Lilium Silmeven
Newbie
We're all mad here...
|
 |
« Odpowiedz #90 : Luty 07, 2012, 08:15:07 » |
|
Anqu pocieszyłaś mnie:q No ale dobrze wiedzieć czego się spodziewać. Teraz przynajmniej widzę jakąś nadzieję, że mój zakup do mnie przybędzie, "za rok, może dwa", ale przybędzie...
Sake, ja również wolałabym, żeby osoba zawierająca transakcję uprzedzała zawczasu, że może jej nie być, że wysyłka się opóźni, a nie tak nagle znikała bez wieści. Jednak skoro jest to stały punkt programu to będziemy się we dwie dobijać o to, co już w sumie nasze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LivingDeadGirl
|
 |
« Odpowiedz #91 : Luty 07, 2012, 08:31:22 » |
|
Mogę Wam napisać na pw, jeśli chcecie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sariel
|
 |
« Odpowiedz #92 : Luty 07, 2012, 08:52:52 » |
|
szczerze wątpię, by Hebi miała się nie wywiązać z transakcji... może po prostu coś jej wypadło 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sake
|
 |
« Odpowiedz #93 : Luty 07, 2012, 09:20:21 » |
|
Wiecie, troszkę pociesza mnie to, że Hebi jest długo na forum i zna ją wiele osób. Napisałam do niej na fb, zobaczymy, jak to będzie. Uważam, że to niepoważne v.v
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anqu
|
 |
« Odpowiedz #94 : Luty 07, 2012, 09:35:42 » |
|
Dlatego ja spokojnie czekałam, a nie robiłam afery. No i wreszcie paczuszka doszła, ale po dosyć długim czasie. Wierzę jednak, że miała ku temu powody, żeby tak późno nadać paczkę. I nie, że jestem nie miła czy coś, po prostu informuję koleżankę o moich doświadczeniach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sake
|
 |
« Odpowiedz #95 : Luty 07, 2012, 09:40:03 » |
|
Wybacz, ale ja nie mam zamiaru czekać. Najłatwiej by mi było nie interweniować, to nie jest wyjście. Skoro nadaje późno paczkę, to niech informuje. Tak powinno być i tyle. Koniec tematu, mam nadzieję, że wszystko się wyjaśni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #96 : Luty 07, 2012, 10:20:25 » |
|
Piszcie do niej na fejsbuku, na pewno się wyjaśni. W zeszłym miesiącu kupowałam od niej sweterek i nie było żadnych problemów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Loivissa
|
 |
« Odpowiedz #97 : Luty 08, 2012, 04:29:54 » |
|
Jakby która mogła, nie napomniałaby jeszcze o moich podkolanówkach? Troszke to śmieszne, bym czekała 2 tygodnie na przesyłkę z Polski. Wybaczcie, ale ja jej nie znam, więc mam prawo mieć też wątpliwości. Wypada w takiej sprawie poinformować.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xevildollx
Jr. Member

##Alice on Acid##
|
 |
« Odpowiedz #98 : Luty 10, 2012, 01:01:22 » |
|
Hmmm, srsly... Co się dzieje? Może ktoś wie? Pisałam wiadomości i tu na forum i na maila ale... nie otrzymałam jeszcze żadnej odpowiedzi. A przelewu dokonałam ponad tydzień temu. Wie ktoś, gdzie i jak jeszcze można się z Hebi skontaktować???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hope
|
 |
« Odpowiedz #99 : Luty 10, 2012, 06:02:06 » |
|
ouuuu zastanawialam sie nad krolikowym cutsewem ale jak to czytam to chyba podziekuje... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snowwhite89
|
 |
« Odpowiedz #100 : Luty 10, 2012, 06:53:19 » |
|
Z tego co widzę długa obsługa klienta u Hebi to podstawa. U mnie tak również było nie mniej Hebi w końcu wywiązała się z umowy. Myślę, że musicie uzbroić się w cierpliwość.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Juka
|
 |
« Odpowiedz #101 : Luty 10, 2012, 10:14:52 » |
|
uzbroic sie w cierpliwosc? skoro ktos wysyla przelew w przeciagu 1-2 dni, to ma prawo wymagac, aby rownie szybko zostala nadana przesylka. przy transakcji powinna byc informacja, ile to moze potrwac.
a jak ktos nie ma czasu wysylac, to niech nie sprzedaje. i nie mam tutaj zadnych pretensji, tylko serio - nie broncie nikogo, bo to nie jest fair.
|
|
|
|
|
|
Does your depravity know no bounds?
|
|
|
|
Sariel
|
 |
« Odpowiedz #102 : Luty 10, 2012, 10:19:06 » |
|
nie chodzi o bronienie, raczej o uspokojenie oczekujących na paczki;p też uważam, że informacja jakaś być powinna, ale mimo wszystko bez zbędnych nerwów - pogadać i się wszystko załatwi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Juka
|
 |
« Odpowiedz #103 : Luty 10, 2012, 10:49:04 » |
|
a to spoko, nie zrozmialam intencji xD tez dlugo znam Hebi jako uzytkowniczke, duzo osob zna ja osobiscie i watpliwe wydaje mi sie, ze zrobilaby jakiegos walka.
|
|
|
|
|
|
Does your depravity know no bounds?
|
|
|
|
Sake
|
 |
« Odpowiedz #104 : Dzisiaj o 12:20:54 » |
|
Ale ja jestem bardzo chętna do rozmowy! Gdyby mnie uprzedziła wcześniej - zastanowiłabym się. Problem w tym, że ona nie daje znaku życia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|