|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #15 : Kwiecień 06, 2008, 12:21:38 » |
|
ja chyba te spodnice pamietam... przeszlam obok nich razem z moja siostra z japonistyki, spojrzalam i powiedzialam: "patrz jakie slodkie loliciarskie spodniczki!  ". A jak wrocilam to juz ich nie bylo  . Jesli jeszcze ich nie sprzedalas to za ile opchniesz obie?  EDIT: 40$ tak? dopiero znalazlam...
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 06, 2008, 12:25:51 wysłane przez Miaka »
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #16 : Kwiecień 06, 2008, 10:13:38 » |
|
Jesli chcesz je kupic, to sa dostepne! Przesylka jest gratis, daj znac jak sie namyslisz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yume
Newbie
mata kondo
|
 |
« Odpowiedz #17 : Maj 16, 2008, 08:48:29 » |
|
jak duża jest ta biała kamizelka? czy jest jeszcze na sprzedaź??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #18 : Maj 16, 2008, 10:44:11 » |
|
Jest nadal na sprzedaz, cena do uzgodnienia, napisz na PM. Rozmiar to ok. 38 "na oko", ale zrobiona jest z bardzo miekkiego i rozciagliwego materialu, wiec dopasuje sie. Sprzedaje bo praktycznie jej nigdy nie nosze i szkoda zeby sie marnowala. ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #19 : Maj 20, 2008, 12:30:56 » |
|
Przypominam, ze mam nadal na sprzedaz dwa tomy Gosu Loli, czyli magazynu glownie dla osob ktore sae szyja! Ma volume 5 i volume 7, nie bede ich na razie wystawiac na Allegro, bo musze tylko placic oplaty, obserwuje 7 osob, a nikt nie licytuje, bummer. :/ Jesli ktos jest zainteresowany, to prosze pisac PM. Cena 55zł plys przesylka, jak ktos kupi od razu dwa, to przesylka gratis. W magazynach jest naprawde duzo wykrojow i porad, zdjec, sa wykroje na trzy rozne typy lolicich halek (rozne ksztalty, np. odwrocona filizanka, odwrocona szklanka... sorry za dziwne opisy, ale tak te ksztalty wygladaja xD). Zapraszam, ja nie szyje, wiec chce sie ic pozbyc. ^^v
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #20 : Czerwiec 19, 2008, 12:34:19 » |
|
Przypominam, ze mam na sprzedaz Kery, Gosu Loli volume 7 (dla szyjacych) - cena 50zl, cena za Kere do uzgodnienia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
La Lolita Rock Diva
Gość
|
 |
« Odpowiedz #21 : Czerwiec 19, 2008, 05:10:50 » |
|
masz Kere jeszcze? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #22 : Czerwiec 20, 2008, 09:26:26 » |
|
Mam, La Lolita, jakby co to pisz do mnie na email, tak jest mi o wiele wygodniej, a moj email juz masz. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #23 : Czerwiec 20, 2008, 09:34:54 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #25 : Czerwiec 24, 2008, 12:30:51 » |
|
Na sprzedaż mangi: Nuku nuku niezwykła dziewczyna kot- z pocztówkami, stan bardzo dobry/idealny Usagi Yojimbo droga wędrowca- stan idealny Island tom 5- stan idealny Magic Knight Rayearth 1- francuskie wydanie z polskim skryptem, stan bardzo dobry Ceny do uzgodnienia. Ofertę zamieściłam także na innym forum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #26 : Czerwiec 28, 2008, 01:40:47 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #27 : Lipiec 03, 2008, 10:55:37 » |
|
Przypominam, ze mam kilka Magazynow KERA! na sprzedaz! Ceny do uzgodnienia, piszcie!  Poza tym, chce sprzedac miekki i uroczy kardigan Meta: http://pupe.jp/item/feIi_1YkU6tt/ (sprzedam za 60zl - przesylka gratis). Zastanawiam sie tez nad sprzedaza rozowej spodnicy Candy house Metamorphose: http://pupe.jp/item/NNRdQM41RsvB/ (wersja dluzsza), zaplacilam za nia ponad 300zł, prosze o jakies rozsadne oferty. Oczywiscie spodnica uzywana, ale w stanie idealnym, zadnech uszkodzen ani zabrudzen!  Dostalam wiele komplementow rowniez od obcych, gdy ja nosilam, jest naprawde ladna  Ta spodnica ma marszczenie w pasie i jest dosyc rozciagliwa, nosi sie ja BARDZO wygodnie, talia 65cm i w gore.  Prosze o ew. oferty na PM.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #28 : Lipiec 03, 2008, 11:15:37 » |
|
szkoda że spódnica taka droga bo mi się podoba 
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #29 : Lipiec 03, 2008, 11:25:15 » |
|
No to podaj jakas cene ktora uwazasz za rozsadna, jest do negocjacji. ^^ Najlepiej na PM?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|