|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #45 : Listopad 01, 2008, 11:44:08 » |
|
A czy jesli paypal ma moja mama ( tzn tam jest jej karta kredytowa i jest konto zarejestrowane na nia  ), to czy moge swobodnie przelewac tam pieniadze z mojego wlasnego konta?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet ichigo
|
 |
« Odpowiedz #46 : Listopad 01, 2008, 04:49:13 » |
|
jeśli znasz login i hasło do jej konta paypal to jak najbardziej 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #47 : Listopad 01, 2008, 09:22:30 » |
|
zawsze można było bez kredytowej.... miałam zwykłe konto inteligo, z kartą bankomatową i używałam paypala
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #48 : Listopad 03, 2008, 12:17:47 » |
|
widac w inteligo mialas karte z mozliwoscia placenia nia w necie. karty mbankowe takiej mozliwosci nie maja, trzeba za to placic, dlatego fakt, ze mozna teraz przelewem to jednak duze ulatwienie 
|
|
|
|
|
|
upon the Bosh - like world...
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #49 : Listopad 06, 2008, 12:38:35 » |
|
dzisiaj sprawdzilam dokladniej ta zmiane paypalowa.... generalnie sciema. zeby zalozyc konto i miec je zweryfikowane i w pelni dzialajace i tak trzeba miec karte kredytowa. a kase przelewem mozna sobie tak rownolegle ze tak powiem wplacac... ale bez karty nadal ani rusz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #50 : Listopad 07, 2008, 10:11:36 » |
|
ale to naprawde wystarczy zwykla karta bankomatowa z inteligo. Ja nie miałam zadnej zdolnosci kredytowej ani niczego takiego jak zakladalam tam konto (nadal nie mam XD)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #51 : Listopad 07, 2008, 03:49:44 » |
|
ale to nie chodzi o kredyt. tylko o dzialanie w internecie. w mbanku taka karte trzeba osobno dokupowac...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
La Lolita Hime Lala
Gość
|
 |
« Odpowiedz #52 : Luty 14, 2009, 03:11:50 » |
|
założono mi kartę w BGŻ,dziś przyszły konta aktywujące ,aby mogłabym korzystać z niej również w sieci  Mam nadzieję,że paypal ją zaakceptuje. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #53 : Marzec 23, 2009, 07:22:54 » |
|
czy mozna do jednego konta na paypalu podlaczyc dwie karty kredytowe? nie moge nigdzie znalezc takiej opcji na swoim koncie :<
|
|
|
|
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #54 : Listopad 24, 2009, 11:13:17 » |
|
nigdzie nie mogę wyczytać dokładnie więc się pytam: czy jak nie mam karty kredytowej i nie mam zweryfikowanego konta to mogę normalnie płacić paypalem? w sensie jak sobie przeleję pieniądze na konto paypala z mojego konta? Może to jest gdzieś napisane, ale ja nie mogę znaleźć jasnej informacji, bo ciągle wszędzie jest napisane o tych weryfikacjach i kartach kredytowych :<
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #55 : Listopad 25, 2009, 01:59:29 » |
|
mozesz. ja tak mam i place 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #56 : Listopad 25, 2009, 06:57:23 » |
|
dziękować ^^
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
Mortia
Towarzysze
Sr. Member
Nanomachine Crusnik 04
|
 |
« Odpowiedz #57 : Marzec 03, 2010, 02:48:03 » |
|
Mam pytanie, czy któraś z Was ma konto <30 w BZ WBK i używa z nim paypala?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #58 : Marzec 03, 2010, 03:05:48 » |
|
ja mam ale mam tez do niego podlaczona debetowa karte pre-paid.
|
|
|
|
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
Mortia
Towarzysze
Sr. Member
Nanomachine Crusnik 04
|
 |
« Odpowiedz #59 : Marzec 03, 2010, 03:23:54 » |
|
Moje pytanie brzmi właśnie, czy da radę bez tej karty debetowej? Czy nie wystarczy posiadanie samego konta? Alabaster, a ile płacisz za tą kartę debetową?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|