Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Aktualności: Zapraszamy do dyskusji! Smiley

Lolitka,mała dziewczynka

Strony: [1] 2 3
  Drukuj  
Autor Wątek: Lolitka,mała dziewczynka  (Przeczytany 2627 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
La Lolita Rock Diva
Gość
« : Październik 13, 2007, 08:26:43 »

hmmm głupi ten tytól,ale co mozna wymyslic kiedy jest sie ze stresowanym XD Chodzi mi tu o nasza dziecinna strone ... ja sie moge przyznac,ze lubie łazić po sklepach z zabawkami ... i ogladac bajki Disneya ^^* Zbieram maskotki króliczków,"pierdoły"(tam mowi moja mama) z Charmmy kitty i przerabiam pokój dzienny w stylu sweet/country lolity(sypialnia jest bardziej w stylu classic e hime) ... no i ostatnio znalazłam w sklepach nowa kolekcje mini zwierzaczkow inspirowanych 19 wiekiem z fajnym domkiem, i mebelkami i postanowiłam sobie takie cos sprawidz ... narazie nie mam zamiaru nikogo zapraszac do moich pokoii wiec nikt nie pozna mej ciemnej i strasznej tajemnicy ....
Toshiko
Hero Member

« Odpowiedz #1 : Październik 14, 2007, 09:36:39 »

ja też uwielbiam oglądać bajki... przez co mój tata mówi, że "stara" jestem, a zachowuje sie jak dziecko... Tongue ale mnie to nie rusza.
mój pokój ma jasnorózowe ściany, więc to też wygląda troche dziecinnie i zwykle panuje w nim ogromny nieporządek xD. La lolita ja mam pełno ramek i świeczek^^ uwielbiam je kupować  Grin

Harajuku Decadance Kid <3
http://www.nme.com/awards/video/id/j9MQIoOItYw/search/seileen  Tokyo Decadance promo tour spring '09 video love love love love *o*
http://www.wrc.com/index.jsp <33333
La Lolita Rock Diva
Gość
« Odpowiedz #2 : Październik 14, 2007, 11:36:02 »

ja sobie zaprojektowałam ramki obklejone koronka czarna i rózowa z fotkami znanyc lolitek i rysunkow z angellic pretty,ale os nie moge ich zrobic XD nie mam czasu
NayukiNoMori
Full Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Październik 14, 2007, 06:24:27 »

A Nayu się przyznaje, że śpi ze swoimi wszystkimi lub prawie wszystkimi pluszaczkami:D I mam manię zbierania misiaczków Wink Skakania po ulicach, wyszczerzania się bez powodu i takie tam;)
Bajki Disneya też uwielbiam Grin I zawsze marzyłam o zagraniu roli Belle w Pięknej i Bestii Grin
Strasznie dużo też sobie fantazjuję i często odpływam w jakieś tam swoje głupiutkie marzenia;)
Toshiko
Hero Member

« Odpowiedz #4 : Październik 14, 2007, 09:51:30 »

Strasznie dużo też sobie fantazjuję i często odpływam w jakieś tam swoje głupiutkie marzenia;)

skąd ja to znam... bardzo często zdarza mi sie to na takich interesujących lekcjach jak polski czy historia...  Grin

http://www.nme.com/awards/video/id/j9MQIoOItYw/search/seileen  Tokyo Decadance promo tour spring '09 video love love love love *o*
Boromirka
Gość
« Odpowiedz #5 : Październik 15, 2007, 04:12:10 »

Na historii i polskim wy profany jak możecie! (ostatnio mam na lekcjach Horacego, dlatego słucham jak zaczarowana). Smiley Co do rzeczy dziecinnych, hmmm zachwycam się byle głupotami i cieszę się z nich. Ale bajek nie oglądam, nie wiem jakoś straciły dla mnie urok... Za wyjątkiem Muppetów xD
pinku
Hero Member

Fear the kawaii ones

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #6 : Październik 15, 2007, 11:14:41 »

Ja też, ja też^^ i pluszaki w łóżku, i kreskówki, i baśnie (mam całą półkę, z baśniami różnych narodów^^), i różowy, i kiteczki, i kokardki, i baloniki i w ogóle. I działy dziecięce w sklepach też często odwiedzam. A czasami to się nawet w jakiś fajny ciuszek zmieszczę Cheesy
Tylko czasem mi trochę głupio, jak biegam po wydziale w koszulce z kaczką Daisy, z pasiastą torbą z przyczepioną Hello Kitty, różowym długopisem i komiksem pod pachą. Bo to poważny, prawniczy wydział jest i wszyscy inni chodzą w garniturach i z teczuszkami i starają się wyglądać na bardziej dorosłych niż są.

"We are dolls, they seem to say, but don't play with us. We bite."

pinkowa autoreklama^^' : www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3439285

www.galeriafiufiu.pl/artysta.php?projid=34

a może książkę: podaj.net/uzytkownik.php?id=8752
Toshiko
Hero Member

« Odpowiedz #7 : Październik 16, 2007, 08:26:38 »

to rzeczywiście musisz wyróżniać się z tłumu^^ a ja uwielbiam pomarańczowy kolor  Grin im bardziej oczojebny tym lepszy xD

kasiotfur
.~*EMPEROR*~.
Administrator
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #8 : Październik 16, 2007, 10:27:35 »

uwielbiam bajki Disneya! i piosenki z nich Smiley

No i bawie sie lalkami Wink

najeli
Hero Member

czerwony kapturek

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #9 : Październik 19, 2007, 11:30:31 »

ze mna jest do tego stopnia zle, ze nawet na studiach pisze prace basniach w sztuce ostatnio Smiley

upon the Bosh - like world...
yume
Newbie
*

mata kondo

« Odpowiedz #10 : Październik 19, 2007, 01:26:45 »

każdy lubi chyba bajki.nawet moi rodzice (uważają że rosyjskie są najlepsze), ale jak przystało na dorosłych ludzi prawie ich nie oglądają.
po sklepach z zabawkami owszem chodze ale tylko tam gdzie można kupić zabawki w starym stylu z blachy ,drewna itd. wszystko robione ręcznie.Takie są tylko dla mnie naprawde prawdziwe.

A z bajek to moje nieśmiertelne muminki.
La Lolita Rock Diva
Gość
« Odpowiedz #11 : Październik 19, 2007, 05:45:16 »

Wiiiii to urocze ^^* ja tez spię ze swoim Gepciem,bo inaczej nie potrafie zasnąć ... teraz jest taka fajna bajeczka w kinach o tym szczurze co chce zostac kucharzem .... bym ja obejrzała,ale w płocku kino ma remont i nowe sie buduje(remont - prosze czytac,zostało zburzone) fajnie bybyło takie spotkanko lolicie w kinie ... ale to ni na temat
Ada
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #12 : Październik 20, 2007, 06:43:18 »

Kocham bajki Disneya, a w szczególności dwie część Mulan Grin Do tego dochodzą jeszcze filmy z barbie Wink Nie wiem skąd mi się wzięłą ta Barbie Wink Zawsze śpię z moją poduszeczka z głowką króliczka <sweet> Za jakiś czas będę miała remont w pokoju dlatego też próbuję ublagać mamę na toaletke do pokoju Grin
Chester
Hero Member

<3 Psycho fashion designer <3

czesterfield@hotmail.com
Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #13 : Październik 20, 2007, 08:15:09 »

Ja generalnie przynajmniej raz dziennie mam jazdy na infantylność Cheesy- ostatnio w carrefourze pojawiła się promocja, że za 50 naklejek dostaje się pluszowego psa, tego z dużą głową- od wtedy chodzę i prawie codziennie coś kupuję, nie wspominając o tym, że czasem wręcz się dopominam o te naklejki XD
La Lolita Rock Diva
Gość
« Odpowiedz #14 : Październik 26, 2007, 11:31:28 »

ja wchodze do sklepow z zabawkami i papierniczych i nekam sprzedawczynie o te takie ksiazeczki-reklamowki kolekcji zabawek

Strony: [1] 2 3
  Drukuj  

Skocz do:  

Development, Design, Writing and Emigration Blog

Q2 - Reading

Spore - evolucja wcielona?

Sleepless nights because of your cat? Read this to get some rest

Having problems with your cat? Check out this guide!