|
|
|
|
|
Ribbon
|
 |
« Odpowiedz #16 : Listopad 27, 2007, 08:22:10 » |
|
To pierwsze zdjęcie jest nieładne ale w tym drugim ( mimo ze to niezdrowe i tak dalej ) facet ma booosą talie *_*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #17 : Listopad 27, 2007, 08:23:21 » |
|
to pierwsze jest fascynujace  w jakis sposob niewlasciwe, ale jednak niesamowite. Jak bardzo czlowiek moze chciec zmodyfikowac siebie w dazeniu do swojego idealu piekna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Klaudynka
|
 |
« Odpowiedz #18 : Listopad 27, 2007, 08:54:48 » |
|
Kyaa! @_@" Najlepsze jest to, że ten pan prawdopodobnie nie może już tego gorsetu zdjąć. Nigdy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HES
Gość
|
 |
« Odpowiedz #19 : Listopad 27, 2007, 08:58:00 » |
|
La Lolita - to nie są żadne gorsety w stylu ero lolita bo to nie są WCALE lolicie gorsety dzizus. jak juz to w stylu fetish :/ mi się jednak wydaje ze latex z ktorego sa zrobione te gorsety jest wystarczajaco sztywny. wow kasio ten facet jest boski  :D ta talia jest niesamowita! ostatnio widzialem metalowe fiszbiny na stronie internetowej hurtowni ktora swoja droga jest w poznaniu http://www.polimex.net/ trzeba by bylo sie tam kiedys przejechac. Pacynka -z znalazlem ich najpierw na allegro a potem doszedem do stronki  Tuethan - cos w tym jest o indywidualnym szyciu gorsetow. jesczez mam slady obtarcia na biodrze po gorsecie lackowym mortii z castle party XD
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 27, 2007, 09:01:13 wysłane przez Rudi Hes »
|
|
|
|
|
|
La Lolita Rock Diva
Gość
|
 |
« Odpowiedz #20 : Listopad 27, 2007, 09:05:16 » |
|
dla mnie sa jak dla ero lolity! a ja kocham gorsety z Agenta Provocatura - boskie ... a z Triumpha ni ma na mnie rozmiarow,sa za cisne,jedynie z La Senzy ^^* tez cudna firma bielizniana,a w Polsce można spotkac gorseciarke z prawdziwego zdarzenia?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #22 : Listopad 27, 2007, 09:10:11 » |
|
Hes gdzie w polimexie widziałeś metalowe fiszbiny bo ja szukam i nie widze :/ La Lolita prawdziwa gorseciarka w Polsce to ciężki temat
|
|
|
|
|
|
Nie ma potrzeby się tym krępować, Spock. To zdarza się ptaszkom i pszczółkom.
Ptaki i pszczoły nie są Wolkanami, kapitanie.
|
|
|
|
HES
Gość
|
 |
« Odpowiedz #23 : Listopad 27, 2007, 09:14:19 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #24 : Listopad 27, 2007, 09:24:19 » |
|
hehe... jakby to powiedziec... Hesiku to sa fiszbiny do biustonosza  (o ile ja dobrze widzę)
|
|
|
|
|
|
Nie ma potrzeby się tym krępować, Spock. To zdarza się ptaszkom i pszczółkom.
Ptaki i pszczoły nie są Wolkanami, kapitanie.
|
|
|
|
HES
Gość
|
 |
« Odpowiedz #25 : Listopad 27, 2007, 09:27:54 » |
|
ops XD to znaczy że nie widziałem metalowych fiszbin XD __A__
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pacynka
|
 |
« Odpowiedz #26 : Listopad 27, 2007, 09:47:11 » |
|
na pewno jest jedna w krakowie. Ale nie wiem gdzie dokladnie. Trzeba by Mandiego spytac.
ja wiem, ja wiem!  wykradłam Mandiemu adres, nawet mogę linka wrzucić: http://www.gorsetymaria.pl/jestem szcześliwą posiadaczką gorsetu od tej Pani  co prawda jeszcze nie udało się (nikomu) mnie zawiązać najciaśniej jak to możliwe ale pracuję nad tym 
|
|
|
|
|
|
Landrynkolandia pełna cukierków
|
|
|
|
HES
Gość
|
 |
« Odpowiedz #27 : Listopad 27, 2007, 10:08:49 » |
|
Pacynka - trzeba jechać do tej pani marii od gorsetów czy wystarczy jej wysłać wymiary ew. materiał??
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 27, 2007, 10:17:27 wysłane przez Rudi Hes »
|
|
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #28 : Listopad 27, 2007, 10:16:25 » |
|
a orientujesz sie jak cenowo? domyslam sie ze nie tanio... ale jak bardzo nie 
|
|
|
|
|
|
upon the Bosh - like world...
|
|
|
|
Pacynka
|
 |
« Odpowiedz #29 : Listopad 27, 2007, 10:33:36 » |
|
są trzy opcje: 1) pojawiasz się osobiście na około/min 3 przymiarkach 2) podajesz wymiary, zostaje przygotowana miara, pojawiasz się na jedną przymiarkę 3) wysyłasz wymiary, zdjęcia tego co chcesz mieć itd. przymiarek nie ma cenowo gorset z listwą, metalowymi fiszbinami (10) za jakieś 350zł, półgorset jakieś 250zł z tego co pamiętam- według mnie naprawdę niedrogo ja chciałam zwykłą czarną satynę ale na pewno można wysłać własny materiał  z tą Pania można się spokojnie porozumieć i według mnie ona stara się żeby klienta zadowolić (ja na pewno do niej wrócę kiedyś- jak będę miała za co)
|
|
|
|
|
|
Landrynkolandia pełna cukierków
|
|
|
|
|