|
Euflonica
|
 |
« : Styczeń 29, 2008, 10:33:55 » |
|
Jakoś tak mnie zainspirował temat z forum dollfowego...a tutaj chyba czegoś takiego nie mamy. Miałam dylemat, czy dać to tuaj, czy do "Lolity ogólnie", ale czasami są rzeczy, którymi warto się pochwalić, albo strasznie tego chcemy, a nie mają nic wspólnego z modą lolicią. Jeśli popełniam jakiś błąd zakładając ten temat, to proszę o reakcję ze strony moderatorów  Więc tak na dobry początek: Dorwałam dzisiaj w Terranovie tą oto broszkę za 4,90 (nie ma to jak promocje XD) i jestem z tego zakupu bardzo zadowolona: http://img337.imageshack.us/my.php?image=kartyie0.jpg
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 27, 2010, 11:19:01 wysłane przez Sumire »
|
|
|
|
|
|
|
Lucy
Full Member

disney princess wannabe
|
 |
« Odpowiedz #1 : Styczeń 30, 2008, 09:22:09 » |
|
4,90? wow! ja je widziałam we Wrocku za 9,90 :D
|
|
|
|
|
|
I solemnly swear to never grow up!
|
|
|
tobenaitori
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #2 : Styczeń 30, 2008, 11:20:17 » |
|
dlaczego tutaj nie ma terranovwy ><
|
|
|
|
|
|
♠ ♥ ♣ ♦ ♠ ♥ ♣ ♦ ♠ ♥ ♣ ♦ ♠ ♥ ♣ ♦ ♠ ♥ ♣ ♦ ♠ ♥ ♣ ♦
|
|
|
|
Lilcia
|
 |
« Odpowiedz #3 : Styczeń 31, 2008, 07:30:58 » |
|
ooo! widzialam ja jak bylam w wawie  sasiii ;P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
|
 |
« Odpowiedz #4 : Luty 01, 2008, 04:04:37 » |
|
Na piotrkowskiej w Łodzi jest outlecik Terranovy  kupiłam sobie tam paręfajnych rzeczy, choicażby jedną spódnicę do ziemi i białą bluzkę ze stójką i koronkowymi rękawami. Jakość może nie powala, ale ceny są arcy przystępne ^,^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #5 : Luty 01, 2008, 04:15:21 » |
|
Super, fajnie, ze zalozylas ten watek. Co prawda kupilam je juz wczesniej, ale dzis doszly moje gumki do wlosow z kokardami!   A tu na mnie:  Niestety dopiero co doczłapałam do domu po egzaminie, na ktorych rzeba bylo po japonsku napisac m.in. "promienie ultrafioletowe", "spozycie nabialu" i wyjasnic po japonsku "domowa ksiegowosc".... (O_o''') wiec zamazana twarz, jestem padnieta i tak tez wygladam xD To biale to gumka ktorej uzylam do mocnego zwiazania wlosow pod spodem. Musze nauczyc sie je pod ladnym katem zakladac i bedzie super!  Od bidy moge tez uzyc jednej na czubku glowy, przypietej spinka.  Jakosc jest naprawde super, polecam Cherry od ktorej je kupilam, sama je uszyla. Galeria jej tworczosci tu: http://s128.photobucket.com/albums/p170/cerise_q/Poza tym, jakos tam dobrze sie poczulam, gdy pomyslalam, ze wspieram jednoosobowa firme, ktora sklada sie z uroczej lolity z Chile.  <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #6 : Luty 01, 2008, 04:39:56 » |
|
Świetne gumki, Mada :3 A co do terranovy - ja w ogóle nie wiedziałam, że coś takiego istnieje i właściwie wlazłam tam tylko po te broszki ( bo je zobaczyłam w jakiejś super tandentej gazecie mojej siostry - na coś się te wszystkei Bravo przydają  ) i za niczym innym się nie rozglądałam ^^...w sumie podobały mi się jeszcze breloczki z karcianymi motywami, ale nie miałam ze sobą aż tylu pieniędzy...bo te niestety były droższe.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pacynka
|
 |
« Odpowiedz #7 : Luty 01, 2008, 04:47:49 » |
|
ale ślicznie wyglądasz! 
|
|
|
|
|
|
Landrynkolandia pełna cukierków
|
|
|
|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #8 : Luty 01, 2008, 06:36:19 » |
|
Mada>> ładniutkie są ^^ eleganckie i delikatne. Przyglądam się i przyglądam- z jakiej tkaniny są uszyte?
|
|
|
|
|
|
Nie ma potrzeby się tym krępować, Spock. To zdarza się ptaszkom i pszczółkom.
Ptaki i pszczoły nie są Wolkanami, kapitanie.
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #9 : Luty 01, 2008, 06:59:39 » |
|
Z takiego karbowanego grubego materialu na kokardy i ozdoby, moge zrobic jutro zdjecie w dobrym swietle z bliska jak chcesz. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #10 : Luty 01, 2008, 07:37:31 » |
|
Dziekuję, już nie trzeba :* chyba wiem o co chodzi 
|
|
|
|
|
|
Nie ma potrzeby się tym krępować, Spock. To zdarza się ptaszkom i pszczółkom.
Ptaki i pszczoły nie są Wolkanami, kapitanie.
|
|
|
tobenaitori
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #11 : Luty 02, 2008, 02:04:50 » |
|
mada naprawde piekne te gumki 
|
|
|
|
|
|
♠ ♥ ♣ ♦ ♠ ♥ ♣ ♦ ♠ ♥ ♣ ♦ ♠ ♥ ♣ ♦ ♠ ♥ ♣ ♦ ♠ ♥ ♣ ♦
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #12 : Luty 02, 2008, 02:27:15 » |
|
Dzieki Wam,  z kazdym dniem podobaja mi sie coraz bardziej, dzis zrobilam sobie jeden kucyk na czubku glowy ozdobiony jedna kokarda.... (*__*)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
|