|
Toshiko
|
 |
« Odpowiedz #75 : Czerwiec 29, 2010, 04:32:38 » |
|
Kiedy chciałam powiązać karte z paypalem wywaliło mi taki komunikat "Ta karta kredytowa została odrzucona przez bank, który ją wystawił. Aby uzyskać szczegółowe informacje na temat powodów odrzucenia karty, skontaktuj się z działem obsługi klienta wystawcy karty kredytowej. Możesz ewentualnie spróbować dodać inną kartę kredytową." oO Czy ktoś miał już taki problem?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arisuu
|
 |
« Odpowiedz #76 : Czerwiec 29, 2010, 04:41:54 » |
|
Zadzwoń na infolinię banku A masz kartę w jakim? Pko? Albo czy jest tu w ogóle ktoś kto ma pko płaską podłączoną? Bo wszędzie w internecie piszą że mają podłączone do Pp płaską kartę debetową pko, a ja nie mogłam podłączyć, zadzwoniłam na infolinię kilka razy i nikt nie wiedział o co mi chodzi, połowa w ogóle nie słyszała nigdy o Paypalu.
|
|
|
|
|
|
Dobry kotek niecnotek.
|
|
|
|
Toshiko
|
 |
« Odpowiedz #77 : Lipiec 02, 2010, 08:36:13 » |
|
Tak, w pko. Ja jeszcze nie dzwoniłam, jak będe miała chwile czasu to zadzwonie w poniedziałek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Difteria
|
 |
« Odpowiedz #78 : Lipiec 28, 2010, 04:22:37 » |
|
@Toshiko
A masz na tej karcie jakieś fundusze?
Ał, nie zauważyłam że pytałaś o to dawno :x
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Toshiko
|
 |
« Odpowiedz #79 : Lipiec 28, 2010, 06:23:23 » |
|
Spoko, kiedy zadawałam pytanie byłam tuż po wypłacie, więc coś tam było
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Difteria
|
 |
« Odpowiedz #80 : Lipiec 31, 2010, 07:39:55 » |
|
A tak z ciekawości jeśli mogę spytać, o co w końcu chodziło? Pamiętam, że miałam identyczny problem - ale nie jestem dokładnie pewna co było nie tak...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Toshiko
|
 |
« Odpowiedz #81 : Sierpień 01, 2010, 07:23:13 » |
|
Pierwszy post na tej stronie  Chciałam sobie powiązać karte z paypalem. Konto mam w pko. Niestety nie mogłam tego zrobić, bo wywaliło mi taki komunikat ""Ta karta kredytowa została odrzucona przez bank, który ją wystawił. Aby uzyskać szczegółowe informacje na temat powodów odrzucenia karty, skontaktuj się z działem obsługi klienta wystawcy karty kredytowej. Możesz ewentualnie spróbować dodać inną kartę kredytową." Więc po prostu założe sobie konto w innym banku v^^'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Difteria
|
 |
« Odpowiedz #82 : Sierpień 01, 2010, 11:25:59 » |
|
Nie no tak, przeczytałam, tylko sądziłam że może wszystko się wyjaśniło. Miałam taki sam problem który w końcu rozwiązałam, ale konto mam w mBanku. Tylko jak napisałam, zapomniałam co było przyczyną o_O Może nie "naładowałam" karty, dlatego początkowo spytałam Cię o fundusze...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KawaiiNekoMimi
|
 |
« Odpowiedz #83 : Lipiec 19, 2011, 10:43:54 » |
|
No wiec paypal zalozony, karta kretytowa tez jest ale mam jeden problem :-\Nie wiecie skad sie dowiedziec ile wazna jest karta i do jakiego dnia?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #84 : Lipiec 19, 2011, 10:44:45 » |
|
Z karty?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KawaiiNekoMimi
|
 |
« Odpowiedz #85 : Lipiec 19, 2011, 11:32:12 » |
|
Z karty?
no tam pisze 03/11 No ale nie moze byc do marca 2011 bo nadal jest aktywna ;/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #86 : Lipiec 20, 2011, 09:02:27 » |
|
To dziwne, najlepiej idź do banku z tym. Zawsze data ważności jest podana na karcie. Mniej więcej gdzieś pod numerem karty.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Loivissa
|
 |
« Odpowiedz #87 : Lipiec 20, 2011, 08:14:53 » |
|
Oj, oj. Założyłam sobie PP, ale okazało się, że moja karta nie jest pasująca(dopiero oswajam się z nią i kontem) i co teraz? Mogę mieć dalej PP? Jeśli chce przelać pieniądze, to mogę np. zwykłym przelewem, tak? Prośba do mojej mamy o kolejną kartę wywoła dziwną reakcję raczej. ; ;
@Inka - dziękuję. ^ ^
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 20, 2011, 08:58:41 wysłane przez Loivissa »
|
|
|
|
|
|