|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #120 : Marzec 27, 2009, 04:18:02 » |
|
Ja miałam kiedyś takie włosy do kolan... I kurde, jak siadałam na kiblu to warkocz musiałam sobie przerzucać do przodu ;p Albo robić koka. Ale wracając do samej fryzury- od małego chciałam mieć taaaaakie długie włosy. Tylko po pewnym czasie zabiegi pielęgnacyjne trwające ok. 2 godzin zaczęły mnie ostro wkurzać i ścięłam się na krótko. To był zły wybór, ale na szczęście odrosły ;p Nie do kolan, ale na chwilę obecną długość do łopatek mnie zadowala.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #121 : Marzec 27, 2009, 04:28:10 » |
|
 Moje włoski były takie jakiś rok temu. Właściwie to nawet jeszcze trochę dłuższe ale nie wiem czemu na zdjęciach zawsze wyglądają na krótsze niż na żywo. No i faktem jest, że właściwie to same z nimi problemu ^__^ Jak czasem sobie pomyślę, że mam znowu je rozczesywać to zupełnie mi się odechciewa. Dobrze, że mój kochany ma też trochę cierpliwości i pomaga mi te największe kołtuny rozplątywać. I to ciągłe siadanie sobie na nich..
|
|
|
|
|
|
Dreaming with fae creatures....
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #122 : Marzec 27, 2009, 04:33:11 » |
|
mnie facet czesze  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #123 : Marzec 28, 2009, 03:24:42 » |
|
Zawsze chciałam mieć długie włosy, kiedyś miałam takie do pasa, ale ścięłam, żałuję i teraz nie jestem w stanie już uhodować aż takich długich, bo nie chcą rosnąć >.> mam obecnie podobne długością do Salvy, ino bardziej mi się kręcą i dodatkowo tapiruję, więc wydają się krótsze...
Więc mnie nie dołujcie xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #124 : Marzec 28, 2009, 07:11:12 » |
|
Bardzo podobają mi się długie włosy ^^ Tylko właściwie w tej chwili samo suszenie zajmuje mi około pół godziny ;/ ..i raczej nosze zazwyczaj rozpuszczone, wiec rozczesywanie bywa często dość bolesne, bo włosy się lubią plątać (może plączą się, bo nie są jakieś najzdrowsze? o.O)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alice in Wonderland
|
 |
« Odpowiedz #125 : Kwiecień 19, 2009, 12:54:19 » |
|
|
|
|
|
|
|
***Beautiful World*** ♣Moje życzenia są jak marzenie, lecz moje marzenia są nie do spełnienia♣
|
|
|
|
|
|
La Lolita Hime Lala
Gość
|
 |
« Odpowiedz #127 : Kwiecień 19, 2009, 04:28:53 » |
|
ostatnio pinger robi się popularny 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ribbon
|
 |
« Odpowiedz #128 : Kwiecień 19, 2009, 08:18:56 » |
|
http://strawberryribbontea.blog.pl/ ribbosi blog. layout by Rika bodyline!
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 20, 2009, 04:27:45 wysłane przez Ribbon »
|
|
|
|
|
|
|
|
Bubu
|
 |
« Odpowiedz #130 : Kwiecień 20, 2009, 05:08:09 » |
|
Ta strona o włosach jest cudowna, nabrałam ochoty na dalsze zapuszczanie (tzn. i tak zamierzałam dalej zapuszczać, ale to mnie jeszcze bardziej zachęciło). Jeżeli o mnie chodzi, to przez całe dzieciństwo miałam krótkie włosy i teraz chyba to odreagowuję  Problemów z rozczesywaniem nie mam, ale włosy mam proste jak druty, w dodatku zużywam tony odżywek.
|
|
|
|
|
|
Lo, w ustach czuję niesmak, dziś ich nie otworzę Zwłaszcza do ciebie, ale w oczach dojrzyj pożar. W mych oczach jest przysięga: w tym samym hotelu Znajdą mnie rano w wannie i we krwi całego.
|
|
|
|
rikli
|
 |
« Odpowiedz #131 : Kwiecień 20, 2009, 10:52:57 » |
|
|
|
|
|
|
|
back then...the only thing i had plenty of was wishes ♥  동방신기 fighting!
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #132 : Kwiecień 29, 2009, 02:09:51 » |
|
Strona prowadzone przez znana fanke loliciej mody, Lauran z USA zmienia profil! OD dzis to strona na ktorej beda pojawiac sie tlumaczenia roznych japonskich blogow! (np. blogi projektantek Angelic Pretty, blog z apdejtami roznych firm np. moi meme moitie; blogi popularnych japonskich lolit, etc.) http://visual-addicts.net/bardzo przydatne dla osob ktore nie znaja japonskiego i nie trzeba chodzic po kilkunastu roznych stronach, wszystko w jednym miejscu :3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
La Lolita Hime Lala
Gość
|
 |
« Odpowiedz #133 : Kwiecień 29, 2009, 10:06:18 » |
|
świetnie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alice in Wonderland
|
 |
« Odpowiedz #134 : Maj 07, 2009, 03:13:18 » |
|
|
|
|
|
|
|
***Beautiful World*** ♣Moje życzenia są jak marzenie, lecz moje marzenia są nie do spełnienia♣
|
|
|
|
|