|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #15 : Listopad 24, 2007, 03:23:26 » |
|
Co to wogole za wytlumaczenie? Piszesz bloga, czy posta na forum? Post na forum powinien byc *zrozumialy*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
La Lolita Rock Diva
Gość
|
 |
« Odpowiedz #16 : Listopad 24, 2007, 10:57:11 » |
|
nie twoj problem i ja bede sobie pisała jak chce ... nie pouczaj mnie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chester
|
 |
« Odpowiedz #17 : Listopad 25, 2007, 12:02:45 » |
|
Dziewczęta proszę, nie kłóćcie się.
"Domo" z japońskiego w generalnym i grzecznym znaczeniu znaczy "dziękuję", a przez niektórych i również w niektórych regionach kraju używane jest jako "dużo"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #18 : Listopad 25, 2007, 12:43:04 » |
|
La Lolita >> piszesz w sposob nie tylko nie zrozumialy, ale teraz tez bardzo nieuprzejmy. Doslownie jak dziecko w przedszkolu. BEDE Cie pouczac, bo wszyscy oprocz Ciebie radza sobie z poslugiwaniem sie forum w sposob zrozumialy dla innych i jest to jak najbardziej moj problem, bo czuje sie w jakis sposob odpowiedzialna za to forum (i jak zauwazylam, nie tylko moderatorzy czuja tak jak ja). Przeczytaj prosze regulamin forum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
La Lolita Rock Diva
Gość
|
 |
« Odpowiedz #19 : Listopad 25, 2007, 11:24:51 » |
|
tak sie składa ze go czytałam - jak ribbon mowi osobie w 3 osobie,nikt ni robi problemu - jak ja mowie o osbie jako"io" albo uzywam słow zaporzyczonych z innych jezykow do ktorych ludzie sie juz przyzwyczaili to jest problem ... ja bede cie ignorowac ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trish
|
 |
« Odpowiedz #20 : Listopad 25, 2007, 11:37:26 » |
|
La Lolita- ale pomyśl też trochę o innych, którzy korzystają z forum, nie wszyscy muszą znać słowa, które zapożyczasz z innych języków... Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #21 : Listopad 25, 2007, 12:46:03 » |
|
La Lolita >> Jak bardzo wybiorczo czytasz posty? Zwracalam Ribbon uwage. Nie polecam ignorowac grzecznych uwag administratora. A dotychczas robisz to z uporem. Czekam tez na odpowiedz na PW jesli nie zauwazylas, ze dostalas, bo ten temat nie jest miejscem na roztrzasanie tego problemu.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 25, 2007, 12:56:00 wysłane przez kasiotfur »
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #23 : Grudzień 09, 2007, 02:08:27 » |
|
To zdecydowanie nie jest japonski sklep, tylko holenderski, ale wlascicielka sprzedaje MNOSTWO oryginalnych ubran z Japonii, Baby, Metamorphose, HeartE, MMM, Victorian Maiden, Vivienne Westwood etc. Ceny sa wysokie, ale ona placi oryginalna cene ubran plus koszt przesylki plus wysokei clo plus musi zarobic na utrzymanie sklepu!! Jesli odwiedze kiedys znow Holandie na pewno tam pojade i poogladam sklep. http://www.mfashion.eu/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
La Lolita Rock Diva
Gość
|
 |
« Odpowiedz #24 : Grudzień 09, 2007, 05:18:55 » |
|
przydałoby sie załozyc taki sklep w Polsce
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #25 : Grudzień 10, 2007, 12:58:48 » |
|
La Lolita >> czasem naprawde mnie rozbrajasz. Dla kogo?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
isu
|
 |
« Odpowiedz #26 : Grudzień 11, 2007, 11:13:07 » |
|
A ja popieram La Lolite. Jeden jedyny sklep na cala Polske by sie przydal.. Mysle ze nie tylko lolity by sie tam zaopatrywaly w ciuszki,ale takze gotki i dziewczyny ceniace sobie oryginalnosc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #27 : Grudzień 11, 2007, 11:31:47 » |
|
Wydaje mi sie ze Kasiotfurowi chodzilo raczej o to "kto tam bedzie kupowal??".  Sklep to nie muzeum, jesli towar sie nie sprzedaje, sklep splajtuje. Sprowadzenie sobie ubrania na wlasna reke jest tansze niz kupienie go ze sklepu ktory je sprowadzil i dodal prowizje itd. No ale, offtop. Leyla i jej sklep sa juz na rynku ladnych pare lat i ciagle dodaje nowe firmy, na poczatku miaal tylko metamorhose i baby, a niedlugo bedzie i innocent world~~~~ \(*____*)/ Kocham IW! *><*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pacynka
|
 |
« Odpowiedz #28 : Grudzień 12, 2007, 12:11:12 » |
|
zamówiłam! i już mam! skorzystałam z shopping service, który polecała Mada: http://hulksellsthings.livejournal.com/1307.html wszystko fantastyczne, komunikacja, szybkość i jedyne co mogę powiedzieć to POLECAM! oto moje skarby:   Alice Halloween JSK  tak żałowłam, że rok temu nie skorzystałam z propozycji Mady i nie kupiłam tych nauszników, więc teraz po prostu musiałam; co prawda zimą i tak muszę chodzić w czapce bo mam wrażliwe zatoki ale co tam! najwyżej będą leżeć na półce i cieszyć oczy  wrzucę moje zdjęcia w tym jak tylko będę miała czas 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 12, 2007, 12:13:28 wysłane przez Pacynka »
|
|
Landrynkolandia pełna cukierków
|
|
|
|
Klaudynka
|
 |
« Odpowiedz #29 : Grudzień 12, 2007, 01:18:11 » |
|
Iiiik! *_* Wszystko śliiiczne! Chce króliczka! I nauszniki! Mów ile zapłaciłaś!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|