|
pinku
|
 |
« Odpowiedz #15 : Październik 30, 2007, 11:27:00 » |
|
Tommy February? toż to opening z anime Paradais kiss. A ci mężczyźni z wąsami mnie przerażają x.x To już wole ten straszny plastikowo-różowy z prysznicem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
La Lolita Rock Diva
Gość
|
 |
« Odpowiedz #16 : Listopad 02, 2007, 12:59:09 » |
|
ja jak zwykle odbiegam od tematu ... ładne botki sexowne i kawaii na agenta provocateurze znalazłam http://www.agentprovocateur.com/straps.html
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
La Lolita Rock Diva
Gość
|
 |
« Odpowiedz #18 : Listopad 07, 2007, 05:53:23 » |
|
Masz racje ... a my powinnysmy udowodnic,ze jestesmy czyms wiecej niz te zwykle lolity spod latarnii
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pinku
|
 |
« Odpowiedz #19 : Listopad 08, 2007, 10:06:58 » |
|
Anna Tsuchiya świetna*.* Wiesz może z którego roku jest teledysk? Niektóre fragmenty wyglądają identycznie jak w teledysku Gwen Stefani "What you waiting for?", nawet miny obie panie robią podobne:P Podejrzewam, że japońska wersja była jednak pierwsza.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Klaudynka
|
 |
« Odpowiedz #20 : Listopad 08, 2007, 12:04:51 » |
|
Ik! *.* Klaudynkowe i kawaii!! Ja chcę!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #21 : Listopad 08, 2007, 12:41:04 » |
|
Teledysk jest z roku 2007, fo jej ostatniego singla BUBBLE TRIP.  Ja uwielbiam ja juz od dawna~ bo najpierw byla przeciez modelka w Kerze, itd, pozniej zaczela kariere filmowa od Shiomotsuma Monogatari i nagrala juz wiele singli i plyte.  Fajnie by bylo gdyby przyjechala na jakis konwent do Polski!!! \(*___*)/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #22 : Listopad 08, 2007, 12:52:27 » |
|
Masz racje ... a my powinnysmy udowodnic,ze jestesmy czyms wiecej niz te zwykle lolity spod latarnii
Matko, jakie lolity spod latani?? Dziewczyno, ale masz straszne wyobrazenia o swiecie... nawet jak takie sa, to daj sobie spokoj nie wspominaj o nich w co drugiej wypowiedzi. Po drugie, nie trzeba nic udowadniac, twoje zachowawnie powie samo za siebie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #23 : Listopad 08, 2007, 02:03:23 » |
|
fantastyczny ten teledysk BUBBLE TRIP! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
La Lolita Rock Diva
Gość
|
 |
« Odpowiedz #24 : Listopad 08, 2007, 04:07:01 » |
|
dobrze Maduś<mada> dobrze zaszokowałam sie ... juz koniec gadania o lolitach rodem z nabokova ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #25 : Listopad 08, 2007, 06:41:13 » |
|
Anna Tsuchiya wokalnie kompletnie mnie nie przekonuje ale teledysk wizualnie jak najbardziej ^^ sliczniutki
|
|
|
|
|
|
Nie ma potrzeby się tym krępować, Spock. To zdarza się ptaszkom i pszczółkom.
Ptaki i pszczoły nie są Wolkanami, kapitanie.
|
|
|
|
Pacynka
|
 |
« Odpowiedz #26 : Listopad 08, 2007, 07:39:36 » |
|
podobaja mi się jej stylizacje  /nawet mi tak przez głowę przeszło czy by nie ściąć włosów...
|
|
|
|
|
|
Landrynkolandia pełna cukierków
|
|
|
|
La Lolita Rock Diva
Gość
|
 |
« Odpowiedz #27 : Listopad 08, 2007, 08:27:17 » |
|
ej fajne ... takie orginalnei lekko przypomina mi Gwen,a czy juz ktos poruszył tu na forum mowe o Gwen Stefanie? a to mika nakashima http://www.youtube.com/watch?v=MoqtZjcwmSo
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 09, 2007, 06:01:22 wysłane przez La Lolita Rock Diva »
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #28 : Listopad 17, 2007, 01:32:15 » |
|
Lubie Mike, ma piekny glos. <3 A tu Nana Kitade... osobiscie strasznie lubie jej piosenki, to akurat nie az tak bardzo, ale polecam,to bylo podobno w jakims tam anime. http://youtube.com/watch?v=M_atCMf_sgE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
La Lolita Rock Diva
Gość
|
 |
« Odpowiedz #29 : Listopad 17, 2007, 03:23:56 » |
|
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 15, 2007, 02:41:57 wysłane przez La Lolita Rock Diva »
|
|
|
|
|
|
|