|
Pacynka
|
 |
« : Grudzień 27, 2007, 10:33:03 » |
|
nie wkejałam dotąd żadnych moich zdjęć, więc oto i one  tak wyglądałam na Wigilii:  przykład na to jak moja siostra jest kiepskim fotografem  : 
|
|
|
|
|
|
Landrynkolandia pełna cukierków
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1 : Grudzień 27, 2007, 10:52:15 » |
|
Świetne włosy. Ciuszki zresztą też. Bluzka jest przepiękna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tobenaitori
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #2 : Grudzień 27, 2007, 11:20:28 » |
|
przepieknie wygladasz, i na pierwszym zdjeciu tez super widac kiecke  i oczywiscie twoja ladna twarz ^^ ma ktos z was jeszcze zdjecia z wigilji ? chetnie obejze O:
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 28, 2007, 12:13:49 wysłane przez tobenaitori »
|
|
♠ ♥ ♣ ♦ ♠ ♥ ♣ ♦ ♠ ♥ ♣ ♦ ♠ ♥ ♣ ♦ ♠ ♥ ♣ ♦ ♠ ♥ ♣ ♦
|
|
|
|
Pacynka
|
 |
« Odpowiedz #3 : Grudzień 27, 2007, 11:27:34 » |
|
tobenaitori >> czemu nie stworzysz własnej galerii? założę się, że masz zatrzęsienie super zdjęć (właściwie to bardziej niż pewnik jak tak patrzę na Twój pouppe room  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #4 : Grudzień 27, 2007, 11:46:20 » |
|
Pacynka, to twoje naturalne wlosy czy perulka?  Zastanawiam sie jak zakrecilas takie ladne ladne loki!  W ogole jestes slicznie ubrana!  Tobenaitori, popieram, zebys zalozyla wlasny watek w galerii, takie tu zwyczaje, o ile sie dobrze orienuje, ze kazdemu przysluguje wlasny watek w galerii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tobenaitori
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #5 : Grudzień 28, 2007, 12:04:24 » |
|
aaa-- sorki mój blad ! ale to z ta galeria to juz nie dzisiaj, jutro rano do pracy ^^
|
|
|
|
|
|
♠ ♥ ♣ ♦ ♠ ♥ ♣ ♦ ♠ ♥ ♣ ♦ ♠ ♥ ♣ ♦ ♠ ♥ ♣ ♦ ♠ ♥ ♣ ♦
|
|
|
|
Kori no Hana
|
 |
« Odpowiedz #6 : Grudzień 28, 2007, 10:15:44 » |
|
Pacynka, to twoje naturalne wlosy czy perulka?  Zastanawiam sie jak zakrecilas takie ladne ladne loki!  Też mnie to zastanawia. Fryzura idealna *_* Strój prześliczny!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trish
|
 |
« Odpowiedz #7 : Grudzień 28, 2007, 10:58:39 » |
|
Kurcze, śliczne zdjęcia  . Bardzo podoba mi się sukienka, w szczególności wzór na spódnicy @.@ No i włosy mają bardzo ładny kolorek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pacynka
|
 |
« Odpowiedz #8 : Grudzień 28, 2007, 11:20:20 » |
|
tobenaitori >> w ten sposób galerie są bardziej przejrzyste (i załaduj u siebie resztę zdjęć! były super!  ) dla wszystkich zainteresowanych  : to moje własne włosy są, kolor tak naprawdę lekko sprany bo tuż po farbowaniu jest bardzo mocno różowy, a teraz to bardziej landrynkowy loki są efektem ponad godzinnego stania z lokówką przed lustrem (mam wąską lokówkę i zakręcam włosy w spiralę, a potem tona lakieru  )
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 27, 2008, 06:57:25 wysłane przez Pacynka »
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #9 : Grudzień 28, 2007, 01:56:35 » |
|
.....(*___*) naprawde niesawicie wygladaja twoje wlosy! xD Wydawalo mi sie ze to perulka, bo jakby wystaja blonf pasenka, ale to chyba tez "sprany kolor"...  Ale ludzie musza sie na ciebie gapic na ulicy! xD Musze sie powtorzyc i jeszcze raz powiem, wygladasz sliiiicznie *^^*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arinae
|
 |
« Odpowiedz #10 : Grudzień 28, 2007, 03:52:44 » |
|
Jak już inne dziewczyny zauważyły, masz śliczne włosy Pacynko ^^ Nawet jeśli kolor sprany, to i tak uroczy. I śliczna spódniczka ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miwako
|
 |
« Odpowiedz #11 : Grudzień 28, 2007, 04:22:50 » |
|
cudowne włoski! *-*' co prawda zboczonemu na punkcie włosków miwakowi od rauzu się pomyślało "sprany różowy tonerek" ale i tak cudne ^--^'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lilcia
|
 |
« Odpowiedz #12 : Grudzień 28, 2007, 04:26:21 » |
|
mysle ze nie zbyt milo pisac "sprany kolorek', dzieki temu nie wyglada jak tania peruka na bal przebierancow dla dzieci  (zawsze mozna uzyc rozowej plukanki by zakrycz blond kolor)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pacynka
|
 |
« Odpowiedz #13 : Grudzień 28, 2007, 04:31:46 » |
|
ha! nie toner tylko pigment  do dziś nie wiem czym się różni od farby... nazwą chyba tylko... efekt jaśniejszych i ciemniejszych cieni jest nawet tuż po farbowaniu- dzięki temu wygląda na naturalny kolor, oczywiście gdyby różowy występował naturalnie na ludzkich włosach  ps. naprawdę nie widać, że to sukienka? to niebieski jest jedna częścią z tym bardziej czarnym z wiązaniem na przodzie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lilcia