|
La Lolita Rock Diva
Gość
|
 |
« Odpowiedz #15 : Kwiecień 18, 2008, 06:01:21 » |
|
I projekt nagle zanikł??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yui Tohma
|
 |
« Odpowiedz #16 : Sierpień 08, 2008, 09:03:10 » |
|
No to właśnie - ja próbowałam założyć internetową gazetkę o polskich lolitach, takie g&l bible o polsce i po polsku. Ale dużo chęci, żadnych wyników. I zdecydowanie popieram pomysł rozwinięcia istniejącej już strony która leży, kwiczy i woła o pomstę do nieba
|
|
|
|
|
|
Nazwy, imiona i nazwiska których używam nie odnoszą się do prawdziwych osób. Kiedy wkońcu przestanę dać sie zastraszać?
|
|
|
|
Viktoria Marie
Gość
|
 |
« Odpowiedz #17 : Sierpień 08, 2008, 09:48:01 » |
|
ja większość tekstów przetłumaczyłam na swym blogu ^^* Zajrzyj tam Yui i oceń ^^* i mi podpowiedz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #18 : Wrzesień 11, 2008, 11:53:40 » |
|
ja większość tekstów przetłumaczyłam na swym blogu ^^* Zajrzyj tam Yui i oceń ^^* i mi podpowiedz
jak dla mnie dobor kolorow i wielkosc tekstu odstrasza, nie moge nic zaczac czytac ;/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Viktoria Marie
Gość
|
 |
« Odpowiedz #19 : Wrzesień 14, 2008, 02:05:14 » |
|
ba,twój problem. Mi się podoba 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pacynka
|
 |
« Odpowiedz #20 : Wrzesień 14, 2008, 02:12:43 » |
|
to nie chodzi o podobanie się ale o czytelność. mogłabyś chociaż troszkę powiększyć literki i niech też bardziej odcinaja się od tła. bo jak się spojrzy to wszystko wygląda ładnie ale oczy sie niesamowicie męczą i po kilku linijkach się rezygnuje. skoro tak się napracowałaś, żeby to wszystko napisać to niech się ten tekst komuś przyda, prawda? 
|
|
|
|
|
|
Landrynkolandia pełna cukierków
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #21 : Wrzesień 14, 2008, 03:19:24 » |
|
Poza tym wydaje mi się, że blogi pisze się przede wszystkim dla innych osób  Więc czytelność powinna być na pierwszym miejscu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Viktoria Marie
Gość
|
 |
« Odpowiedz #22 : Wrzesień 14, 2008, 03:36:26 » |
|
i tak nie mam teraz na to czasu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chester
|
 |
« Odpowiedz #23 : Wrzesień 15, 2008, 01:40:28 » |
|
Nie wiem, może to wina grafiki poszczególnych komputerów, ale ja widzę wszystko dobrze ^^"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alice in Wonderland
|
 |
« Odpowiedz #24 : Wrzesień 15, 2008, 04:18:49 » |
|
Ja też widzę wszystko dobrze i nawet sądzę, że blogi są ładnie zrobione. Ewentualnie mogą być większe literki.
|
|
|
|
|
|
***Beautiful World*** ♣Moje życzenia są jak marzenie, lecz moje marzenia są nie do spełnienia♣
|
|
|
|
Yui Tohma
|
 |
« Odpowiedz #25 : Styczeń 02, 2009, 08:37:28 » |
|
jest szansa by ponownie uruchomić gothiclolita-poland.com? Znaczy...aktualizacje i takie tam?
|
|
|
|
|
|
Nazwy, imiona i nazwiska których używam nie odnoszą się do prawdziwych osób. Kiedy wkońcu przestanę dać sie zastraszać?
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #26 : Styczeń 03, 2009, 01:57:21 » |
|
przyznam się, że myślałam o tym w ostatnich dniach. Co zrobić ze stroną. Ale jeszcze nie wiem z jakiej strony to ugryźć... może próbować zrobić bardziej interaktywnym... jakieś profile itd...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yui Tohma
|
 |
« Odpowiedz #27 : Styczeń 03, 2009, 10:42:44 » |
|
Aktualizować niusy? (by było widać, że strona zyje) Zrobić galerię na której będą zdjęcia z konwentowych lolit? (tu też własćiwie aktualizacje) Dział w którym by scharakteryzować pokrótce wszystkie style? Chyba przede wszystkim trza pokazać że strona zyje. I prawde mówiąc wydaje mi się że podział na gothic i sweet jest zbędny it's all about lolita XD ale to już zależy od gustu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #28 : Styczeń 03, 2009, 10:44:46 » |
|
Może zrobić profile użytkowników forum? Zdjęcie, jakieś informacje o sobie itp.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yui Tohma
|
 |
« Odpowiedz #29 : Styczeń 03, 2009, 10:52:48 » |
|
Też by można. Podać tylko wzór do wypełnienia dla użytkowników i by było
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|