Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Aktualności: Zapraszamy do dyskusji! Smiley

Gdzie ci arystokraci? ;)

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Gdzie ci arystokraci? ;)  (Przeczytany 760 razy)
kasiotfur
.~*EMPEROR*~.
Administrator
Hero Member

Zobacz profil Email
« : Sierpień 27, 2007, 01:02:26 »

A tak poza lolicimi stylami... Jak wam sie podobaja style arystokracji? Takie bardziej dojrzale.

Ja ogolnie strasznie ubolewam nad tym, ze w pewnym momencie 'mody gotyckiej' arystokracja/wampiryzm sie przejadly, zaczely byc wysmiewane i tyle osob zmienilo powoli styl na mode cyber (nie mam nic przeciwko niej, ale nie kreci mnie wcale). Az mi czasem przykro bo kocham patrzec na arystokratyczne kreacje z nutka gotyku.

Wiekszosc kreacji cyber wiecej eksponuje niz zaslania, a w arystokracji (szczegolnie tej inspirowanej epoka secesji) podoba mi sie ta tajemnica za zabudowanym strojem. Spodnicami do ziemii, bluzkami ze stojkami. Sa piekne bez epatowania erotyka.

Takie moje przemyslenia z ostatnich czasow Wink

Euflonica
Hero Member

Queen of Hearts

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #1 : Sierpień 27, 2007, 10:10:22 »

Cóż, Kasio, mam bardzo podobne zdanie na ten temat, więc raczej nic nowego nie wniosę.

Mnie również moda cyber nie kręci, sama jestem raczej wrogiem odsłaniania tak dużej ilości ciała...sama, chociaż nie mam może jakiś super pokaźnych ubrań staram się ubierać bardziej "arystokratycznie", aczkolwiek w większości w czerń i biel....najczęściej podchodzi to jednak pod typowy gotyk...ale w żadym wypadku cyber.

I'll see you on the dark side of the moon
www.euflonica.com
La Lolita Rock Diva
Gość
« Odpowiedz #2 : Sierpień 27, 2007, 07:39:04 »

Ja tagże jestem przeciw goliznie,jak w Polsce-choc dawno jest passe- rządzi ...
yume
Newbie
*

mata kondo

« Odpowiedz #3 : Sierpień 28, 2007, 11:20:17 »

mody cyber na codzień nie widuję ale tą z domieszką arystokracji owszem i to nawet bardzo często niestety nie w czystej postaci .
naprzykład ja bardzo lubię łączyć ten styl z modą współczesna(ale nie w takim wydaniu jak oferuje to współczaesna masmoda) np do spódnicy  arysto z koronkami zakładkami itp, zakładam zwykły ciekawy top i starą biżuterię mojej babci albo wygrzebaną w antykwariacie. Akurat mam też to szczęście że mojej mamie też swego czasu podobały się takie klimaty i szyła sobie dość dużo rzeczy typowo "arystokratycznych" . pozostała mi więc duża spuścizna i mam w czym wybierać:)
« Ostatnia zmiana: Sierpień 28, 2007, 11:24:07 wysłane przez yume » Zapisane
La Lolita Rock Diva
Gość
« Odpowiedz #4 : Sierpień 29, 2007, 04:46:08 »

to to mozna jeszcze znieść,sam styl na arystoktata/ki jest fajny,choć wydaje ie lekko poważniejszy niz inne lole ^^* Ja jednak wole pozostac przy hime i sweet ... Ale szanuje wszelkich ludzi którzy się ubierają orginalnie!!

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Development, Design, Writing and Emigration Blog

Q2 - Reading

Spore - evolucja wcielona?

Sleepless nights because of your cat? Read this to get some rest

Having problems with your cat? Check out this guide!