wspanialego kolege Ryousuke o kupienie mi jej na wyprzedazy, a on wcale nie proszony o to, przyslal mi mnostwo japonskich smakolykow jako prezent!!! Kyaaaaa!!! (*o*) Kochany Ryousuke!!! <3 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|