Przeszukałam całą galerię na DA i znalazłam parę rysunków z lolitkami

. Oprócz tego oczywiście mam zamiar dawać tu też projekty nowych ciuszków

Prace daję od najstarszej jaką znalazłam, więc przestrzegam, że starocie są słabej jakości ^^":
Gothic Lolita Exo-pierwsza narysowana praca z jakąkolwiek lolitką. Nie pytajcie dlaczego taki tytuł i napis- poprostu miałam kiedyś zdolność wymyślania dziwnych napisów X_X I przyznaję bez bicia- to był ten okres kiedy z GL kojarzyło mi się wszystko co miało falbany, figury karciane (WTF??o_o), korony i duuuuuużo włosów X_X
[url-http://sarcazm.deviantart.com/art/Welcome-in-my-cicrus-35257839]Welcome in my circus[/url]- kolejna lolitka, tym razem już trochę bardziej przypominająca właściwą lolę

(nawiasem mówiąc jest to jedna z moich postaci, której do dziś nie mogę dobrać właściwego designu X_x
Late valentines- Tym razem lolicie walentynki. To już był ten okres, w którym siedziałam w GL i mniej więcej łapałam o co chodzi, ale jeszcze nie miałam własnych ciuszków
Loli loli-Tu takie... coś ^^"
Pari pari-Tu mnie jakoś wzięło na spróbowanie odstępstwa od kanonu lolitek- biały-czarny, czerwony-czarny, róż-czarny. I nawet całkiem mi się to spodobało
Happines- Tym razem lolita w wersjii anthro ^^
Deep in thought- A to już najnowsza lolitka- tym razem moja postać Vespa. Mnie się wydaje całkiem lolicia, chociaż jak to powiedziała moja kumpela- bardzie amerykańsko-lolicia.
No więc mam nadzieję, że się podoba.

Ocieniajcie, kometujcie i krytukujcie