|
Pacynka
|
 |
« : Wrzesień 07, 2007, 07:05:48 » |
|
bardzo ładnie proszę o przywrócenie na stronę zdjęć z konkursu kulinarnego, chociaż po jednym do przepisu  w związku ze zbiżającym się Halloween warto coś ugotować, a pamiętam, że nagrobek i trumna były super!
|
|
|
|
|
|
Landrynkolandia pełna cukierków
|
|
|
|
|
|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 07, 2007, 08:04:20 » |
|
Spędziłam długie godziny wrzucając przepisy na stronę. I nie ukrywam że szlag mnie trafia kiedy widzę że nie działają fotki (i jeszcze kilka innych rzeczy). Nie wiem czemu. I nie wiem kiedy będę mogła usiąśc i rozgryźc co tym razem się stało ponieważ teraz cały 'wolny' czas mam zajęty przez jeżyny i maliny (z którymi muszę się spieszyc bo zaraz przestaną owocowac). Wykonuję właśnie potrawy na stronę- które pewne tak jak kilkanaście innych potraw które mam juz obfotografowane i opisane, nie trafią na nią w końcu. Bo po co ja mam ślęczec nad stroną skoro zaraz cos sie &^$$##@ i będę musiała siedziec nad tym wszystkim ponownie. Albo i nie bo strona wogóle padnie.
Jestem zniechęcona.
|
|
|
|
|
|
Nie ma potrzeby się tym krępować, Spock. To zdarza się ptaszkom i pszczółkom.
Ptaki i pszczoły nie są Wolkanami, kapitanie.
|
|
|
|
Pacynka
|
 |
« Odpowiedz #2 : Wrzesień 07, 2007, 10:40:32 » |
|
teraz czuję się jak ostatni potwór... postaram się poradzić sobie mając tylko opisy
proszę o wybaczenie <bije głową o podłogę w głębokim ukłonie>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 07, 2007, 11:12:30 » |
|
To nie były pretensje do Ciebie Pacynko. Ja tu jestem właśne od tego żeby reagowac jak coś nie dziala (w miarę moich możliwości bo nie jestem informatykiem i mam małe pojęcie jak to wszytko działa 'od podszewki') Zirytowałam sie bo kiedy ostatnio zaglądałam do działu kulinarnego te fotki tam byly. Co gorsza teraz nie mam ich nawet w panelu administracyjnym.
Pacynko podeslę ci te fotki na emaila.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 07, 2007, 11:14:14 wysłane przez Sumire »
|
|
Nie ma potrzeby się tym krępować, Spock. To zdarza się ptaszkom i pszczółkom.
Ptaki i pszczoły nie są Wolkanami, kapitanie.
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #4 : Wrzesień 07, 2007, 11:52:23 » |
|
postaram sie podagac z Yish, zeby sprawdzila co jest nie tak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pacynka
|
 |
« Odpowiedz #5 : Wrzesień 08, 2007, 10:12:26 » |
|
DZIĘKUJĘ! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #6 : Marzec 11, 2008, 11:10:21 » |
|
Codziennie ok. godziny 20 nie moge w zaden sposob dostac sie na forum!! nie laduje mi sie strona, nie wiem, jest za duzy ruch czy co... :/ Czy mozna by na to cos poradzic? Naprawde mam ten problem codziennie, na godzine, dwie, czasem trzy, nie moge sie dostac na strone. :/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #7 : Marzec 12, 2008, 08:34:03 » |
|
Codziennie ok. godziny 20 nie moge w zaden sposob dostac sie na forum!! nie laduje mi sie strona, nie wiem, jest za duzy ruch czy co... :/ Czy mozna by na to cos poradzic? Naprawde mam ten problem codziennie, na godzine, dwie, czasem trzy, nie moge sie dostac na strone. :/
No właśnie, można coś z tym w końcu zrobić :/...też mnie to powoli denerwuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet ichigo
|
 |
« Odpowiedz #8 : Marzec 12, 2008, 09:58:33 » |
|
Dołączam sie do próśb Mady i Klaki... Nie tylko ok. 20 ale i innych godzinach nie ma dostępu do forum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blacky
|
 |
« Odpowiedz #9 : Marzec 12, 2008, 10:30:19 » |
|
Również zauważyłam ten problem (dopiero wczoraj ... ), także dołączam do w/w.
|
|
|
|
|
|
See you in hell with beer...
|
|
|
|
admin
|
 |
« Odpowiedz #10 : Marzec 12, 2008, 11:31:27 » |
|
Zdjecia na stronie - sprawdzalam backupy i zdjec nie bylo juz od daaaaaawna - stad nie jestem ich w stanie sama przywrocic. Jesli masz ich kopie to moge ci je szybko wgrac na serwer - skontaktuj sie ze mna na maila Sumire. Tak jak ty masz duzo na glowie, ja tez mam sporo zajec, ale jesli ci to poprawi humor, to odswiezenie strony i porzadny admin do niej sa u mnie w kolejce, niestety nie ukrywam, ze moze to zajac do pol roku - tak to jest jak sie robi rzeczy za darmo po godzinach.
Co do nie dzialania forum - niestety nie sledze forum 24/h na dobe, wiec ciezko mi wylapac kiedy pada. Jesli byscie wyslaly mi maila dokladnie kiedy nie dziala, to wtedy moge zobaczyc co jest przyczyna. I czy jest to kwestia serwera, czy czegos innego.
Kontakt na: yish83 malpa gmail kropka com
Pozdrawiam Admin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
La Lolita Rock Diva
Gość
|
 |
« Odpowiedz #11 : Kwiecień 26, 2008, 11:22:03 » |
|
A chiałam zapytac czemu nasze forum w przeciiwenstwie do forów z innych krajow G&L jest takie "szarawe"? - błękitno białe?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #12 : Kwiecień 26, 2008, 07:10:57 » |
|
W sumie postawilas ciekawe pytanie La Lolita  zrobienie wystroju innego nie jest az tak trudne i jesli trafi sie moment, ze Yish bedzie miala troche wiecej czasu (a ostatnio czesto ma) to jest do zrobienia ALE rozmyslamy z sumire nad tym jakie powinno byc. Chcialabym zeby nie bylo stereotypowym wystrojem ze sciagnietymi fotkami, tylko chcialabym zeby bylo jakims rodzajem zlepku zdjec ludzi z forum. Jakie sa wasze sugestie? Jakie zdjecia moglibyscie moze zaoferowac do wyboru? Od razu zaznaczam, ze wybor fotek nie bedzie wyborem 'kto jest najlepszy' tylko bardziej ktore foto najlepiej podpasuje do jakiegos pomyslu na wystroj. Myslalam tez zeby moze nie bylo na fotkach twarzy, tylko np zlepek stop w roznych lolicich butach? Albo spodniczek? Tak mi sie kluje pod czaszka A jak Wy to widzicie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #13 : Kwiecień 26, 2008, 07:14:35 » |
|
Myslalam tez zeby moze nie bylo na fotkach twarzy, tylko np zlepek stop w roznych lolicich butach? Albo spodniczek? Tak mi sie kluje pod czaszka A jak Wy to widzicie? Ja jestem jak najbardziej za butami lub spódniczkami ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vinkei
|
 |
« Odpowiedz #14 : Kwiecień 26, 2008, 07:17:05 » |
|
o, z butami to super pomysł  jestem jak najbardziej za.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|