|
|
|
|
|
Boromirka
|
 |
« Odpowiedz #1 : Październik 10, 2007, 07:49:52 » |
|
O boże... ale tandeta!!! nigdy więcej nie powiem nic zlego na polskie disco-polo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ribbon
|
 |
« Odpowiedz #2 : Październik 11, 2007, 10:44:05 » |
|
to mi sie kojzy z dziewczynką i jej zabawkami z kiosku ^^ kiedyś miałam takie zabawkowe fartuszki i ogulnie akcesornia i w mojej wyobraźni zabawa wygladała właśnie tak ^^ jest sexi loli moim zdanim ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #3 : Październik 11, 2007, 02:57:14 » |
|
to gdzie ta sexownosc? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ribbon
|
 |
« Odpowiedz #5 : Październik 11, 2007, 04:48:56 » |
|
łojojojoj ... no bo ja lubie dziewczyny pozujące na małe dzieci TT_TT jak z resztą podobno wiekszośc japończyków znaczy sie ta męska część T_T ale ona jest słłodka .. i jeszcze te brzoskwinie łojojoj i zapomniałabym sexi wg mnie jest moment kiedy ta dziewczyneczka jest pod prysznicem a potem spada jej ręczniczek *-*
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 11, 2007, 05:35:47 wysłane przez Ribbon »
|
|
|
|
|
|
miwako
|
 |
« Odpowiedz #6 : Październik 11, 2007, 09:59:03 » |
|
ik!*__*" jakie to jakie to..jakie to miwaśne! *____________*"""
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NayukiNoMori
|
 |
« Odpowiedz #7 : Październik 12, 2007, 12:19:44 » |
|
Trzeba była zobaczyć bararaikę  jest bardziej znośna. spada jej ręczniczek? jeeej, nigdy nie byłam w stanie dotrwać do tego momentu Miwak, nie obraź się w tym momencie  Różowy Miwak jest kawaii  ja do różowego nic nie mam, sama bym sobie chętnie ponosiła, ale kretyńsko wyglądam. Ale u Ayi ten różowy jest tak tandetny, że aż oczy bolą
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
La Lolita Rock Diva
Gość
|
 |
« Odpowiedz #8 : Październik 13, 2007, 07:41:33 » |
|
eee zarz to obejrze ... czuje sie jak pedofil ... XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Klaudynka
|
 |
« Odpowiedz #9 : Październik 13, 2007, 08:13:17 » |
|
Ikk! *_* Zgadzam się, to miwaśne! I ciapuśne! Me chcieć więcej. ^^"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
La Lolita Rock Diva
Gość
|
 |
« Odpowiedz #10 : Październik 13, 2007, 08:32:28 » |
|
eee znam to ^^* to słodkie ... nie jestem(jednak ) bi wiec nic mnie w tym nie podnieca,ale lubie ten tandetny teledysk ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ribbon
|
 |
« Odpowiedz #11 : Październik 14, 2007, 09:04:27 » |
|
Wszystkie dzieci nasze sa wiec strachu nie ma ^^ ... ona jeeeszt słooodka jak te brzoskwinki wcina ... ii jak jej ten ręcznik spadł to taka fajną krzykową minke zrobiła *_*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lilcia
|
 |
« Odpowiedz #12 : Październik 20, 2007, 10:02:01 » |
|
nio ^.^ taki tani ten teledysk  , jej....ale bardzo japonski ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #14 : Październik 30, 2007, 12:11:37 » |
|
Jak dla mnie obrzydliwie pedofilskie i wstretne... Szkoda mi jej, robi z siebie idiotke! Kojarzy mi sie z drugim pustoglowiem co nie umie spiewac, Otsuka Ai :PPPP Tommy february popieram. :3 Osobiscie lubie ta piosenke jesli chodzi o jpop, a za duzo go nie slucham: http://www.youtube.com/watch?v=pb0rpjOQEdk fajna muzyka i fajny tekst i Kaela tez fajna :3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|