|
Maelinn
|
 |
« Odpowiedz #15 : Styczeń 11, 2008, 11:15:51 » |
|
Chester, chcę zobaczyć zdjęcie tej kurtki/płaszczyka 
|
|
|
|
|
|
To tylko ja. Biedny wariat.
|
|
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #16 : Styczeń 12, 2008, 12:49:24 » |
|
W takie mrozy jak są teraz to nie swiruje ze spodnicami i pantofelkami, a szkoda  Grube, baaardzo dlugie szale, ktorymi owijam szyje kilka razy, cieple bluzy, ewentualnie sweterki, spodnie z grubszego jeansu i w ogole duzo samozaparcia, gdy wychodze z domu, zeby sie nie zawrocic  . Zmarzlak ze mnie straszny.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chester
|
 |
« Odpowiedz #17 : Styczeń 20, 2008, 11:16:11 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maelinn
|
 |
« Odpowiedz #18 : Styczeń 21, 2008, 07:47:54 » |
|
Linki nie działają O.o
|
|
|
|
|
|
To tylko ja. Biedny wariat.
|
|
|
|
miwako
|
 |
« Odpowiedz #19 : Styczeń 21, 2008, 09:03:54 » |
|
działają, tylko ne można wejść bezpośrednio a trza skopiować linka i wkleić.num
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ribbon
|
 |
« Odpowiedz #20 : Styczeń 21, 2008, 10:33:40 » |
|
Iiiik Ribbonkowi sie podoba ^^ Płaszczyk jest zgabniusi i te dopinki go delikatnie ożywiają
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lilcia
|
 |
« Odpowiedz #21 : Luty 23, 2008, 10:05:10 » |
|
Oby wtedy juz nie bylo mrozow, ciekawe czy jest cieply... ^^; Lilcia, szalejesz z zakupami! e...buu...maia (?) napisala mi ze nie da rady TT.TT
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vinkei
|
 |
« Odpowiedz #22 : Marzec 19, 2008, 12:31:34 » |
|
eeh, i gdzie to globalne ocieplenie? marzec, a w Warszawie śnieg pada :( dałam się nabrać na poranne słoneczko i założyłam długą spódnicę, a potem jak głupia się w niej przedzierałam przez zamieć >.<
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Klaudynka
|
 |
« Odpowiedz #23 : Styczeń 06, 2009, 10:07:16 » |
|
Postanowiłam wskrzesić temat, bo jestem ciekawa, jak sobie radzicie w obliżu ostatnich mrozów. Przy takich temperaturach trzeba mieć niezłe samozaparcie, żeby chodzić ubranym lolicio... Więc jak tam z wami jest?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #24 : Styczeń 06, 2009, 10:12:39 » |
|
Ja tam mało na lolicio, ale nadal w spódnicy xD Chociaż jak mam 4 warstwy, to jest ok i nie czuć zimna ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
patrycjajoker
Full Member

Poniedziałki są czerwone.
|
 |
« Odpowiedz #26 : Styczeń 06, 2009, 11:15:52 » |
|
Ostatnio jak byłam zmuszona opuscić mój ciepły domek... grube rajstopy zakolanówki które są długie niczym pończochy na to spodnie dresowe włożone w buty <tak wiem mało atrakcyjne  > 2 spódnice, podkoszulek, taka cieniuteńko-sweterkowa bluzka na to gorset, dwa swetry, bluza, szalik wielkości prześcieradła płaszcz , gruba czapa, i zmarzłam jak jasna ch...ra
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #27 : Styczeń 06, 2009, 11:23:32 » |
|
absolutnie nie jestem tró i chodzę w spodniach i nie mam zamiaru przestać...
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
Klaudynka
|
 |
« Odpowiedz #28 : Styczeń 07, 2009, 09:23:39 » |
|
Ostatnio jak byłam zmuszona opuscić mój ciepły domek... grube rajstopy zakolanówki które są długie niczym pończochy na to spodnie dresowe włożone w buty <tak wiem mało atrakcyjne  > 2 spódnice, podkoszulek, taka cieniuteńko-sweterkowa bluzka na to gorset, dwa swetry, bluza, szalik wielkości prześcieradła płaszcz , gruba czapa, i zmarzłam jak jasna ch...ra @.@ Chciałabym Cię zobaczyć.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gillanek
Full Member

Strange kind of woman
|
 |
« Odpowiedz #29 : Styczeń 07, 2009, 11:01:03 » |
|
A ja twardo noszę spódnice całą zimę. Moja przyjaciółka ostatnio powiedziała mi, że jestem szalona, ale... czy nasze prababki nie nosiły całe mroźne zimy spódnic i to w dodatku, ekhm, bez majtek I żyły. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|