|
Sumire
|
 |
« : Styczeń 04, 2008, 08:41:04 » |
|
Kolejny ciekawy konwent (przynajmniej taki był w czasie ostatnich edycji  ): http://www.magnificon.net/Z ciekawostek: odbedzie sie panel "Gyaru - subkultura inna niż wszystkie". Mam tylko nadzieję że nie w środku dnia bo z chęcią się przejdę. Ja tradycyjnie jadę ze stoiskiem.
|
|
|
|
|
|
Nie ma potrzeby się tym krępować, Spock. To zdarza się ptaszkom i pszczółkom.
Ptaki i pszczoły nie są Wolkanami, kapitanie.
|
|
|
|
|
|
Arinae
|
 |
« Odpowiedz #1 : Styczeń 05, 2008, 09:18:17 » |
|
Kraków to mój drugi dom, więc na 99% się wybieram, zwłaszcza, że cała gromadka moich znajomych jedzie. Nie wiem tylko, czy w lolicich ciuchach będę (zależy od pogody trochę, bo płaszcza loliciego nie mam, a jedyna w miarę pasująca kurtka niezbyt ciepła jest xD), ale za to na pewno z dollfem. Sumire, zrobię mały napad na twoje stoisko 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #2 : Styczeń 05, 2008, 09:50:23 » |
|
Ależ bardzo proszę  Zawsze można przebrac się w lolicią kreację na miejscu. Na konwencie "odbędzie się Gothic Lolita Cosplay czyli konkurs na najlepszą lolitkę. Liczy się i strój i lolitkowa aparycja ^^!"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Time_Witch
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Styczeń 12, 2008, 03:22:57 » |
|
Powinnam być razem ze znajomą *^^*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ribbon
|
 |
« Odpowiedz #4 : Styczeń 12, 2008, 04:50:30 » |
|
Ribbn ma nadzieje że tym razem sie mu uda wybrac sie na konwent ^^ Kyu ^^ ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NayukiNoMori
|
 |
« Odpowiedz #5 : Styczeń 15, 2008, 04:39:50 » |
|
Ja też! Ja też !  Fajnie by było pojechać, zwłaszcza, że to Kraków 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #6 : Styczeń 15, 2008, 11:22:50 » |
|
Bardzo fajnie sie to zapowiada, ale w sumie szkoda, ze to tak daleko z Pomorza 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #7 : Styczeń 19, 2008, 11:03:10 » |
|
Emilka pewnie będzie hi hi, tak dawno nie byłam na żadnym konwencie więc muszę się na jakiś wybrać. Pieniążki na pociąg odłożone, strój na cosplej powoli się szyje. Teraz tylko trzeba czekać na koniec marca ^___^
|
|
|
|
|
|
Dreaming with fae creatures....
|
|
|
|
Chester
|
 |
« Odpowiedz #8 : Luty 19, 2008, 03:00:53 » |
|
Ja będę na 100 %- z zasady, że nie omijam konwentów ^^. Właśnie jutro jadę z mą cosplayową siostrą w poszukiwaniu materiału na ciuchy^^ I w zależności od ustaleń i od tego czy moja kiecka dojedzie czy nie, będę albo ubrana cały czas na lolicio albo cały czas przebrana w tamte ciuchy ^^ Sumire możesz być pewna, że nie ominę twojego stoiska, bu muszę się zaopatrzyć w parę nadkolanówek (widziałam ostatnio u Ciebie ładne) i może jeszcze jakiś gadżecik- i tym razem ne pewno 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Klaudynka
|
 |
« Odpowiedz #9 : Luty 19, 2008, 09:55:42 » |
|
Huh, ja się niestety raczej nie wybieram. Najbardziej to chyba żałuję tego stoiska Sumire...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #10 : Luty 19, 2008, 06:38:41 » |
|
Sumire możesz być pewna, że nie ominę twojego stoiska, bu muszę się zaopatrzyć w parę nadkolanówek (widziałam ostatnio u Ciebie ładne) i może jeszcze jakiś gadżecik- i tym razem ne pewno  eee... nie robiłam jeszcze nadkolanówek, tylko podkolanówki i skarpeteczki- ale jeżeli jakieś chcesz to napisz mi na pw.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #11 : Luty 20, 2008, 02:18:35 » |
|
O rany, dopiero teraz o tym pomyslalam, moze to zbieg okolicznosci lub zrzadzenie losu, ale tak sie sklada, ze 29 marca wracam z Austrii z rodzina z nart, i prawdopodobnie bede nocowac w Krakowie, a stamtad jade do Wroclawia, a wiec jest mozliwosc zebym pojawila sie na Magnificonie, uuaaah, ale super 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #12 : Marzec 03, 2008, 11:37:42 » |
|
Mam wolna wejściówkę na konwent- zainteresowani niech piszą na pw. Zaznaczam jednak że będe wdzięczna jeżeli chetna na nią osoba posiedzi troche przy moim stoisku w czasie konwentu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mahoutsukai
|
 |
« Odpowiedz #13 : Marzec 04, 2008, 01:09:45 » |
|
Właśnie zaczynam wypytywać moje koleżanki, czy idą na Magni. Ja na pewno będę, Molly zapewne też, więc nie będę samotna (Molly nie jest Lolitką, ale jest Koffana ^.^).
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 04, 2008, 01:37:26 wysłane przez Mahoutsukai »
|
|
W 70% jestem zbudowana z cukrów ^.^
Meta-Mysi Księżniczce Pokłony oddajcie swe! Podnieście Ręce! Pomachajcie! Panią swą chwalcie!!
|
|
|
|
Blacky
|
 |
« Odpowiedz #14 : Marzec 04, 2008, 08:44:38 » |
|
Ja bym chętnie się pojawiła, bo nigdy nie była, ale nie mam z kim, nie mam kasy i nie mam noclegu  , może następnym razem.... zacznę już zbierać fundusze 
|
|
|
|
|
|
See you in hell with beer...
|
|
|
|
|